Şimdi Ara

Twitch'in P*rnoya Dönmesine Ramak Kalması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Sub 1 Squat

Tayt

Bikini

ASMR ve daha nicesi...

Sadece sohbet bölümünde sadece göğsünü açan kızlar var. Oyun oynanması gereken platformda kadınların vücutlarını pazarlamasını ve abone kasmasını görmekten BIKTIM. Kafa dağıtayım diye girdiğim sitede POOLS yazısını görmek istemiyorum. Forum sakinleri olarak bu konuyu öne çıkarmanız ilk tepkiyi beraber vermemizi sağlayacaktır.

• Bunlara para atan ezikler varken normal. Dışarı çıkıp arkadaşlarıyla, kızlarla para yemek yerine gidiyor tanımadığı bir kıza adını söylesin diye para atıyorlar  

• çünkü sex sells gerçeği var bunu sonuna kadar kullanıyorlar testosteron hormonu olduğu sürece bu sektör var olmaya devam edecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkel duygulara yönelen içerikler her zaman izlenir. bundan kaçış yok. kendinize bi kaç düzgün yayıncı bulup onları izleyin.

• Kusura bakmada ben hic oyle lanal gormedim demekki sen oyle meme show kanallara baliyorsunki sana öneriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube'da da böyle kanallar var.

• Beni rahatsız etmiyor gerçek bir erkek olduğum için.

Fakat rahatsız eden şey daha 1 sene önce yanlışıkla meme fotosu gösteren adam ban yiyor tonla kadın streamer 20saniyelik twerk yaptı diye ban yiyor.

Ama şimdi zamanında ban sebebi sayılan şeyler twitch'de kategori haline geliyor chaturbate'e rakip oluyor harbiden saçmalık ne şeyime ban attınız ozaman millete?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 1 Ağustos 2021; 13:11:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Globalizm fuhşiyatı tüm dünyaya tüm platformlara her yere yayacak

İnstagramda meme açanlar destekleniyor yakinda diğer organlar da serbest olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.