|
TUSAŞ’a yapılan saldırıya yayın yasağı getirildi
-
-
Bahçeli'ye karşı çıkmak var ama böylesi de kahpece . Umarım birileri siyasi emeller için maşa kukla terör eylemi değildir.
Her kesimden kullanılanlar var ...
Umarım bu ve benzerleri kökünden çözülür biter.
-
Yayın yasağı getirince sosyal medyayı yavaşlatınca bütün her şey düzelmiş mi oluyor? Deprem olur sosyal medyayı yavaşlat, t*rör eylemi olur aynı şekilde. Birileri istediklerini yapmaz siteyi kapatırlar yazık güzel ülkem kimlerin eline kaldı
-
En iyi oldukları şeyi yapıp hızla yayın yasağı almışlar, bu hızı insanlar ölmeden önce alsanız.
-
Dünya daki bütün ülkeler yapıyor bunu.Ne diye bu kadar zoruna gitti.İçeride çatışma oluyor canlı yayında polisin nerede durduğunu gösteriyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne anlatıyorsun be troll. Bu ülke de deprem sırasında twitter da yardım isteyen insanları kimse görmesin kimse devlet yardım edemiyor demesin diye twitter a kısıtlama getirdiler neyden bahsediyon sen. Bir vatandaş olarak bilgi almak istiyorum içerde kaç yaralı var bunları bilmek istiyorum kısıtlayınca her şey çözülmüş mü oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BursaliEfsane -- 23 Ekim 2024; 17:37:04 >
-
10 milyon mülteci den kaçı acaba 5 bin dolar versen saldırı yapar yada orman yakar?
-
İngiltere de yaptı almanyada amerikadan onlara birşey söyledin mi.
senin derdin bilgi almak değil.her olaydan siyasi pay çıkartmak.gördük depremde senin gibi bir tane çıktı baraj patladı kaçın diye bağırdı.senin bu çığırtkanlığın ancak törerle ortalığı karıştıran arı sevindirir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tamam iste troll daha bilerek oyle yaziyor maksat hep terslemek olumsuzlama muhalefet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apo'yu TBMM davetin ertesi günü saldırı olması TAMAMEN TESADÜF...
-
Sosyal medya trollerine karşı alınmış bir önlem. Hatta bir tanesi yukarıda yaygara koparıyor "vatandaş olarak bilgi almak istiyorum" diye.
-
mukemmelsin cevabi yapistirdinda bunlari dikkate almayin bunlar ezelden beri bilerek masus yaziyorlardi yine oyleler yani saf veya cahil oldugu icin yazmiyor bunlari.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkede terör olayı oluyor ve şehit veriyoruz. İktidarın yaptığı tüm rezillikleri unutturmak olduğu için ancak ve ancak yayın yasağı getirmek. Rezilsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İran devleti gibi olduk. Tabiki vatandaş bilgi alacak, bilgi almak isteyecek. Ankaranın göbeğinde saldırıya uğruyorsan neyi kimden saklıyorsun?
-
her ülke mi yapıyor? haber alma özgürlüğünü bu kadar kolayca engelleyen ben sadece otokrasiyle yönetilen ülkelerde gördüm. sen de onlardan biriyiz mi diyorsun şimdi? :D
-
Yine ucu iktidar partisine dokunuyordur da ondan. Öğrendik artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabi iceri ipnini koparan arabi, afgan i özbek i suriyeli,pkk li ypk li doldur sonra amerika yada israli bu cakallara 5-10 bin dolar verdimi gider tararlar burda sorumlu ---AKP dir
-
Tek yaptığınız bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Yayın yasağı getirince sosyal medyayı yavaşlatınca bütün her şey düzelmiş mi oluyor? Deprem olur sosyal medyayı yavaşlat, t*rör eylemi olur aynı şekilde. Birileri istediklerini yapmaz siteyi kapatırlar yazık güzel ülkem kimlerin eline kaldı
|
Ne anlatıyorsun be troll. Bu ülke de deprem sırasında twitter da yardım isteyen insanları kimse görmesin kimse devlet yardım edemiyor demesin diye twitter a kısıtlama getirdiler neyden bahsediyon sen. Bir vatandaş olarak bilgi almak istiyorum içerde kaç yaralı var bunları bilmek istiyorum kısıtlayınca her şey çözülmüş mü oluyor
|
10 milyon mülteci den kaçı acaba 5 bin dolar versen saldırı yapar yada orman yakar?
|
her ülke mi yapıyor? haber alma özgürlüğünü bu kadar kolayca engelleyen ben sadece otokrasiyle yönetilen ülkelerde gördüm. sen de onlardan biriyiz mi diyorsun şimdi? :D
|
İran devleti gibi olduk. Tabiki vatandaş bilgi alacak, bilgi almak isteyecek. Ankaranın göbeğinde saldırıya uğruyorsan neyi kimden saklıyorsun? |
Dünya daki bütün ülkeler yapıyor bunu.Ne diye bu kadar zoruna gitti.İçeride çatışma oluyor canlı yayında polisin nerede durduğunu gösteriyorlar.
|
Ülkede terör olayı oluyor ve şehit veriyoruz. İktidarın yaptığı tüm rezillikleri unutturmak olduğu için ancak ve ancak yayın yasağı getirmek. Rezilsiniz.
|
Adam İngiltere'de Almanya'da Amerika'da yaşamıyorsa niye söylesin? Şikayet ettiğine göre bu ülkelerde değil Türkiye'de yaşıyor belli ki? Herkes yaşadığı yerdeki sorunu görür ve şikayet eder. Bunu İngiltere, Almanya, Amerika oturumlu şahıslara sorman lazım. Terör saldırısı olduğu ve şehit yaralı vs haberleri zaten düştü ve eninde sonunda düşecek. Bunu insanlar şimdi öğrense ne olur 2 gün sonra öğrense ne olur? Terörist seviciler ve terörisler zaten haberi aldı ve zaten almayanları varsa da haberi alacak. Sonuç itibariyle bir şey değişmiyor. Bilakis bu yasaklama ya da kısıtlamadan senin sıradan vatandaşın da zorluk yaşıyor. O depremdeki malum X yavaşlatmasının deprem mağdurlarına yaşattığı zorluk bunun en çarpıcı örneği. |
Benzer içerikler
- instagram arama geçmişi silme
- kişi araştırma programı
- kalplerin anlamı
- müzik indir
- jpg formatı nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X