Şimdi Ara

Tv kartı ile webcam çakışıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fly 98 tv kartının nt versiyonu yüklüydü pc de,webcam taktım programını kurdum şimdi tv kartı simsiyah cıkıyor,pc yi açınca pat diye arkadan tv kartı sesi geliyor,slotunu değiştirdim,tv kartını yeniden yükledim web camı kaldırdım ama ne yaptıysam sorun çözülmedi,3 gündür aklıma gelen herşeyi denedim problem gitmedi,format atmadan bu işi nasıl düzelticem yardım edin lütfen...

• msn kullanıyosan ses ve görüntü kurulumu yapıp görüntü aygıtını camera olarak belirle.

kullandığın tv kartı yazılımından ayarlar menüsünde bi şekilde görüntü aygıtını tv kartı olarak belirle.

başlat/çalıştır "msconfig" yaz. çıkan menüde başlangıç başlığını tıkla tv kartı ile alakalı yazılımları devre dışı bırak.

kolay gelsin...
  • Web cam markası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 28 Ocak 2008; 21:18:55 >
  • sizleri bir araya toplayalım "MSN de Web Cam diye TV kartı görüntüsü gösteriyor"
  • webcam markası trand tv kartı fly

kahretsin yine çözülmedi ...
  • aynı sorun bende de vardı.Kartı kasadan çıkardım.Yine düzelmedi.Zaten makinada iyice şişmişti.Çaktım bi format
    Düzeldi sonra
  • Hocam ekran kartı ve webcam driverlarını kaldır
    sonra ekran kartı driverını ve en son olarak da webcam driverını kurarak dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.