< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ukrayna çıkış arıyor! 18-25 yaş askere toplamalar kanunlaştırıldı!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Allah yardımcısı olsun Ukrayna'lıların. Rus'lara karşı başarılı olurlar umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rusya'nın da uzun sure dayanacak gücü kalmadı. Su gibi para akıtıyorlar. Eğer Ukrayna daha uzun süre yılmayacağını gösterirse Ruslar barış masasına oturmak zorunda kalacak.
Tüh be yaş kurtarsa idi Ukrayna'ya gidiyordum,
-
Çünkü Amerika'nın ve İngilizlerin çıkarları için kazanamayacağı bir savaşa ülkeyi sokup yüzbinlerce insanı ölüme yolladı. Dalga geçer gibi çocukları ölüme yollamak için şu vadettiklerine bak. Savaştıracak adamı kalmamış ki 18 yaşındakileri ölüme gitmeleri için kandırmaya çalışıyor. Savaşı illa ki Rusya kazanacak. Hiç bir şeyi kalmasa nükleeri atar geçer. Bunu görmemek için aptal olmak lazım. O kadar Ukraynalı öldükten sonra bu adam milyon dolarlarla Avrupa'da keyfine bakmaz umarım. Savaş bitince sallandırırlar meydanda. Yok öyle savaştık kazanamadık canımız sağ olsun demek. Bu palyaço da bedel ödemeli.
-
Biz ve Amerika ile Rusya ve Ukrayna aynı değil. Ukrayna ve Rusya ile biz ve Kıbrıs'ı karşılaştırsak daha yakın. Biz Kıbrıs'la ya da Azerbaycan ile savaşa giriyorsak muhtemelen savaşın çıkmasının sebebi bu devletleri savaştırmak isteyen bir düşman devlettir. Bu amacını da ancak iki devletten birinin yönetimine kendi ajanlarını yerleştirerek yapabilir. Mesela Kıbrıs için şehit verdik, savaştık. Kıbrıs şimdi biz artık Yunanistan ile birlikteyiz, Yunanlılar artık bizim güvenliğimizden sorumludur, uçaklarını da getirebilirler füzelerini de konuşlandırabilirler dese bizim cevabımız ne olur? Önce aramızdaki sorunu çözmeye çalışırız. Ama Kıbrıs gidip de Yunanistan'ın gazıyla, silah verme sözüyle bizimle kazanma ihtimali olmadığı bir savaşa girerse Ukrayna'nın yaptığını yapmış olur. Elin şeyiyle savaşa girmek farklıdır, savaşmak zorunda kaldıktan sonra gelen her yardımı kabul etmek farklıdır. Rusya ile Ukrayna arasında kaç yıl anlaşma imzalandı. Açıkladılar ki bu anlaşmaları Ukrayna'yı savaşa hazırlamak için imzalatmışlar. İngiltere Zelensky'e anlaşmayı boşver biz sana destek olacağız savaşı kazanacağız diyerek savaşa soktu Ukrayna'yı.
Rusya 34 askerimizi şehit etti. Savaş mı açtık? Açmadık çünkü kaybederiz. Peki Amerika biz size her türlü desteği veririz deseydi açar mıydık? Açmazdık çünkü elin şeyiyle savaşa girilmez. Hele Rusya ile hiç girilmez. Önce kendi gücünün olması lazım. Kendi gücün varsa zaten karşındaki devlet sana kafa tutmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 11 Şubat 2025; 22:18:47 >
-
Nerden biliyorsun hocam?Tarih boyunca ukrayna, rusları sevmemiştir.Zaten rusya'dan tamamen kurtulmak adına nato vaadi sayesinde zelensky'i seçtiler.Ruslardan o kadar nefret ediyorlar ki ikinci dünya savaşında naziler için bile savaştılar barbasso hareketinde.kiev düşüp almanların şehre girişinde, almanları yalayıp yutuyorlardı hatta.Resimlerini internette bulabilirsin.
Unutmayınız ki, ruslar türklerin ebedi düşmanıdır bu hep böyle olmuştur.
-
anlayamayacağın şeyler için kafanı yorma. kimse sana destek için havadan 400 milyar dolar vermez! ekleme: savaş öncesi USAID gibi kurumlarla ukrayna'nın arazilerine zaten 50 milyar dolardan fazla para vererek çökmüştü amerika!
güncellenen değerle: sen 450 milyarı alıp, toprağını rus olana peşken çekersen: tabiki de rusya için savaşmış oluyorsun.
bugün zaten amerika'nın kucağındasın. bak ülkeende 4 maden var altın olanından. hepsini amerika merkezli kanada etiketli yahudiler işletiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 11 Şubat 2025; 22:29:14 > -
ruslar, köylülere boşuna mı kırım odesa luhanks bölgelerini bıraktı? kafanızdan uydurup uydurup duruyorsunuz.
yugoslavlar da mesela stalinden nefret ederlerdi. stalinci sovyetlerdne hep nefret etmişlerdir. ama bu onların slavcılığını ve lenin'e olan sevgilerini engellemedi.
tarihte Türk'ün dostu olan bir tane ülke söyle? yunan mı? sırp mı? amerikanız mı? ingiltereniz mi? almanya mı? solcu almanlar mı? al geçen gün 18 saat süresi dolmuş olan mülteci başvurusunda bulunan Türkoyu 30 dakikada paketletti sol almanyanız.
merak ettim! Türklerin dostu kim?
-
Ukranya' yı görmeden ahkam kesmek kolay.
6 defa gittim, özellikle Donetsk' i pek sevdim.
Zira nüfus Rus ağırlıklı ve tanıştığım Ruslar adam gibi adamdı...
-
anlayamayacağın şeyler için kafanı yorma mi?
Bi şeyi yok fikri var sözüne tam uyan bi yorum olmuş teşekkürler bi daha iki kişi konuşurken sohbete dahil olma can sıkma
Tam olarak nere uyduruyorum.Zelensky'nin nato vadi ile mi seçildiği uydurma yoksa ukrayna halkının sürekli ruslarla savaşması mı uydurma?
-
zelensky mevcut savaşı bitirme vaadi ile seçildi bu 1
J R Kennedy geçen hafta ; 2014 odessa olaylarını USAID üzerinden finanse edildiğinin belgelerine ulaştıklarını kendisi ağzı ile açıkladı. hatta ben konusunu açtım.
Minsk1 ve Minsk2 hezimetleri sonrası batı ; barış diye putin'in önüne merkel'î gönderdi. Putin yine pan slavcılık damarı kabardığı için salak gibi bu ikisine de imza attı. merkel 2023 yılında ise "biz zaman kazanmak için minsk1 ve minsk2'yi imzaladık' röportajını verdi. bu da 3.
peki ben sorayım: Türklerin dostu kim? O kadar ülke yazdım bir cevap alamadım? kim dostumuz? Ben bilmiyorum ama sen o dostu bu düşmanı dediğin için tekrar sormak istiyorum: Türklerin dostu kim?
bonus: Trump dün kendisi söyledi: Ukrayna'ya 500 milyar dolar harcandı. 500 milyar dolarık maden istiyorum!
bonus konusunda yorumunu merak ediyorum.
-
Ukrayna'ın mavi gökü, sarı deltaları günümüz tiranlarından birinin boğulduğu yer olacak inşallah.
Rus ayısının elbet gücü bitecek, ne Suriye'de ne Afganistan'da ne de başka hiçbir yerde kazanamadı ve kazanamayacak.
Bugün Ukrayna kendi kurtuluş savaşını veriyor ve bu ruhla savaşıyor.
Tarih boyunca kim kimi sevmiş ki, savaş her zaman milletleri önce ittifak yapar sonra rakip. 1. Dünya savaşında ittifak olduğumuz Almanya için Atatürk 'ün dedikleri malum. Yüzyıl savaşları, Alsas Loren için yapılan savaşlar. Polonya Ruslardan nefret ediyor ama kendisine saldıran, işgal eden diğer devlet olan Almanya'yı pek seviyor. 2. Dünya savaşı belgeselinde görmüştüm Almanlardan kurtarılan bazı yerleri müttefik devletler bombalıyor, bazı yerleri kurtaran Ruslar güçlü gördüğü için askerleri öldürüyor. Yani savaşta dost, düşman olmuyor. Ortak çıkardan başka bir şey yok. Fakat şöyle bir şey var ki Ukrayna ve Rusya bizim Kürtlerle olduğumuz gibi birbirine karışmış milletler. Putin İsrail gibi çocuk, yaşlı, kadın, sivil demeden bombalasa savaş çok daha çabuk biterdi. Savaşın başında Ukraynalı yaşlı bir adam Rus askerini tokatlıyordu. Savaş öyle bir şey değil.
Böyle ebedi düşman falan çocukça cümleler. Adamlar yüzyıl savaşmış, hep birbirleriyle savaşmış, yetmemiş sömürgeleştirdikleri yerlerde savaşmış, şimdi hepsi birbirini destekliyor. Bu demek değil ki hepsi dost, dost diye bir şey yok, ortak çıkar var. Bir başkan değişti, Amerika'nın tarafı değişti. Şimdi Amerika Ukrayna'nın dostu mu düşmanı mı?
-
hala hayal dünyasında yaşayanlar var. Liberal senatör ise ağlıyor.
x (formerly twitter)
Joe Wilson (@RepJoeWilson) on Xhttps://x.com/RepJoeWilson/status/1889368661816750435
"Rusya'yı barış masasına çekmek için şart olan : sanction'ları arttırmak yani türkçesi sanırım yapıtırım idi ve silah aktarımını arttırmak." ( Altta yorumda zaten amerikalılar bile dalga geçmişler adamla. rusya'nın teslim olacağını idda ediyorlar hala :) )
Ben en başından beridir yazdım. her ülke kendisine imaj olarak doğal bir predatör boşuna seçmiyor. Rusya'nın da doğasına uyan ayı hayvanı. bir ayı avına nasıl saldırır? hantal gibi davranır, gerekirse ufak ufak parçalarla parçalar, zayıf düşürür ve sonunda canlı canlı öldürür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben boşuna demedim çeto çok da ciddiye alınacak biri değil diye. Onunla aynı fikirde olmayan herkes ya solcu ya liberal ya da hem solcu hem liberal AFADFSAFADFSAFSASAFSFS.
üstte twitini attığı Joe Wilson adlı Amerikalı politikacı, sapına kadar Cumhuriyetçi ve çetonun kullandığı anlamıyla liberal olmayı bırak liberal olmaya en uzak Amerikalı siyasetçilerden biri.
Bizim çeto yine kendine hayali solcu ve liberaller uyduruyor
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Allah yardımcısı olsun Ukrayna'lıların. Rus'lara karşı başarılı olurlar umarım.
|
Benzer içerikler
- muhalif gazeteler hangileri
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- çürük raporu nasıl alınır
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- honor magic v3 fiyat
- 2024 en çok satılan arabalar
- ps5 pro avrupa fiyatı
- honor magic 7 lite
- space x
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X