< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayttmmdatytbizetershaci -- 18 Temmuz 2024; 22:23:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ULUDAĞ DİŞ YAZMA
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam bu dedikleriniz sadece Uludağ diş için mi geçerli acaba
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayttmmdatytbizetershaci -- 18 Temmuz 2024; 22:28:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam kafam çok karıştı ya 25 30 k arası bir sıralama ile marmara diş ya da medeniyet diş yazacaktım şimdi ne yapacağım kafam çok karıştı
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayttmmdatytbizetershaci -- 18 Temmuz 2024; 22:29:13 >
Hocam sizle özelden konuşabilir miyiz müsaitseniz
-
Bu yazdığın hemen hemen her bölüm için geçerli hukuk diyosun çok mezun o diyosun çok mezun bu diyosun çok mezun e napalim mk hiçbir şey yazmayalim o zaman. Herkes bir şeyleri bokluyor burada içim daraldı amw
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tıp gelmezse diş okumayı düsünüyordum ne guzel hacettepe disindaki her devlet dis gelecek buyuk ihtimalle ama hevesim kalmadi ya o kadar mi kotu ki diş... her yerde eziliyor tıptan başka meslek yok sanki okdr özelde okudum liseyi hickimsenin annesi babasi doktor degildi bence biraz abartiyoruz(baslikla cok ilgilisi yok ama yazmak istedim dis hakkinda genel olarak)
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayttmmdatytbizetershaci -- 18 Temmuz 2024; 22:29:26 >
Hukuk okuyacam. Sigara parasına çalışacak olsam da. Para bulunur bir şekilde mühim olan okurken ve mesleği icra ederken alınan tatmin olma duygusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recumbentibus0 -- 11 Temmuz 2024; 18:41:57 >
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayttmmdatytbizetershaci -- 18 Temmuz 2024; 22:29:36 >
bence de yazmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayttmmdatytbizetershaci -- 18 Temmuz 2024; 22:29:44 >
diş çök kötü diye biliyorum ben de. Çünkü hastanelerde çok az atama olduğundan ve özel sektör çok kötü olduğundan asgari filan veriyorlarmış durumlar çok kötü diye duydum. 2 senelik sağlık bölümü okumak 5 sene diş okumaktan çok daha avantajlı. bir de diş ile yurt dışına çıkmak çok çok zor meslek olarak. bence imkanınız varsa bırakın başka sağlık bölümü yazın derim merkezi yatay geçiş ile hemşierlik 2 yıllık sağlık vs.
-
diş çök kötü diye biliyorum ben de. Çünkü hastanelerde çok az atama olduğundan ve özel sektör çok kötü olduğundan asgari filan veriyorlarmış durumlar çok kötü diye duydum. 2 senelik sağlık bölümü okumak 5 sene diş okumaktan çok daha avantajlı. bir de diş ile yurt dışına çıkmak çok çok zor meslek olarak. bence imkanınız varsa bırakın başka sağlık bölümü yazın derim merkezi yatay geçiş ile hemşierlik 2 yıllık sağlık vs. 5 sene okuyorsun sana asgari bile zar zor veriyorlar şimdi bile böyle 2028de 100 bin mezunu olacakmış o zaman olacakları sen düşün
Benzer içerikler
- üstel fonksiyon olma şartları
- fem dershanesi
- apotemi fonksiyonlar zor mu
- palme deneme sonuç
- bromlu suyun rengini ne giderir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X