Şimdi Ara

TYT korumanın kaldırılmasının 2023 e etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yıl sonuçların beklenenden kötü gelmesinin sebebi tyt korumadan kaynaklı olabilir mi? Bu yıl koruma olmadığı için tyt sonuçları 2022 den daha iyi olacak ve bu da yks sonucuna etki edecektir diyebilir miyiz?

• Olabilir hocam hiç düşünmemiştim bunu

• Geçen yıl son kez uygulandı.

• Düşünceleriniz nedir gençler?

• 2022 ye kadar TYT korumanın ekmeğini çok güzel yedi mezuna bırakanlar. Bu yıl şartlar eşit. 2022 den iyi gelmesi beklenen durumdur. Kötü gelmesi için 12 lerin profilinin sağlam olması ya da düşünmek bile istemiyorum ama çalma çorpma işlerinin olması gerek. Bence 2022 den çok daha iyi sonuçlar gelecek. Hayırlısı..

• Yok mu yorumu olan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuya değinen, bu konudan bahseden birine henüz rastlamadım. Halbuki sonuuçlara etki edecek en önemli faktörlerden birisi. Yine kimsenin bahsetmediği ve Q Tv gibilerin veri olarak kullandığı, sınava girenlerin vermiş oldukları net sayıları çok sağlıklı olmayabilir zira yoğun okuma ve dikkat gerektiren zaman alıcı bir sınavın sonrasında netleri tam hatırlamak oldukça zor olacaktır. Sonuçlar açıklandığında bir çok öğrenci daha düşük netlerle karşılaşabilir diye düşünüyorum.

• İlk akla gelen söz,dil veya ea ilk 100de netlerin bi tık daha düşeceği

• harsh H kullanıcısına yanıt

Evet, youtube'da bunu hesaba katan görmedim ben de. Burs için girenlerin sayısı azalacak gibi ama yine de beklenen kadar etki etmeyebilir. Tyt, sözel ve dil sıralamalarında biraz öne çekebilir. Ne kadar olduğunu kestiremeyiz.

• Yavaş yavaş sorgulamalar başladı. Bekir Avşar hoca da son yayınında buna hafiften değindi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.