Bildirim
twitter'a girmiyor, uplay'e bağlanmıyor !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende de bugün bu sorun -
Twitter'ı engellemek hangi zihni sinirin fikriydi? @TurkNetDestek
Yahu çalışanlarınızdan biri ya da birkaçı adeta her hafta bir sorun çıksın diye uğraşıyor. Bu engelleme sorununun sorumlularını bulup cezalandıracak mısınız? -
Bende ttnet fiber kullanılıyorum.ama twitter giremiyorum.
ttnet dns sunucuları çökmüş galiba shiftdelete.net haberine göreteknoloji haberleri - shiftdelete.netTTnet DNS sunucuları çöktü mü? - ShiftDelete.Nethttps://shiftdelete.net/ttnet-dns-sunuculari-coktu-mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
8.8.8.8
8.8.4.4
1.1.1.1
1.0.0.1
yukarıdakiler ayrıca opendns bende fayda etmiyor -
Farklı dnsler edenedim ama değişiklik olmadı. -
Karşıya geçebiliyoruz fakat twitter cevap vermiyor.
Twitter özel olarak Türkiyeden gelen istekleri karşılamıyor olabilir mi ?
-
Opera tarayıcısının vpn ile twitter girilebiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bizim tarafımızda herhangi bir engelleme yapılmamıştır. Arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilirsiniz. -
Twitter temsilciniz "sorunun farkındayız, çözmek için çalışmalarımız devam ediyor" diyor. Siz nasıl birbirinizden habersiz bir kurumsunuz. Hayret cidden. Aile bakkalı gibi iss yönetiyorsunuz.
Dikkat edin küçük çocuk kasadan para indirmesin cebe. -
Mümkün. Sorun şu; neden hiç bir kapatma kararı yokken, düz internetimi kullanmak varken, vpn açıp twitter'a girmeye çalışayım? -
Sadece twitterde değil birçok sitede sorun var. Türkiye ile alakası yok gibi duruyor çünkü başka ülkeden vpn ile de açamadım twitteri ve diğer bağlanmayan siteleri. -
Vpn ile açabildim ben. -
EA sunucularına bağlanamıyorum bende. Sorun bizimle alakalı değil sanıyorum global bir sorun var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim VPN özel olduğu için tek ülke seçeneğim var. O yüzden Avrupa kaynaklı yönlendirme sorunları olduğunu düşünüyorum. Her yer etkilenmemiş bu sorundan dolayı.quote:
Orijinalden alıntı: turuncu_
Vpn ile açabildim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerss -- 30 Ağustos 2020; 17:45:12 > -
Tüm İSS'lerde durum hemen hemen aynı şuanda -
Yoo ben vodafone evde internet kullanıyorum bende hiç sıkıntı yok şuan akıyor internet maşallah :)quote:
Orijinalden alıntı: lasiela
Tüm İSS'lerde durum hemen hemen aynı şuanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de sıkıntı yok. Millenicom var daha yeni bağlattım süperonline altyapısını kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Musk -- 30 Ağustos 2020; 18:28:47 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TT hattımda sorun yok. Gerçi ne zaman sorun oldu hatırlamıyorum bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 30 Ağustos 2020; 19:1:17 > -
bende vodafone ttnet var ikisindede sorun yok bence bölgesel bi sıkıntı olabilir :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X