Şimdi Ara

Türktelekom online başvuru yaptım ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türktelekom online faturalı hat başvurusu yaptim fakat 15 gün geçmesine rağmen ne bir mesaj nede bir mail gelmedi. Türktelekom'u aradığımda ise bu konu hakkında bilgimiz yok diyorlar. Sonra şikayetvar.com'a konu açtım orada da görüp cevap vermediler şaka gibi operatör telefonu acsalar iptal etmek istediğimi söyleyeceğim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İptal ettirin, bayi'den başvuru yapmak en sağlıklısı...

• Hocam virüs var diye dışarı çıkmıyoruz böyle bir şey yapalım dedik yaptığıma pişman oldum.

• Ven de başvurdum atamadılar turkcelle geçtim. Ertesi gün geldi kurye sim kartı getirdiler. Pazartesi hat açılacak. 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Ven de başvurdum atamadılar turkcelle geçtim. Ertesi gün geldi kurye sim kartı getirdiler. Pazartesi hat açılacak. 👍
    Hocam ben konuştum müşteri temsilcisiyle tcmi falan her şeyi verdim 15 gündür hattın eve gelmesini bekliyorum ve bilgi almak istiyorum.

• Monster v1 M kullanıcısına yanıt
    Telekomun müşteri hizmetleri iyidir ama bu isi coronadan dolayı halledemediler. Başvuru yapınca ekranda 0555 ile başlayan bir numaradan aranacaksiniz yazıyor başka bir numaradan arıyorlar. (Ararlarsa tabi) bayiye gidip yapmanız daha iyi olacak sanki

• bu online olaylarını iyice saçma bir boyuta getirdiler, bayiye gidip, maskenizi takıp sosyal mesafeye uyarak 5 dk lık bir işlem yapmak kimseyi hasta etmez, ama evinize çağırdığınız tüm apartmanı, kapıları, zilleri elleyen bir kişi sizin için oldukça tehlike yaratabilir, bir yerden kaptığı bir tehlikeyi başka adreslere taşıyabilir, malum günde onlarca adrese gidilecek, ayrıca abonelerin ki canda bu gelen insanların ki ne?

geçen bir işlem için maskemi taktım bayiye gittim içeride fazla insan olunca kapıyı kapatıp sırayla alıyorlar, ben girdim hemen kapı kapandı isteğimi söyledim kimliğimi verdim, fotokopisi alındı sonrası kolonyaladım, çıktım bitti. online ile uğraş ne zaman gelecek gelirken hangi virüsler kapına gelecek diye beklemekten daha iyi bir deneyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 9 Mayıs 2020; 16:44:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.