< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turknet zam geldi ( 299.90 tl ) (5. sayfa)
-
-
Yahu arkadaş suyu çıktı artık bu işin. Ekonomi kötü ok ama zırt pırt zam nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, konu linki ile birlikte açık adresinizi ve TurkNet aboneliğiniz varsa müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz? -
merhaba ;
Gönderdim PM üzerinden.
-
Kontrol ederek dönüş yapacağım -
Kasım ayında zamlanacak diye mesaj geldi.
Ayrıca cevap veren konu sahibi ve size teşekkür ediyorum.
İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntoTheStorm -- 22 Ağustos 2023; 10:5:45 > -
Kendimi bildim bileli evimizde ttnet kullanıyoduk, gerçekten rezalet bi internet veriyolardı kopmalar pingler rahat edemiyoduk. Herkes yazmış taahhüt yaptırdık rahatız diye öyle bişey yok arkadaş ttnete elini verdiğin zaman kolunu kaptırıyosun. Turknete geçeli 7-8 ay olmuştur, bugune kadar hiçbir kopma yaşamadık. Ttnette 50-55 arası ping alıyordum, türknette bu 40 a kadar düştü üstelik bulunduğum binada "Fiber" olmamasına rağmen. Uzun lafın kısası ttnete çok güvenmeyin derim.
-
Katılıyorum taahhüt prangadır, iptal etsen cayma bedeli var. Toptan peşin ödeme de riskli ama cayma bedeli yok. Taahhütde borçlu, peşin ödeme de alacaklısın.
Aynen öyle. Biz 50 megabit internete 130 tl ödüyorduk sonra taahhüt bitince 220 250 civarı birşeye yenileyelim dediler. Bizde 50 megabit hıza o parayı vereceğimize türknette 100 megabit alırız dedik arada şuan 30 40 lira fark var şimdi peşin 12 aylık ödeyeceğiz. Hem fiyat zamlanırsa etkilenmeyeceğiz hemde istediğin zaman iptal edebiliyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taahhüt fiyatlarıda yüksek + modem kirası. 1 yıl önce taahhüt yapanın o günkü fiyatla Türknet fiyatını mukayese etmesi anlamsız. Bugün ki taahhütlü fiyatla mukayese niye etmiyorlar. Taahhütden uzak duralım.
Bir sorunuz olursa buradan ya da PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz -
299 TL'den 279TL'ye değilde 249TL'de sabitleseydiniz belki bir ihtimal. Ben yine aylık aylık ödemeye devam. Umarım karşınıza dişli bir rakip çıkar. :)
-
-
Comnete geçin 👍🏻
hadi bye
-
Bu ekonomide taahhütsuz internetin bir özgürlük olmadığını anlamışsınızdır umarım. Gigafiber dışında Turknet artık tamamen saçmalık. Gidin Türk Telekoma. 100 mbit ilk 6 ay 220, sonraki 18 ay 440 lira. Taahhütün son senesi Türknet 500 olur zaten:)
Merhabalar, önceden tanımlanan indirimler silinmiyor. 12 aylık dönem bittiğinde çıkacak olan ilk faturanızdan itibaren kalan 4 aylık indirim tanımlamanız yapılır ama 12 aylık süre içinde eğer yeni arkadaş davet ederseniz o zaman arkadaşını getir kampanyasından yararlanamıyorsunuz. -
Ne kadar tuhaf. Türkiye'de genel olarak internete ilk önce TurkNet firması zam yapıyor, sonra geri kalanlar. Türkiye'de ki rezalet internet altyapısı için aylık 300 TL fiyatın normal olduğunu savunanlara ne demeli. Sömürülmeyi normal görüyorlar, ya da bu tarz yorum yapan kişiler çıkarcı büyük ihtimal. Sanırım ülkede her şeye zam gelmesi işlerine geliyor.
-
Taahhüt den uzak durun + Taahhüt ilk ay faturası ile kıyaslamayın şeklinde ağlayan troll de gördüğümüz oldu, bugün de başkası adına utandık.
Insanları bu şekilde aldatıcı ve yanlış şekilde yönlendirmeyin!
Farklı iss de;
1 yıl önce 2 yıllık taahhüt alan adam kârda mı kârda.
Geçen ay 1 yada 2 yıllık taahhüt yapan bu ekonomik düzende kârda olacak mı evet olacak.
Turknet gigafiber için fiyat çok iyi harika ötesi güzel.
Fakat;
20 Megapixel alan adam, 3 ayda bir zamla neden zarara girsin bu vatandaş.
Rica ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X