Şimdi Ara

TV ALACAĞIM YARDIM Philips 42PFL6007K veya LG 42LM660S sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LED TV alacağım. Philips 42PFL6007K veya LG 42LM660S arasında karar veremiyorum. Sanki Philips izledeiğim kadarıyla görüntü ve ses olarak üstün gibi duruyor. Sizce hangisini alırsam doğru tercih yapmış olurum? Yardımcı olursanız bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

• Yorumlarınızı bekliyorum dostlar.
  • cevabı vermişsin zaten dostum.philips bi adım önde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrianvalentino

cevabı vermişsin zaten dostum.philips bi adım önde...

cevap için teşekkür ederim. Bugün Philips 42PFL6007K tekrar inceldim kumanda ve menu dahilinde. Yalnız çok yavaş bir cihaz ve bir tuşa basıyorsunuz bekle ki menu gelsin. Neresi çift çekirdek bunun? Bir markanın orası iyi bir markanın burası iyi karar vermek gerçekten zor.
  • Philips'in menüsünü beklerken kalp kirizi geçirme oranın %75 artar :D
    Bende bu konuyu araştıyorum.
  • Bende ıkısı arasında kaldım.takıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 42LM660S ile 42PFL6007K (400Hz) ve 42PFL6097K (600Hz) yan yana 2D yayını 3D çevirerek sanal 3D performansı ve derinliğe baktım. LM660S derinlikte sınıfta kaldı bana göre. İki PFL de de performans gayet iyiydi. Derinlik ve yazıların karışmaması alt yazıların performansı gayet tatmin ediciydi. Haliyle arada 2D yayınları arada 3D yapacağımıza göre benim için önemliydi. Yalnız şu menü yavaşlığı PFL lerde bayıyor arkadaşlar. Unutmadan MP3de dinledim. Philips in arkada bulunan küçükte olsa bas için subwoofer gayet iyi iş çıkartıyor. Alt iki speakerdende güzel bir temiz ses geliyor. Speakerler arkaya sesi verdiği için duvar yansımasından gelen ses daha iyi geldi bana. LG LM660s ses de de eksi aldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar televizyon alıyorsunuz önemli olan görüntü ve ses kalitesidir, 3-4 sene kllanacaksınız. Ses de görüntü de Philips modelinde çok çok daha iyi ve kalitelidir, bunu zaten siz de görmüşsünüz mağazada. Tekrar tekrar gidin hiçbir zaman ambilight'ın etkisine ve Philips'in görüntü kalitesine, canlılığına erişemeyeceksiniz başka modellerde. Öte yandan yavaşlık konusu benim de canımı sıkıyor ama kasım başında güncelleme gelecek yazılım olarak, o yazılım ile birlikte çözülecek, televizyonunuz hızlı olacak. Böylece hem görüntü kalitesi eşsiz, hem de hızlı bir televizyon sahibi olacaksınız. Philips'in bu yönünü seviyorum, satış sonrası müşteriye önem veriyor, servisi başarılı ve taleplere göre çözüm üretiyor.
  • Arkadaslar 6000 serisinde altyazi turkce karakter sorunu var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.