Şimdi Ara

Ucuza oyun almak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben PS4 kullanıyorum ve acaba nerden ucuza oyun alabilirim TR PSN'de uçmuş fiyatlar. 4 tane oyun al asgari maaş gidiyor resmen. Neyse, ben USA PSN gibi yabancı PSN yapamam. 2. elede güvenemiyorum. Ve Orduda yaşıyorum. Ben en kolay ve ucuza nasıl oyun alabilirim sizce? Önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler.

• Forumda ps4 digital oyun kardeşliği sayfası var bak istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Forumda ps4 digital oyun kardeşliği sayfası var bak istersen.

Tam anlamadım kardeşliği.Kardeşliği ayrıntılı anlatan bir konu var mı? Bulamadımda.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84506155&p=2636

• Kardeslik iyidir kutulu oyuna para dayanmaz arkadasin dedigi gibi forumdaki konuya bak 20-50 tl arasi yeni oyunlar satiliyor dikkat etmen gereken eski uyelerle ve ref li uyelerle alisveris yap internetin iyise digital oyun cok iyi

• Yapancı sitelerle uğraşamıyorum diyorsan TR PSN her çarşamba 40-80 lira seviyelerinde bir oyun indirime giriyor. Alır oynarsın. Çalışan adamsan zaten bir oyun en az 1 ay idare eder seni.
  • Hiç kimseye güvenmiyorum bütün oyunlarımı Amazon'dan alıyorum. Türkçe oyunları da zincir mağazalardan. Örneğin en son baktığımda Far Cry 4 19 dolar idi. 6 dolar civarı da kargosu vardır.
  • Cevrende ps4 kullanan guvendigin biriyle kardeslik yapip ortak oyun alabilirsin. Ya da guncel bir oyun alip bitirince takas yapabilirsin.(spotculardan)

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

Cevrende ps4 kullanan guvendigin biriyle kardeslik yapip ortak oyun alabilirsin. Ya da guncel bir oyun alip bitirince takas yapabilirsin.(spotculardan)

Bizim burada spotçu yok. Çevremde PS4 kullananda yok. :( Spotçulardan veya Gittigidiyordan almayı planlıyorum. Sorun olur mu sizce?
  • Amazondan sipariş et yada ikinci el al bitir takasla. Ben bu şekilde nerdeyse cebimden para çıkmadan oyun oynayacağım. Tabi çıktığı da oluyor.

• Fox90 kullanıcısına yanıt
    Amazonda pahalı oluyor artık. Dolar şu zamanlar uçuyor.
  • ikinci el uygun fiyattan oyunu al 1 ay sonra 10-20 lira daha dusuge sat.Benim cok oldu zarar etmeden veya 10 liraya oyun oynadigim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.