Bildirim
Uluslararası daimi veri dolaşımında bulunduğu için kapatılan cihaz. (7186-24 sayılı kanun kapsamında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
www.hurriyet.com.tr
Yurt dışı telefonlar ne zaman açılır 2025? 2025 IMEI kayıt sıfırlanma tarihi: 180 gün detayı... Yurt dışı cep telefonları IMEI kaydı sıfırlanacak mı?https://www.hurriyet.com.tr/bilgi/galeri-yurt-disi-telefonlar-ne-zaman-acilir-2025-2025-imei-kayit-sifirlanma-tarihi-180-gun-detayi-yurt-disi-cep-telefonlari-imei-kaydi-sifirlana-42651313/5Bir süre alabilirmiş açılması..
-
Az kaldi sabredin arkadaşlar.Tesla uydudan calisan telefonlar cikinca imei gibi salak salak isler yalan olacak.son cirpinislar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bendeki cihaz Tr, bilgi mahiyetinde paylaşmıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam içerden bağlantı kuramayacaktır, ekstra olarak kendi uydularına bağlanacak o..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 19 Şubat 2025; 11:2:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlısı bakalım.
-
Merhabalar, aynı sorunu ben de yaşıyorum ve ara ara cihaz sinyal alıp sonra kayboluyor. Siz bu sorun ile ilgili herhangi bir çözüm bulabildiniz mi acaba?
-
Anladım hocam, teşekkür ederim..
-
şu imei kapatma olayı niye sadece bizim ülkemizde var? amacı ne bunun?
-
Vergi ve kaçağı azaltma ama daha çok vergi..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X