OHHH devam :) Her şeye zam gelip buna gelmeyeceğini düşünenler mi vardı aramızda |
Turknet zam geldi ( 299.90 tl ) (3. sayfa)
-
-
Farkında mısıınız bilmiyorum ama sabit internet fiyatları elektrik fiyatlarına yaklaşıyor.
Böyle giderse elektirik fiyatlarını bile geçicek nerdeyse.
Merak ettiğim tek şey elektriğe nazaran ne kadar enerji tüketiyor sabit internet?
Sabit internetin enerji tüketimi nedir ki şu aralar elektrik fiyatlarına yakın faturalandırma çıkarıyor?
Bilen birisi hesaplayamadığımız noktayı bize izah etse de bir merakmız giderilse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 21 Ağustos 2023; 17:34:51 > -
ttye mecburen taahhüt yapmıştım. vdsl altyapılara bu paraları vermek hiçbir firmada içime sinmiyor. 1.5 sene taahhüt var. enflasyon yukarı yönlü devam edecek. ocak ayında bir zam daha alır sonrasını hep birlikte göreceğiz. tek isteğim turknetin gigafiberini daha hızlı şekilde yaygınlaştırması. 3 senedir ankarada tek ilçede..
-
Bu bir şahlanış hikayesi
-
Netspeed de zamlanmış.
Dikkatimi çekti
Zam öncesi Türknet 250 - Netspeed 228 = 22 tl
Zam sonrası Türknet 300 - Netspeed 278 = 22 tl
-
12 ay peşin ödeyip dondurma yaparsak haklarimiz
kayboluyor mu?
-
akpliler ödesin 27.8milyon oy ile bu zamları.
-
Bu enflasyonda aylık 299 yerine aylık 279 dan peşin ödemek bence hiç karlı değil Belki 3-4 yıl önce tamam ama şu an için karlı değil. 3348 TL bankaların şu anki kötü faizi ile 1 yıl sonra 3900 TL.
299 aylık yerine peşin 249 TL belki düşünülebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 21 Ağustos 2023; 19:12:22 > -
1 kilo fasulye 100 tl, 1 kilo domates 30 tl vs vs. Çarşı pazar karışmış zam gelecek elbette. Türknet hiç olmazsa kendi altyapısını genişletmek için de yatırım yapıyor 1000/1000 verebilmek için.
Bu fiyattan çok değil 50 tl inin aşağı hiçbir yatırım yapmadan al-sat yapan firmaları görebilirsiniz.
-
Merhaba, peşin ödemeden sonra dondurma işlemi yaparsanız kullanım yapmadığınız süre hesaplanarak ödediğiniz tutar iade ediliyor. -
Merhabalar, 21.08.2023 tarihinden önce yeni abonelik başlatan kullanıcılarımızın ilk üç faturasında bir değişiklik olmuyor. 4. faturanızda fiyat güncellemesi yapılacak -
Aynen öyle gerçekten şu fiyat politikası ile bakın sizin için bunu yaptık diye ortaya çıkmaları bile saçma.
Zaten şu hali ile 3000 TL yapıyor. (250)
Zamlı hali ile 3600 TL (300)
12 ay peşin indirimli hali 3360 TL (280)
Zaten taksit seçeneklerine güzel patlıyorsun. Max 3 taksit o da 5 bankaya sadece. Üstüne banka taksit farkını ekleyince daha da uçuyor bu tutar.
Sen 1 senelik ödemeyi peşin alıyorsun taahhüt vs değil bu ! Yaptığın indirim 240 liramı gerçekten ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheViola -- 21 Ağustos 2023; 20:10:58 >
-
2 ay önce türk telekoma geçerken türkneti iptal ettirdik doğrulama için aradılar iptalin sebebini de sordular. Türk telekoma geçiyoruz 24 ay fiyat sabit olacak dedik herkes zam yapıyor 1 aya siz de zam yaparsınız dedik aman efendim yok öyle şey bizde fiyat artmayacak vs dediler. Aynen artmıyormuş görmüş olduk.
-
Aynen öyle . Çok değil 8 gün önce bende kapatıp superonline fibere geçtim. Yok zam olmayacak yok şöyle böyle dediler. 100 mbitlik fiberi 245 liraya alıyorum taahhütlü şuanda. 60 mbitlik vdsl'i 250 ye veriyorlardı şimdi oldu 300 lira.
-
Sekiz yıl boyunca aralıksız Turknet abonesiydim. Geçen yaz yine zam gelince 24 ay taahhüt verip Türk Telekom'un 50 Mb paketine geçmiştim. Tarifem 24 ay boyunca 169 TL. Geçen yaz ne kadar doğru bir karar alıp sekiz yıllık Turknet aboneliğimi sonlandırdığımı yine anlamış oldum. Bir yıl daha 169 TL ödeyeceğim. Turknet'te kalmış olsaydım 300 TL ödeyecektim ve belki birkaç ay sonra bir zamma daha yakalanacaktım.
-
Fiber altyapı da yok ki. SO geçeceğime internetsiz kalırım daha iyi, TT fiyatları da aşağı yukarı aynı zaten şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 21 Ağustos 2023; 21:7:53 > -
O hesap doğruda şu unutuluyo 12 ay boyunca türknet fiyatı 299 tl olarak kalmayacak.. Ocak yada en kötü şubat ayında en az 350 tl yi görürüz..Buda amaç daha çok şuanki fiyattan lar etmek yerine önümüzdeki zamdan etkilenmemek oluyor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X