< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 21 Ağustos 2023; 9:56:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turknet zam geldi ( 299.90 tl )
-
-
kökleyin abim
-
Maaşınıza zam geldimi hiç şikayet etmiyorsunuz. Mal ve hizmetlere gelince olur mu kardeşim; bal gibi de olur. Yok bedava vereceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herşey zam geliyor ama en azından turknet azda olsa fiber alt yapı dosemeye başladı enazından tt alt yapisindaki firmalar gibi sadece para alip tt alt yapısinda hizmet vermiyor yatirimda var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TurkNet artık adını ZAMNET olarak değiştirse iyi olur!!
-
Zam ile beraber 12 ay peşin ödeme seçeneği gelmiş. Yalnız mevcutta bir peşin ödeme olunca öncelik onun bitmesine tanımlandığından 12 aylık toplu alıma izin verilmemiş.
@TurkNet Destek Bu durumu yeniden düzenlemeniz mümkün mü ? Süre bitmeden üzerinde 12 ay peşin almak istiyorum.
Ayrıca peşin ödeme kampanyası için son tarih ne zaman ?
-
Zam için TürkNet e bu kadar tepki verilmesini anlamıyorum. Türk Telekom yeni abone için 300₺ den 760₺ ye kadar hız/fiyat skalası sunuyor kimsenin sesi çıkmıyor.
-
gayet uygun bir zam olmuş daha iyi alternatifi olan denesin.
-
Bende ne zaman zam yapacaklar diye merak ediyordum. Kökleyin abi, teşekkürler.
-
Merhaba, mevcutta 12 ay peşin ödeme kampanyasından yararlandığınız için orada bir güncelleme olmaz ama şu an için kampanya tarihi 21 ağustos – 15 Eylül bu şekildedir. -
3 ay önceden haber verme işi ne oldu? @TurkNetDestek? Hani zam yapmadan 3 ay önce bildiriyordunuz?
-
Hayret bu sefer birden zammı köklememişler ama büyük ihtimalle yılbaşından sonra yada 2024 Mayıs yada Hazirana doğru faiş zammı kökleyeceklerdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 21 Ağustos 2023; 11:53:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12 ay kampanyası onun için zaten. Şimdiden "bu zamcık aslı geliyor" diyorlar.
-
Daha bağlatalı 2 ay bile olmadan Türknet zammı yapıştırdı. Eskiden böyle değildi, yeni gelen müşteriye zam hemen yansıtılmazdı. Bu nedir arkadaş ya!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bir ara zam yapmadan önce haber veriliyordu bilmem hatırlar mısınız? @TurkNetDestek
-
Değerli TurkNet'li, 907508 numaralı internet hizmetinizin fiyatı Eylül 2023 itibarıyla 299,90 TL olacak şekilde güncellenecektir. Ancak sizin için hazırladığımız özel bir fırsat var! 12 Aylık Peşin Ödeme Fırsatı ile internet hizmetinizi, her ay 299,90 TL yerine 279,90 TL'den peşin ödeyerek bir yıl boyunca sabitleyebilir ve fiyat değişikliklerinden etkilenmeden indirimli kullanabilirsiniz. Detaylar için: B001
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
turknet ismini degistirsin. kokle.net :D
-
Keyfinden yada sizin için yapmıyor onu aslında telekom altyapısını satabilmek için yapılan anlaşmada belli bir müşteri sayısına ulaşınca kendi altyapısını kurma zorunluluğu var. Ondan yapıyor yada yapıyor gibi gözükmek için yapıyor. Sokaktan geçen fiberlerini binaya vermekten acizler binaya gelen hizmeti aktif etmekten acizler. Bunların hepsi bana o anlaşmadaki zorunluluk yüzünden yatırım yapmış gibi yaptıklarını gösteriyor. Yoksa adam gibi şu işe el atsalar yıllardır verdikleri hız ve paket fiyatına göre ülkedeki tüm abonelikleri tekellerine alırlar. En azından istanbul'daki tüm abonelikleri alma imkanları var ama gram umurlarında değil takılıyorlar öyle. Yıllardır talep oluşturuyoruz 100 metre ilerisinde altyapıları var çekmiyorlar o arada turkcell geldi 6 ay önce tüm mahalleyi deşti ona bile katılma zahmetinde bulunmuyorlar mahalleyi delmişken hepiniz döşeyin işte. ama yok umurlarında değil hepsi reklam için arayınca var sanıp dsl satmak için hepsi
-
bu ücretler dönüp dolaşıp bize monte oluyor ben anlamadım nefes te almayalım bari ...
TurkNet artık adını ZAMNET olarak değiştirse iyi olur!! |
akpliler ödesin 27.8milyon oy ile bu zamları. |
Zam için TürkNet e bu kadar tepki verilmesini anlamıyorum. Türk Telekom yeni abone için 300₺ den 760₺ ye kadar hız/fiyat skalası sunuyor kimsenin sesi çıkmıyor. |
Keyfinden yada sizin için yapmıyor onu aslında telekom altyapısını satabilmek için yapılan anlaşmada belli bir müşteri sayısına ulaşınca kendi altyapısını kurma zorunluluğu var. Ondan yapıyor yada yapıyor gibi gözükmek için yapıyor. Sokaktan geçen fiberlerini binaya vermekten acizler binaya gelen hizmeti aktif etmekten acizler. Bunların hepsi bana o anlaşmadaki zorunluluk yüzünden yatırım yapmış gibi yaptıklarını gösteriyor. Yoksa adam gibi şu işe el atsalar yıllardır verdikleri hız ve paket fiyatına göre ülkedeki tüm abonelikleri tekellerine alırlar. En azından istanbul'daki tüm abonelikleri alma imkanları var ama gram umurlarında değil takılıyorlar öyle. Yıllardır talep oluşturuyoruz 100 metre ilerisinde altyapıları var çekmiyorlar o arada turkcell geldi 6 ay önce tüm mahalleyi deşti ona bile katılma zahmetinde bulunmuyorlar mahalleyi delmişken hepiniz döşeyin işte. ama yok umurlarında değil hepsi reklam için arayınca var sanıp dsl satmak için hepsi |
2 yıllık superonline 500mb down 20 up u 200 tl ye kullanıyorum. 8 ay daha taahhütüm var. süper ya 24 ay taahhüt. turknete 4 kere zam geldi. 179 oldu diye geçmemiştim..! |
Bu enflasyonda aylık 299 yerine aylık 279 dan peşin ödemek bence hiç karlı değil Belki 3-4 yıl önce tamam ama şu an için karlı değil. 3348 TL bankaların şu anki kötü faizi ile 1 yıl sonra 3900 TL. 299 aylık yerine peşin 249 TL belki düşünülebilir |
2 ay önce türk telekoma geçerken türkneti iptal ettirdik doğrulama için aradılar iptalin sebebini de sordular. Türk telekoma geçiyoruz 24 ay fiyat sabit olacak dedik herkes zam yapıyor 1 aya siz de zam yaparsınız dedik aman efendim yok öyle şey bizde fiyat artmayacak vs dediler. Aynen artmıyormuş görmüş olduk. |
50 mbit bakır internete 300 tl. Yarasın dosunuma. Ha pardon 299.9999 tl. Ah şu gökkuşağı fiyatlaması olmasa
|
Enflasyonist ortamda aldığınız bir hizmetin veya ürünün fiyatını ne kadar uzun sabitleyebilirseniz o kadar karlı olursunuz... |
Benzer içerikler
- türknet whatsapp
- turknet müşteri numarası öğrenme
- ev interneti başka operatöre taşıma
- türknet kurulum ücreti
- turknet statik ip
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- turknet fiyat 2024
- internetim çok yavaş
- zyxel modem kurulumu
- türk telekom port açma ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X