Şimdi Ara

UCLADA OKUYAN DH Lİ GENÇ GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    beyler adam bildiğin zengin oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kötü bir ünide lisans okurken odtülüleri boğaziçileri sollayarak nasıl amerikanın top ünilerinden birinde bilgisayar mühendisliğine kabul edildi “çalışmaya 2. Sene başladı, bazen 2-3 günde toplam 4 saat uyuduğu oluyordu full ders yani...”

• çankaya üniversitesinden değil mi

Onun gibi bir kişi Türkiyede bir elin parmağını geçmez.
  • Allah arttirsin da görgüsüzlük.

Bu bey annesi türbanlı olana burs vermem diyordu

• bekotor B kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ve zamanında baya yokluk çekmiş çocukluğunda, lisans yıllarında falan.

Arkadaşlar Bilkent'te okuyorum, 2017 mezunlarından Erdem Bıyık, 2018 mezunlarından ismini bilmediğim birkaç kişi (bölümleri iktisattı, stanford'a kabul alan 3 kişi var sadece econdan :D). Yine UCLA'in CS bölümünde doktorasını yapmış ve orada akademik hayatına devam eden bir sürü kişi var. Neden hiçbiri kendi reklamını yapmadı bu kadar. İstese yapamaz mı? Yapar. Düşünün işte. Allah arttırsın kesinlikle ama sadece düşünün yani.

Hocamı konuya davet ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: despinaleaxo

Katılıyorum ve zamanında baya yokluk çekmiş çocukluğunda, lisans yıllarında falan.

Arkadaşlar Bilkent'te okuyorum, 2017 mezunlarından Erdem Bıyık, 2018 mezunlarından ismini bilmediğim birkaç kişi (bölümleri iktisattı, stanford'a kabul alan 3 kişi var sadece econdan :D). Yine UCLA'in CS bölümünde doktorasını yapmış ve orada akademik hayatına devam eden bir sürü kişi var. Neden hiçbiri kendi reklamını yapmadı bu kadar. İstese yapamaz mı? Yapar. Düşünün işte. Allah arttırsın kesinlikle ama sadece düşünün yani.

Hocam ABD'de ki top okullardan doktora yapınlar ne oluyor geri okula mı dönüyor yoksa Dünya da ki top şirketlerde mi çalışıyor örneğin bir iktisatçı için İMF,Dünya Bankası,Amerikan Merkez Bankası veya Cs ci için Facebook,Google gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ADam mezun olali 10 sene oldu. Nicki shadow shooter. TMobilede calisiyor

• quote:

Onların çoğu bu tarz forumlardan haberi bile yoktur

Daha doğrusu vardır ama buraya vakit ayırmazlar
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    hepsinin var haberi ama dediğiniz gibi vakit ayırmıyorlar bu uclali abimiz kadar :)
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    stajını çeşitli yerlerde yapma fırsatları oluyor ama bilkent için konuşuyorum çoğu akademisyen olmaları için yetiştiriliyor sanırım :) ucla'de computer scienceda doktorasını yapan bir abimiz şuan ucla'de akademik hayatına devam ediyor :) bir zamanlar öğrenci olduğu okulda şimdi hoca diyebiliriz.

Googleda staj yapanı duydum, tam zamanlı çalışan olanı da. Giden kişinin hedefine göre değişir sanırım :) Bir diğer örnek ise şu; bir arkadaşımın abisi bilkentteki mühendislik fakültelerinden mezun oldu 2008 yılında. Bu yıl Harvard Business Schooldan mezun oldu, şimdi New York'da danışmanlık yapıyor. Bunları okulda olmadıkça, tanımadıkça veya linkedin gibi yerlerde araştırmadıkça göremezsiniz hocam. Gelip anlatmazlar, genelde vakitleri olmaz çünkü yukarıda abimizin gibi.
  • quote:

stajını çeşitli yerlerde yapma fırsatları oluyor ama bilkent için konuşuyorum çoğu akademisyen olmaları için yetiştiriliyor sanırım :) ucla'de computer scienceda doktorasını yapan bir abimiz şuan ucla'de akademik hayatına devam ediyor :) bir zamanlar öğrenci olduğu okulda şimdi hoca diyebiliriz.

Googleda staj yapanı duydum, tam zamanlı çalışan olanı da. Giden kişinin hedefine göre değişir sanırım :) Bir diğer örnek ise şu; bir arkadaşımın abisi bilkentteki mühendislik fakültelerinden mezun oldu 2008 yılında. Bu yıl Harvard Business Schooldan mezun oldu, şimdi New York'da danışmanlık yapıyor. Bunları okulda olmadıkça, tanımadıkça veya linkedin gibi yerlerde araştırmadıkça göremezsiniz hocam. Gelip anlatmazlar, genelde vakitleri olmaz çünkü yukarıda abimizin gibi.
    hocam birşey merak ediyorum amerikada top okullarda profesör,doçent maaşları ne kadar birde amerikada top okullarda doktora yapıp burada ki top okullarda ki profesör,doçent maaşı ne kadar kıyaslamak için soruyorum bilginiz var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.