Tercih listemi oluştururken karasız kaldım en başta Uludağ Makine mi ? Marmara Metalurji (ing) mi ? sonrasındada Eskşehir Makine mi ? Kocaeli Makine mi ? hangisini öne yazayım okuyan, mezun, bilen arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.
quote:
Orijinalden alıntı: hrn~
Tercih listemi oluştururken karasız kaldım en başta Uludağ Makine mi ? Marmara Metalurji (ing) mi ? sonrasındada Eskşehir Makine mi ? Kocaeli Makine mi ? hangisini öne yazayım okuyan, mezun, bilen arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.
Kocaeli Makine Uludağ Makine Eskişehir Makine Marmara
Kocaeliyle uludağ yer değiştirilebilir.
ben aslında şöyle demek istedim. 1 sıraya Uludağ mı ? Marmara mı ?, 3 sıraya Eski şehir mi ? Kocaeli mi ?. Zaten senin dediğin gibi yazdığımda alttakilerin hiç bir anlamı kalmıyor çünkü arasında en düşük Kocaeli :)
Uludağ>Bursa Teknik>Eskişehir> Kocaeli diye yazardım ben olsam Marmara metalurjinin adı var sadece yoksa marmaranın müh fakültesi ahım şahım bir yer değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Tufan.
Uludağ>Bursa Teknik>Eskişehir> Kocaeli diye yazardım ben olsam Marmara metalurjinin adı var sadece yoksa marmaranın müh fakültesi ahım şahım bir yer değil.
Bursa Teknikde düşünüyorum daha hiç birşey oturmamış bir üniversite, kiralık bir yerde ders veriyorlarmış o yüzden yazmadım. şuanlık Bursa Makine - Marmara Metalurji - Kocaeli Makine - Eskişehir Makine
Makineyi metalürjiye tercih et. Metalürji mezunuyum. Makinenin iş alanı daha geniş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme