Şimdi Ara

Turknet zam geldi ( 299.90 tl ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
8.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TL erimeye devam ettikçe zamlar kaçınılmaz. Taahhüt diyen var ancak o taahhüt elbet bitecek.
    Üstelik hâlâ telekomdan ucuz, telekom 45-55tl cihaz kirası da iteliyor fiber aboneliklere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllık superonline 500mb down 20 up u 200 tl ye kullanıyorum. 8 ay daha taahhütüm var. süper ya 24 ay taahhüt.

turknete 4 kere zam geldi. 179 oldu diye geçmemiştim..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 21 Ağustos 2023; 13:12:42 >
  • 50 mbit bakır internete 300 tl. Yarasın dosunuma. Ha pardon 299.9999 tl. Ah şu gökkuşağı fiyatlaması olmasa

• Juggernaught J kullanıcısına yanıt

TT'ye göre insaflılar yine. 380-400 tl istiyor TT

• Sanki alternatif issler içinde altyapı getiren var da( Atlantisnet var). Telekom fiber altyapı getirememiş daha. Fiyat yüksekse kullanmayın kardeşim kullanmayın. Sorun gigafiber ile telekom altyapı kullananların aynı fiyatı ödemesi. %20 zam yapmışlar çok mu? Maaşınıza zam gelince niye şikayet etmiyorsunuz? Yok bedava vereceğiz. Türknet'i yedirtmem arkadaş yedirtmem. 

• bunların hepsi türk telekomun aç gözlülüğü yüzünden oluyor.. doyamadılar zam yapmaya...

• Türk telekomdan iyidir yine

• Lan ben bunu yeni eve bağlattım daha ilk faturayı ödemeden zamlı mı ödeyeceğim gel de sövme

• 312 . kullanıcısına yanıt

Binaya gelen internetin kullanıcısı anlamayacak kadar acizler, abime aylarca eski kiracının kullandığı Vodafone interneti satmışlar aahahaha. Davalık olduk firmayla. Daha sonra Turkcell Superonline ile anlaştık, binaya gelen elemanın gözleri şaşı kaldı. Abi siz aylarca ne kullandınız, sizi dolandırmışlar dedi.

Ayrıca son iki yıldır yüksek enflasyon yaşıyoruz, fiyatların çok hızlı arttığı bir dönemde daimi internet kullanıcısıysanız taahhüt yapmak çok daha mantıklıdır. 50 mbps internete 120 TL ödüyorum, bir yıl daha taahhütüm var. Turknet'e o zaman zarfında 3-4 kere zam geldi, sözleşme sahipleri sadece vergi zamları gelirse ekstradan onu ödüyor.

Ne zaman fiyat istikrarı olur, fiyatlar ve piyasalar dengeye oturursa o zaman sözleşmesiz internet mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 21 Ağustos 2023; 14:38:10 >
  • Olayın geçmişini bilmediğiniz için verdiğiniz tepkiyi normal karşılıyorum. Daha önce defalarca sorduk bir zam var mı diye. Cevap "olsa bile size 3 ay önceden haber verilecek" oldu.

• Juggernaught J kullanıcısına yanıt
    Ama hocam bakırı gpon'a tercih edenler var.

Gerçi onlar için 500 de olsa bakır aşkı bitmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

Ama şöyle

1 evim 100/10mb 125tl 1 sene oldu taahüt yapalı

1 evim 100/10mb 185₺ 2 ay oldu tahhüt yapalı.

• Second sister kullanıcısına yanıt

1 yıl için ve 2 ay için dönemin fiyatına göre normal şuan ki genel internet fiyatlandırması sektörde yeni fiyat düzeyi oldu. TürkNet özelinde ekstra büyük bir zam yapma yada fahişlik yok, sadece taahhüt ile fiyatı sabitleme avantajı kazanmak mantılı.

Bu avantajı yine sunmak için 12 aylık peşin ödeme seçeneği de sunulmuş, ödeme sonrası takside böldürebilirsiniz. Enflasyon sorunu her sektörü özellikle vatandaşı etkiledi malum.

Fiyat ve kalite bakımından ben TürkNet i değiştirmeyi düşünmüyorum.

• turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Zaten alacağı parayı aldı yüzde yüz zam yaptı sayılır 50 +50 tl olarak bolmusler tt 50 giga 50

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene bu zamanlar türkneti iptal edip 2 yıl taahhütle TTNET'e geçmekle çok doğru yapmışım.

• Bu zamla beraber artık bu abonelik maceramızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Binada superonline fiber var. Vdsl hizmeti ile fiber arasında 20 lira oynuyor bu zamla beraber. Herşey için teşekkürler Turknet

• artık kendi altyapısını kurmanın kurtarmayacağını anlamıştır bu ekonomik durumda ve müşteri sayısını azaltmak adına bir girişime benziyor dışarıdan bakınca...

• 300 lira verip 35 mbit internet mi alacağım? Saçmalık artık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.