Şimdi Ara

Tüvtürk muayene çeşitleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımı ilk kez muayeneye götüreceğim. Muayene süresi bu yıl 23 Ekimde dolacak ama yurtdışına gideceğimden erkenden yaptıracağım muayenesini.

2 Ağustos Samandırada olacak şekilde randevu oluşturdum ama muayeneyi genel olarak seçtim. E devlette önceki muayenesi periyodik olarak geçiyor.Periyodik diye bir seçenek çıkmadı. Genel,tadilat ve teşhis muayeneleri çıkıyor. Sormak istediğim genel muayene aynı zamanda periyodik muayene midir?

Belli bir süre periyodik olup daha sonra genel muayene mi çıkar? İlk aracım olduğundan hiçbir fikrim yok bu konularda.Egzoz emisyonu da orada yaptıracağım. Başka tavsiyeleriniz nelerdir? Bir tanıdık ilk yardım setine falan bakmıyorlar dedi, tüm emniyet kemerlerini tokalarına takılı şekilde muayeneye getirt dedi ama bana saçma geldi.

• Sizinki genel muayene.

Bir gece önce çalışan far muayene günü patlayabilir. O yüzden sabah yola çıkmadan hemen önce farları sinyalleri kontrol edin. Silecek suyunu doldurun ve çalışıp çalışmadığına bakın. Yangın söndürme tüpünün tarihini kontrol edin. Yolda giderken sağa sola aşırı çekiyor mu izleyin. Gerçi bunlar muayeneye giderken değil her zaman kontrol edilmesi gereken hususlar.

• Mythology kullanıcısına yanıt

Trafik setine bakiyorlar mi hocam?Bende reflektor yok mesela

• Genel muayene seçeceksiniz isme takılmayın. Trafik ve ilk yardım setlerine bakmıyorlar artık. Emniyet kemer toka olayı falan gibi birşey yok.
    Üstte denildiği gibi gitmeden farlara sinyallere falan bakın,başka da özel bir şey yok zaten.
  • secohattin S kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam cevap için.

Aydınlatma konusunda sıkıntı yok ama ben 3 ay önce gündüz ampullerini turuncu takmıştım orjinalleri beyaz yanıyor.Zamanla ampul üstündeki turuncu kaplama soldu ve tekrar beyaz ışık vermeye başladı.Muayenede dikkat çeker mi acaba?Yanma açısından sanki daha güçlü yanıyor bu ampuller orjinal olanlara göre.Turuncu olduğunda daha canlı gösterdiği için taktirmıştım ama rengini açtı,dandikmis.

• daxtor55 D kullanıcısına yanıt

Evet. Yanınızda olsun hocam. Gecirmeyebilirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.