Şimdi Ara

Tyt konuları bitmemiş ve +75 nete ulaşamayanlar için 15 tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekir avşar kampı yararlı olur mu veya ne önerirsiniz kurtarılabilir mi hala

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben katılıyorum yinede
  • +75 i birak 50 55 arasi yapiyorum 60 ı gectigim yok ne bok yicsm bilmiyorum ümidim kırık ama kızarkadasim sagaldun çok destek veriyor fakat kız bilmiyoki ben 55 net yapiyorum.

Bana ders nasil diye sordugunda 85 90 arasi diyorum sana inaniyorum yapacaksın diyo

Neyse demem o ki benim yüküm hespinizden fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim formülle 90 net cepte

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

• Ben begendim ama 15 tatilde girmeyecegim kampa 2 3 hafta sonra girmeyi planliyorum bence ise yarar ama konusu bitmis sure skıntısı yasayanlara

bence çok yanlış yapiyosun hem kiz için hem kendin için . gerçek netini söylesen zaten laf ederse direk hayır gelmeyeceği için ayrılırdın gerçek yüzünü görmüş olurdun şimdi hem kendini hem arkadaşını kandırmış oluyosun. eğer kizin yerinde olsam ve gerçeği öğrensem bu kadar basit bişeyde bile bana yalan söyleyen birine asla güvenmez direkt uzaklaşırdım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu için de adam ısrarla yapmayın zarara uğrarsınız diyor bence ben de dahil olmak üzere biraz bekir avşardan esinlenerek kendimize uygun program yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Vizkozite1.

bence çok yanlış yapiyosun hem kiz için hem kendin için . gerçek netini söylesen zaten laf ederse direk hayır gelmeyeceği için ayrılırdın gerçek yüzünü görmüş olurdun şimdi hem kendini hem arkadaşını kandırmış oluyosun. eğer kizin yerinde olsam ve gerçeği öğrensem bu kadar basit bişeyde bile bana yalan söyleyen birine asla güvenmez direkt uzaklaşırdım..
    kardeşim inan bana kolay olmuyor.bilmediğin için böyle keseden sallaması kolay. kendini binevi ezdirmemek zeki göstermek amacıyla (aşşağılık kompleksi) diyorsun fakat sonradan olaylar gelişip bu raddeye kadar geliyor.başlarda bu şekilde değildi tabii.

yoksa orası öyle ama ister istemez onun seni düşük biri gibi göreceğini zannediyorsun '120 soruda 55 net yapan adam' ibaresi onun gözünde nasıl canlanacağını bilmediğim için endişeleniyorum.

• Up başka fikri olan konunun amacı dağılmadan lütfen

• Upppppp

• Up

reelden mi yoksa sanaldan mı? sanaldan sanırım
    bu cocugun sorunları var

• Up up sadece konu mu çalışalım

• Yukarı.

• Ups

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.