Şimdi Ara

U serisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • u serisi için oyun oynanmaz deniliyor gerçektende öle midir? mesela 7500u+940mx özellikleri tasıyan laptopda orta ayarda oyunları acsa sıkıntı olur mu?(arada oyun oynarım çok değil)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• U serisi laptoplarda genelde intel hd graphics olduğu için. Ama 940mx te pek güçlü değil. Youtube a 940mx yaz o videolara bak.7500u o karta yeter.

• Peki önerebileceğiniz bir şey var mıdır cok oyun oynayan biri değilim ama arada da olsa orta seviye oynarım yeter bana oyun laptopları dizaynı vs kalın geliyor ondan u serisine yöneldim birde autocad tarzı programlar için lazım götürebilecek

• Oyun oynanmaz diyenler muhtemelen yüksek seviye oyuncu laptoplarına alışkın kimseler. Yeni nesil U işlemciler de gittikçe hızlanıp güçleniyor. Aşağıdaki sayfalardan karşılaştırmalı işlemci ve ekran kartı seviye sıralamalarına bakıp detaylı bilgi sahibi olabilirsin:
    https://www.notebookcheck.net/mobile-processors-benchmarklist.2436.0.html
    https://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphics-Cards.13849.0.html

U işlemcinin bir avantajı düşük elektrik tüketmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimbolls -- 19 Nisan 2017; 20:42:23 >

• Rimbolls kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum u serisi götürür diyorsun yani kısaca arada 3 5 oyun için autocad için vs olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: j.pinkman008

Eyvallah dostum u serisi götürür diyorsun yani kısaca arada 3 5 oyun için autocad için vs olsun

elbette götürür , m işlemciler daha performanslıdır , u işlemcilerde tasarruf modu gibi düşün , yüksek performansa alıp 940mx ile çoğu oyunu rahat oynarsın , battlefield 1 , gta V te 720p iyi bir oyun deneyimi sunar o kart medium low ayarlarda.

• İntel i7 4500U işlemci 740m ekran kartım var gta 5 oynuyorum dostum. Sen millete bakma ağzı olan konuşuyor. Foruma bakarsan millet 10k lık laptoplara bile çöp diyor. Aklı yok fikri var. Gta 5 oynuyorum,2017 autocad çalıştırıyorum,217 solidworks çalıştırıyorum ve 4. Nesil işlemcim var.

Ekleme: Yüksek grafik performansı beklememek lazım tabii. Orta ayarlar götürür seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frhtzkn -- 20 Nisan 2017; 8:47:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkur ederim yorum icin peki onerdiginiz laptop var midir asus veya lenovo dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-940MX.156033.0.html
    940mx ile çoğu oyunu 720p düşük/orta ayarda oynayabilirsiniz.

u serisi işlemcilerde mümkünse 7. nesil olanları seçin. 7500u, 7200u gibi.

Çizimle vs. uğraşıyorsanız ekran kalitesi de önemli. FHD IPS ekran olsa iyi olur.

http://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-510-80sv00f6tx.html

• 7500u çok iyi diye duydum zaten peki 8.nesiller ne zaman cıkacak biliyor musunuz? Tek sorunum 940MX düsük olur diye düşünüyordum ama sölenenlere göre fikrim değişti gibi. Birde lenovo su anlık en iyisi sanırım öle duruyor asusa göre avantajı IPS olması ondan dolayı

• quote:

7500u çok iyi diye duydum zaten peki 8.nesiller ne zaman cıkacak biliyor musunuz? Tek sorunum 940MX düsük olur diye düşünüyordum ama sölenenlere göre fikrim değişti gibi. Birde lenovo su anlık en iyisi sanırım öle duruyor asusa göre avantajı IPS olması ondan dolayı

8. nesil hakkında bilgim yok.
    7500u çok iyidir.
    940mx de iyidir.
    Aradığın cihaz Lenovo. Bir de ssd takarsan performansından çok memnun kalırsın.
  • tesekkurler dostum

• i5 6200U işlemci ve 940M'li bilgisayarımla orta ayarlarda CS:GO'da 60-70 FPS alıyorum, kasma da yok. Bu bir örnekti, almak istediğiniz modeldeki işlemcinin ve ekran kartının performansını internette araştırabilirsiniz.
  • youtube dan bakiyorum oyun fps lere orta ayarda iyi zaten kullanim amaci internet oyun autocad uclusu sanirim ip510 yeterli gibi

• quote:

youtube dan bakiyorum oyun fps lere orta ayarda iyi zaten kullanim amaci internet oyun autocad uclusu sanirim ip510 yeterli gibi

Orta ayarlarda oyunları kaldıracaktır, Autocad içinse minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor, proje dosyalarının yoğunluğuna göre işlem gücü değişiklik gösterecektir. Autocad kullanıyorsanız daha iyi bilirsiniz zaten.
  • Dostum bütçe ver biz sana önerelim.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Bütçe max 3200 falan olur önceliğim autocad programları vs (daha önce autocad kullanmadım sıkıntı çıkarmasın istiyorum kasma falan olmasın) onun dısında günlük zaten arada az oyun olur işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.