Şimdi Ara

Uluslararası ilişkiler mezunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben geçtiğimiz ağustos ayı sonunda özel bir üniversitenin uluslararası ilişkiler bölümünü (% 100 ingilizce ve %50 burslu) bölüm ikincsi olarak bitirdim. İleri düzey ingilizce ve orta seviye Almanca biliyorum. Sorum şu ki;
    - iki aydır iş aramama rağmen halen bir iş bulamadım. Bu noktada askere gitmeyi düşünüyorum ancak terör olayları nedeniyle cekiniyorum. Geçici işlerde yaza kadar çalışıp master için biraz para biriktirmekte aklımın köşesinde ama master yapmanın benim için dogru tercih olacağından da emin değilim ve ne yapacağımı bilmiyorum.
    Beni özellikle kendi bölümümden mezun olanlar anlar diye düşünüyorum. Acaba siz mezun olduktan sonra ne yaptınız ve bana ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxx__ -- 5 Kasım 2015; 23:15:53 >

• Hangi üniversiteden mezun oldun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uluslarası ilişkiler mezunuyum ki o dönem çok rahat iyi yerlerin hukuk bölümlerini kazanıyordum.

Bizim bölümde sıkıntı mezun olunca sudan çıkmış balık gibi oluyorsun. Şuan işimden memnunum ama bende iş bulana kadar sıkıntı yaşadım ve kararsız kaldım.

Master da yaptım ancak şimdiki aklım olsa kesinlikle tercih etmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

Bende uluslarası ilişkiler mezunuyum ki o dönem çok rahat iyi yerlerin hukuk bölümlerini kazanıyordum.

Bizim bölümde sıkıntı mezun olunca sudan çıkmış balık gibi oluyorsun. Şuan işimden memnunum ama bende iş bulana kadar sıkıntı yaşadım ve kararsız kaldım.

Master da yaptım ancak şimdiki aklım olsa kesinlikle tercih etmezdim.

master yapmak akıl karı değil iş mi arayayım diyorsun? peki askerliği sen nasıl yaptın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.