Şimdi Ara

Türktelekommu yoksa Süperonline mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başta şunu belirtim Forum sitesi muhabbetlerinden pek anlamam o yüzden gelişi güzel açtım konu

Şimdi Arkadaşlar 2 senedir DSmart kullanıyodum internet müşteri hizmetlerini aradıgım kadar arkadaşlarımı aramamışımdır cok sukur sözlesme bıttı kurtuldum 2 aydır net yok evimde nerden alıcağıma bir türlü karar veremedim Dsmarttan önce yaklaşık 5 sene önce ttnet kullanmıstım o zamanlar memnundum her neyse dedigim gibi yeni bir net alcam karar veremedim nerden alsam diye pazar günü kafama yatan bir kampanya icin türk telekomu aradım beni bu paket hakkında bilgilendirin dedim kadın anlattı sonra bana dediki aynı özelliklerde bizden kampanyamız var dedi sadece ılk ay damga parası var 11 lira fatura yok dedi bizden dedi sonucta iki pakette aynı ve ilk ay para ödemicem tamam olur dedim onay verdim kadına özellıklle sordum işten ben 5 te cıkıyorum dedim akşam gelebiliyomusunuz diye bana evet dedi sabah 8:30 13:30 ve 13:30 18:00 calısılıyo geliniyo dendi iyi dedim anlaştık hesabı kapadm telefonu ertesi sabah oldu saaat 10 da baana telefon geldi işyerimde telefon yasak zor bela actım şahsi bir numara TT no su degil yarm saat icinde gelcem etcem diyo dedm sen ne dıyosn akşam gelcektınız kadınla öyle konustum felan bana ne dese begenırsınız siz ona bakmayın Türktelekomun calısanlarınının birbiribinden haberlerı yok ikisi zıt iş yapıyo adam benden kimlik resmimi istedi whatsapp üzerinden kıllandm ztn göndermedm sözleşme ne olcak dedim sıkıntı yok hallederiz felan dedi iyice kıllandm gönderirim dedm tabi göndermedim bunun üzerine Dsmarttın müşteri hizmetlerinden hic bir istedigim sonucu alamadıgım icin dogal olarak kafama takıldı daha bunlar dedigimin zıttını yolun başında yaptılar işimi yokuşa sürdüler bende öglen aradım iptal ettirdim şuan yeni bir net bağlatıcam velasıl kelam baya uzun oldu Süperonline dusunuyorum ama okudugum sıkayetler yorumlar özellkle en son burdakı sıkayetlerı de görünce tam kararsız kaldım arkadaşlar Şimdi TT mu Daha iyi Yoksa süperOnline mı hangisi değer sonucta 2 yıl kitliyolar heba etmek istemiyorum

• Hepside aynı kötü alma bende net falan herkesin bir derdi var mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Net gerekli Dostum kendin kullanmadan durabiliyormusun ? bence duramıyorsun sonuçta para verdigin bişey bu bu yüzden düzgününü bulma derdindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: driver_7

Net gerekli Dostum kendin kullanmadan durabiliyormusun ? bence duramıyorsun sonuçta para verdigin bişey bu bu yüzden düzgününü bulma derdindeyim

Bende onu diyorum düzgün bir firma yok. Şuan bence taahhüt verme 1 mayıs ta akk kotaları ile ilgili düzenleme olacak. Türknet deneyebilirsin taahhüt istemiyorlar sıkıntı olursa iptal edersin olur biter.

• tezekos kullanıcısına yanıt
    benim Akk ile bi sorunum yokki ben yukarıdada yazdım dmsart kullanırken hızdan ve müşteri hizmletlerinin sözde verdigi hizmetlerden memnun degildim bu kota olayları için resmi bir kaynak var mı ? link atarmısın
  • Türk telekomun altyapisindan diğer sağlayıcılar ile uğraşma.

• quote:

benim Akk ile bi sorunum yokki ben yukarıdada yazdım dmsart kullanırken hızdan ve müşteri hizmletlerinin sözde verdigi hizmetlerden memnun degildim bu kota olayları için resmi bir kaynak var mı ? link atarmısın

Forumda konusu var bakabilirsiniz.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    hepsininin altyapısını türktelekom karşılıyo onuda biliyorum orjnalinden şaşıp yan sanayi mal almak gibi geliyo ztn bu durumda ama işte insan karar veremiyo
  • quote:

hepsininin altyapısını türktelekom karşılıyo onuda biliyorum orjnalinden şaşıp yan sanayi mal almak gibi geliyo ztn bu durumda ama işte insan karar veremiyo

Hizmet neyse onu veriyorlar youtube da vs bant genişliğini kısıyor TT 50 mbps de 720P video açamıyorum diye gelebilirsiniz buralara :)

• Sol fiber yoksa binanda taahutsuz turknet al.yada taahutlu ttnet baglat

• hepsi aynı sanan mı var yuh fiberde SOLNet gerisi çokta önemli değil...
  • akk dolunca 720p hatta 1080p video izleyebılıyorum youtube dn ttnetde otomatık 240p ye attıgı oluyordu fakat sol fiber ping konusunda daha ıyı fakat dahada ıyıolablırdı millet istanbulda 60 pingde oynuo ben 85 lerde lol de fark yok 59 60 ping
  • kablonet var mı?

kablotv
  • Superonline'ı sadece Fiberi varsa kabul edin çünkü kendi alt yapısı Telekom bakmıyor kendileri kuruyor sorun oldumu kendi ekiplerini çağırıyorsun vb. hızıda tam veriyorlar yoksa diğerlerinden farkı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.