Şimdi Ara

Turknet zam geldi ( 299.90 tl ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
8.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Duyurular kısmında ki Eylül fiyatlarına baktınız mı?

• Turknet zam geldi ( 299.90 tl )
  • normal internet fiyatının 250 TL den 300'e çıkması dışında sabit IP ücreti 15 TL idi 45 TL'ye çıkarmışlar. Yani %200 lük bir zam var. Kimse bunu konuşmuyor maalesef. CGN havuzunda olmak istemiyorsanız sabit ip gerekli.

• handful kullanıcısına yanıt

Kurulum ücreti 300 den 600 e.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kayit numarasi nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

Destek kaydı daha önce açtığınız.

3 gundur gelmeyen internet buraya yazinca 45 dk da geldi. Demek sorun telekomda degilmis. Zam yapmaktan hizmet vermeyi unutmussunuz.

5-6 yillik uyeligimi sizin daginik hizmet kalitesizliginiz yuzunden değiştirecem yakinda.

Tel noyu silin isterseniz. 0850 li aramalara maruz kalırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

100mps limitsiz yalın hiper. Şehrin merkezinde havalimanının tam dibinde oturuyorum ama maalesef fiber altyapı yok. Biz vdsl ye mahkumuz zaten. Başka şansımız yok. Benim demek istediğim türknet ve mileni gibi firmalar başta müşteri çekmek için taahütsüz ucuz intermet diye yola çıktılar şimdi türktelekomu geçtiler fiyatta. Bunu vdsl için söylüyorum elbet. Daha ucuzdular şimdi çok daha pahalı. Ben 2 yıl Türk net 1 yıl milleni kullandım bunların ne olduğunu iyi bilirim. Şuanda telekom en avantajlısı ve taahhüt yapmak çok daha avantajlı. Yoksa türknet gibi yılda 2-3 zamla karşılaşmak var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 23 Ağustos 2023; 12:15:36 >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Sildim hocam

• türk telekomda 385tl oda 2 yıl taahhütlü,ben türknet ucuz demem,birincisi zaten ucuz bir şey yok,ikincisi ana tedarikçiden şu an 85 tl daha uygun fiyatı var.

ama benim türknetle ilgili temel bir sorunum var.neden gigafiber ile normal kullanıcı aynı ücreti ödüyor.neden azınlık çoğunluğa galip geliyor.dünyada örneği yok.çok adaletsiz.

1000mbps-300tl

100mbps-300tl.

böyle olmaz.temel üç paket olmalı.taahhütsüz

25mbps-75tl

50mbps-150tl

100mbps-300tl

gigafiber tek paket olmaz.alt tarifelerde olmalı.taahhütsüz.

100üstü -250 mbps arası-400tl

250-500mbps arası-500tl

500-1000 arası -600 tl .olmalı

çünkü gigafiberi şu anda ayrıcalıklı olanlar kullanabiliyor.yaygınlaştığında fiyatlar düşük olacak şekilde yenilenmeli.çünkü yagınlaşınca fiyat düşer.serbest piyasa kuralıdır.

saygılar........................................................

• Turknet in bı anlamı kalmadı sürekli zam yapıyorlar. Poyraznet aldım hiçbir farkı yok, daha ucuz gayet iyi poyraznet. 1000 mpbs altyapı olan yerde turknet alınır harici alinmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 23 Ağustos 2023; 13:40:43 >
  • multisongohan M kullanıcısına yanıt

Bugün iptal işlemleri ve nedenini öğrenmek için aradılar bunun cevabını şöyle veriyor.

Gigafiber bize ait olan kendi altyapımız üzerinden hizmet sunduğumuz bir hizmet.

VDSL hizmeti ise başka bir kurumdan ücret karşılığında kiralayarak satışını yaptığımız bir hizmet.

Birincisinin fiyatını biz belirlerken diğerinin fiyatını biz belirleyemiyoruz diyor.

Kesinlikle adil birşey değil buna hem fikirim benim temel problemim bu açıkcası. Ben vdsl'e 300 lira verirken Gigafiberde aynı fiyat birde üstüne ilk 6 ay 200 lira + modem dahil. Kesinlikle hakkı bu olmamalı.

• TheViola T kullanıcısına yanıt

bana bu açıklama pek dürüst gelmedi.çünkü 1000 mbps yi kendi altyapın ile veriyorsun.ama fiber olan diğer bölgelerde neden talep üzerine gigafiber veriyorsun.yani fiber altyapı varsa gigafiber olmayan bölgeye dilekçe usulü değil,direk verilebilr.bence sorun şu,gigafiberin olmadığı ama fiber altyapının olduğu yerlerde de gigafiber olursa 1000mbps lik hızlar yalan olur.yani gigafiberde alt paketler olursa bu iş bu gün olur.bunun için gigafiberi yıllara yaymayı planlıyorlar,sıra var diyorlar.ama adaletsiz aynen katılıyorum.standart 100mbps lik paket için de öyle bakır altyapıda adam 25 mbps alabilyor onada 300tl.olmaz böyle..............

saygılar................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 23 Ağustos 2023; 13:54:54 >
  • multisongohan M kullanıcısına yanıt

Sonuçta müşteri hizmetlerindeki de senin benim kadar biliyor. Bana hala kapatırken şey diyor. İleride gigafiber altyapımızla sizleride aramızda görmek isteriz. Bende bunu çok isterim bana bir zaman verirseniz 2-3 yıl yine bekleyeyim dedim. O zamana kadar gelebilir diyor. Bana en yakın gigafiber altyapı planlamanız bakın planlamanız diyorum 74 km mesafede. Daha planlanan yerleri yapacaksınız da buraya geleceksiniz de . Açıkcası şuanda ilçede sadece Sol var fiber olarak o da 1 sene önce binaya kutuları çekti. 3-4 ay önce hizmet vermeye başladı.

Vdsl ile Fiber arasında ciddi bir fiyat farkı olmalı bana göre.

Sen fiber hizmet şöyle uçuyor böyle kaçıyor diye reklamlıyorsun.Neden bir alt segmentte hizmet alan adamdan daha fazla para alıyorsun. Buda tamamen vdsl kullanıcısının fibere oranla çok daha fazla olmasından kaynaklı bana göre

Ülkede enflasyon var ,ekonomi berbat amenna ancak. Afaki bir örnek olacak ancak Lüks segment bir araçtan 100m vergi alıyorsun diyelim Neden orta segment araca binenden de aynı tutarda vergiyi alıyorsun ?

• TheViola T kullanıcısına yanıt

''Sen fiber hizmet şöyle uçuyor böyle kaçıyor diye reklamlıyorsun.Neden bir alt segmentte hizmet alan adamdan daha fazla para alıyorsun. Buda tamamen vdsl kullanıcısının fibere oranla çok daha fazla olmasından kaynaklı bana göre

Ülkede enflasyon var ,ekonomi berbat amenna ancak. Afaki bir örnek olacak ancak Lüks segment bir araçtan 100m vergi alıyorsun diyelim Neden orta segment araca binenden de aynı tutarda vergiyi alıyorsun ?''

yukarıdaki kısıma tamamen katılıyorum.tahhütsüz internet paketi uygulaması şart ama uygun şekilde olacak.örnek gibi,

25mbps-75tl

50mbps-150tl

100mbps-300tl

sen giderde bu sefer

25mbps-150tl

50mbps-250tl

100mbps-350tl

yaparsan bu da başka türlü bir kötü niyet olur........................

saygılar.....................

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt

Eski fiyat ve taahüttür hocam şuan 16mbps 350₺ eski müşteri taahhüt yenilemede sunuluyor.

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

Bu cok mantıklı 300TL Taahhütsüz kullanmak yerine. Veya Taahhütsüz devam etmek isteyenlere uygun fiyatlı yüksek hızlar gine bulunuyor.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/onlinea-ozel-efsane-fiber-kampanyasi-100-mbps

• Arkadaşlar kota çıktığından beri Türknette 'yim geçen yılda peşin 10 ay kampanyasından yararlandım.Gçen ay taahüt bitti şimdi 300 tl olacak diye mesaj atmışlar.Ev telefonu ve 35mps kadar kullanıyorum.Ttnete gitsem o da sıkıntı ne yapacağımı şaşırdım.Fiber felan yok oturduğum bölgede.Turknet ile sıkıntım yok ama bu zamnlar bezdirdi beni.Turknet herhangi bir indirimde sunmuyor bana..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.