Şimdi Ara

ucuz f/p işlemci soğutucus önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 75 TL ye kadar işlemcim fx6300 için işlemci soğutucusu önerirmisiniz ? işlemcim oyunlarda vb. yükte 60-70 dereceyi buluyor aynı şekilde anakartımda çok ısınıyor ancak ona bir çözüm olduğunu zannetmiyorum önerilerinizi bekliyorum..

• hocam iş görürmü stok fan ile farkı olurmu işlemci sıcaklıkalrım çok oynuyor termal macununuda yeni değiştirmiştim gta 5 de anlık fps düşüşü yaşıyorum 1-2 sn lik düşüyor cpu kullanımları hep %100 sıcaklıktan dolayı olabilirmi birde ses konusunda stok fana göre çok farklı olurmu ? cevaplarsan sevinirim.
  • Çok fark olmaz.
  • FatFabuluous kullanıcısına yanıt
    deepcool gamaxx s40 öneririm 85 tl fiyatı var. Bütçeyi minik miktarda aşıyor ama sağlam soğutucudur.
    http://www.webdenal.com/deepcool-gammaxx-s40_713486.html?gclid=CjwKEAjwjMauBRDH-bOCo56b13wSJABA2-Hv9Z76dXrHuqlA2ul9Fs6FNNCfdoztltzImnIbV3_hWRoCcK7w_wcB
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatFabuluous

hocam iş görürmü stok fan ile farkı olurmu işlemci sıcaklıkalrım çok oynuyor termal macununuda yeni değiştirmiştim gta 5 de anlık fps düşüşü yaşıyorum 1-2 sn lik düşüyor cpu kullanımları hep %100 sıcaklıktan dolayı olabilirmi birde ses konusunda stok fana göre çok farklı olurmu ? cevaplarsan sevinirim.

işlemcin sürekli %100 ise senin soğutma ile bir işin yok.
  • XIGMATEK TYR SD962 INTEL LGA775/1150/55/56/1366&AMD AM2/AM3/FM İŞLEMCİ SOĞUTUCU - 65TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    akasa venom pico aldım gayet memnunum hem ses derdim bitti hemde daha 50 dereceyi geçtiğini görmedim önceden oyunlarda 65-70 dereceyi buluyordu işlemci.
  • Sicakliktan degil islemcinin gucsuz olmasindan kaynakli dususleriniz hocam. Sogutucu da alsaniz pek fark olmayacakir. Ancak ortalamanin biraz uzerinde bir sogutucu ile overclock yapabilirseniz bir nebze azalacaktir. Oyun o konuda biraz sikintili, i5 4670k'da bile %100 gordugum oluyor ara ara stock hizinda.

Ancak yine de ucuz bir sogutucu sesi azaltma ve daha saglikli calisma acisindan yarari olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 21 Ağustos 2015; 19:02:35 >
  • Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    Gta 5 sanki milletin elindeki işlemcilerini değiştirmeleri için yapılmış bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatFabuluous

akasa venom pico aldım gayet memnunum hem ses derdim bitti hemde daha 50 dereceyi geçtiğini görmedim önceden oyunlarda 65-70 dereceyi buluyordu işlemci.

Ne mutlu size.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.