Şimdi Ara

ULUDAĞ DİŞ YAZMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayttmmdatytbizetershaci -- 18 Temmuz 2024; 22:23:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam bu dedikleriniz sadece Uludağ diş için mi geçerli acaba

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayttmmdatytbizetershaci -- 18 Temmuz 2024; 22:28:49 >
  • ayttmmdatytbizetershaci A kullanıcısına yanıt

hocam kafam çok karıştı ya 25 30 k arası bir sıralama ile marmara diş ya da medeniyet diş yazacaktım şimdi ne yapacağım kafam çok karıştı

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayttmmdatytbizetershaci -- 18 Temmuz 2024; 22:29:13 >

Hocam sizle özelden konuşabilir miyiz müsaitseniz

Bu yazdığın hemen hemen her bölüm için geçerli hukuk diyosun çok mezun o diyosun çok mezun bu diyosun çok mezun e napalim mk hiçbir şey yazmayalim o zaman. Herkes bir şeyleri bokluyor burada içim daraldı amw

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    hukuk vs diş hekimliği
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tıp gelmezse diş okumayı düsünüyordum ne guzel hacettepe disindaki her devlet dis gelecek buyuk ihtimalle ama hevesim kalmadi ya o kadar mi kotu ki diş... her yerde eziliyor tıptan başka meslek yok sanki okdr özelde okudum liseyi hickimsenin annesi babasi doktor degildi bence biraz abartiyoruz(baslikla cok ilgilisi yok ama yazmak istedim dis hakkinda genel olarak)

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayttmmdatytbizetershaci -- 18 Temmuz 2024; 22:29:26 >
    Hukuk okuyacam. Sigara parasına çalışacak olsam da. Para bulunur bir şekilde mühim olan okurken ve mesleği icra ederken alınan tatmin olma duygusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recumbentibus0 -- 11 Temmuz 2024; 18:41:57 >
  • recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayttmmdatytbizetershaci -- 18 Temmuz 2024; 22:29:36 >
  • bence de yazmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayttmmdatytbizetershaci -- 18 Temmuz 2024; 22:29:44 >

diş çök kötü diye biliyorum ben de. Çünkü hastanelerde çok az atama olduğundan ve özel sektör çok kötü olduğundan asgari filan veriyorlarmış durumlar çok kötü diye duydum. 2 senelik sağlık bölümü okumak 5 sene diş okumaktan çok daha avantajlı. bir de diş ile yurt dışına çıkmak çok çok zor meslek olarak. bence imkanınız varsa bırakın başka sağlık bölümü yazın derim merkezi yatay geçiş ile hemşierlik 2 yıllık sağlık vs.

• diş çök kötü diye biliyorum ben de. Çünkü hastanelerde çok az atama olduğundan ve özel sektör çok kötü olduğundan asgari filan veriyorlarmış durumlar çok kötü diye duydum. 2 senelik sağlık bölümü okumak 5 sene diş okumaktan çok daha avantajlı. bir de diş ile yurt dışına çıkmak çok çok zor meslek olarak. bence imkanınız varsa bırakın başka sağlık bölümü yazın derim merkezi yatay geçiş ile hemşierlik 2 yıllık sağlık vs. 5 sene okuyorsun sana asgari bile zar zor veriyorlar şimdi bile böyle 2028de 100 bin mezunu olacakmış o zaman olacakları sen düşün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.