Her gün bi olay oluyo, birileri birilerine küsüyo, çoğu kişi birbirini kimsesi olmadığı için seviyormuş gibi davranıyo, sabahında birbiriyle sövüşerek laf dalaşı yapan insanlar akşamında birbirleriyle se |
üni çok iki yüzlü bi yer ya sevmedim, çok fazla drama var

-
-
tıp okuyanlar için bunu çok duydum. izmir'in en iyi ünisinden ankara'ya tüm ünilerde özellikle hanımefendi arkadaşlarımızın ortamlarında çok fazla lisevari mevzular dönüyor. (bu tıp dışında da dönüyordur da itinayla o alanın içine girmen lazım.) ne zaman tıp okuyan bir arkadaşımla otursam acaba şu an lise anılarını mı anlatıyor diyorum. çok fazla drama var. çok fazla aşk üçgeni var.
-
TR çok yozlaştı kimse kendi değil, herkes kimlik krizinde herkes doğru şeyin birine dönüşmek olduğunu sanıyor ama yanılıyorlar.
Aşk ve seks gibi kavramların içi boşaldı, artık herkes birbirine aşkım diyor. 1 aylık sevgililerine aşktanem, diğer parçam falan diyorlar.
Üniler eskiden "hak sahibi bireylerin" öğrenim gördüğü kurumlardı şimdi çoluk çocuk dolu. Yaş olarak değil anladınız siz...
Lise 13-14-15 den farkı yok.
İnsanların ergenlik yaşı uzuyor galiba...
-
Liseyi de sevmezdim ama üniversite ortamına bin basar
-
olm siz nasıl ünilerde okuyonuz yav, on numara insanlar hepsi anlamadım valla :D
-
hocam nerede okuyorsunuz, ben periferde okuyorum bu tarz seviyesizliklerin olmasını normal buluyorum. muhtemelen top tier ünide nezih veyahut erkek topluluğunun yoğun olduğu bir bölümde okuyorsunuz
-
aynı şekilde çok samimiyetsiz ve insanların birbirinin kuyusunu kazdığı bir ortam var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
odtü endüstrideyim
-
şaşırtmadı hocam, normaldir oranın öyle olması şanslısınız
-
Sadece okullarla alakalı bi durum değil bu. İnsan kalitesi gittikçe azalan bi Türkiye var. Film, dizi ve internet gibi içeriklere insanlar daha rahat erişiyor artık. Eriştikleri zaman bunları kendini geliştirmek için kullanmak yerine vakitlerini çar çur etmeye harcıyorlar. E, Türkiye’nin gündemi de böyle olunca insanlar farketmeden, içten içe self-defense moduna giriyor vücutları. Gerçekten de gündemde insanı insanlıktan çıkartacak olaylar yok da değil. Kimisi mahalle dizisi izliyor, etkileniyor. Oradaki villianlar gibi olmak istiyor ve şansını deniyor. Üniversite de bunun için çok müsait. Kimse birbirini tanımıyor ve ortada büyük bir ortam/güç potansiyeli var. Bunu görünce de insanlar yalan söyleme ve kendilerini hiç olmadığı gibi biri anlatma ihtiyacı buluyorlar. Onlar da haklı kendi kafalarında. Bizzat saf kendilerini kimsenin sevmeyeceğini biliyorlar ve ortada bir pasta var. Onlar da pastadan pay almak istiyorlar. Genel olarak Türkiye’nin de ekonomisine, alım gücüne falan bakarsak da, insanlar hayatta kalma içgüdüsüyle bakıyor bunlara artık. Karaktersiz ve aykırı olduğunda insanların senin daha güçlü olduğunu düşüneceklerine falan inanıyorlar. Türkiye freni patlamış bir kamyon artık. Herkes kendini kurtarma çabasında. Siz de öylesinizdir, bir başkası için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
ben şansa inanmam, başarmanın tek sırrı çalışmaktır
-
derslerinize çalışın sonra ortamlara akarsınız.
-
Vakif tiplar daha beter, tam olarak dershane ortami var. Kendimi hic uniye gidiyor gibi hissetmiyorum, lise bile daha kaliteliydi. Ben donem 1 ve vakif oldugundandir diyordum ama erkek arkadasim top tier tiplardan birinde ve donem 5 yine ayniymis. Tip fak ile ilgili bir sorun herhalde
tıp fak sorunu olabilir gibi gerçekten
Taşra tıptayım ve öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence de tıpfakın liseden farkı yok.Devlet ünisinde olmama rağmen öyle tipler var ki koçu sabancıyı hayal edemiyorum.Üst sıralardaki devlet tıpa gitmek için bile aileden zengin olmak lazım galiba
Gözüne ve gönlüne hitap eden bir sevgili yapıp milletle işini gücünü bırak herkes ayrı bir kafa kendini yıprattığına değmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ahir zaman valla hocam
Sadece okullarla alakalı bi durum değil bu. İnsan kalitesi gittikçe azalan bi Türkiye var. Film, dizi ve internet gibi içeriklere insanlar daha rahat erişiyor artık. Eriştikleri zaman bunları kendini geliştirmek için kullanmak yerine vakitlerini çar çur etmeye harcıyorlar. E, Türkiye’nin gündemi de böyle olunca insanlar farketmeden, içten içe self-defense moduna giriyor vücutları. Gerçekten de gündemde insanı insanlıktan çıkartacak olaylar yok da değil. Kimisi mahalle dizisi izliyor, etkileniyor. Oradaki villianlar gibi olmak istiyor ve şansını deniyor. Üniversite de bunun için çok müsait. Kimse birbirini tanımıyor ve ortada büyük bir ortam/güç potansiyeli var. Bunu görünce de insanlar yalan söyleme ve kendilerini hiç olmadığı gibi biri anlatma ihtiyacı buluyorlar. Onlar da haklı kendi kafalarında. Bizzat saf kendilerini kimsenin sevmeyeceğini biliyorlar ve ortada bir pasta var. Onlar da pastadan pay almak istiyorlar. Genel olarak Türkiye’nin de ekonomisine, alım gücüne falan bakarsak da, insanlar hayatta kalma içgüdüsüyle bakıyor bunlara artık. Karaktersiz ve aykırı olduğunda insanların senin daha güçlü olduğunu düşüneceklerine falan inanıyorlar. Türkiye freni patlamış bir kamyon artık. Herkes kendini kurtarma çabasında. Siz de öylesinizdir, bir başkası için.
|
TR çok yozlaştı kimse kendi değil, herkes kimlik krizinde herkes doğru şeyin birine dönüşmek olduğunu sanıyor ama yanılıyorlar. Aşk ve seks gibi kavramların içi boşaldı, artık herkes birbirine aşkım diyor. 1 aylık sevgililerine aşktanem, diğer parçam falan diyorlar. Üniler eskiden "hak sahibi bireylerin" öğrenim gördüğü kurumlardı şimdi çoluk çocuk dolu. Yaş olarak değil anladınız siz... Lise 13-14-15 den farkı yok. İnsanların ergenlik yaşı uzuyor galiba... |
bence de tıpfakın liseden farkı yok.Devlet ünisinde olmama rağmen öyle tipler var ki koçu sabancıyı hayal edemiyorum.Üst sıralardaki devlet tıpa gitmek için bile aileden zengin olmak lazım galiba
|
Liseyi de sevmezdim ama üniversite ortamına bin basar |
aynı şekilde çok samimiyetsiz ve insanların birbirinin kuyusunu kazdığı bir ortam var
|
Benzer içerikler
- ilk 100 bursu
- denizde yüzen 10 manken
- 100 tyt 60 ayt kaç bin
- en iyi ingilizce kursu
- üniversite hastanesi diş teli fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X