Şimdi Ara

Üni. öğrencisi için 60-70bin TL araba tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arabalardan çok anlamıyorum, fluence, golf4, e39, mini cooper ve freelander araçlara baktım. Geneli galeri aracı. Bunun dışında hangi arabaları alabilirim ? Golf 4 nasıldır ?
    Fluence için aradığım bir adam ben ekspere aracımı sokturmam son fiyat 70 olur diyor araçta bel altı boyası olduğunu söyledi, ekspere sokmak şartmıdır aracı ?
    Bir de, bel altı boya, trameri 10-20bin araçlar, temizlik boyası, lokal boya, değişen, opsiyonludur, kapora için arayın gibi ilanlar güvenilirmidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpCan86 -- 14 Ağustos 2020; 1:4:17 >

• 70e alacağın bir fluenceden çok bişey bekleme geneli canı alınmış şirket arabası oluyor ayrıca ekspertize sokmadan araç alma gideceğin ekspertizide araştır yorumlara bak öyle git. Bir diğer tavsiyem de sahibinden araç bulursan daha iyi olur. Söylediğin araçlar yerine daha az sorun çıkaracak yakıtı ve bakımı uygun araçlar bakmanı tavsiye ederim C3, 207-208, Punto, Fabia, Rio gibi araçlara bakabilirsin.
  • 70e alacağın bir fluenceden çok bişey bekleme geneli canı alınmış şirket arabası oluyor ayrıca ekspertize sokmadan araç alma gideceğin ekspertizide araştır yorumlara bak öyle git. Bir diğer tavsiyem de sahibinden araç bulursan daha iyi olur. Söylediğin araçlar yerine daha az sorun çıkaracak yakıtı ve bakımı uygun araçlar bakmanı tavsiye ederim C3, 207-208, Punto, Fabia, Rio gibi araçlara bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArrowLight A kullanıcısına yanıt
    2010 civarı 207, 208 Peugeout'lar nasıldır ? temizi bulunur mu ? birde bu arabaları tüplü mü dizel mi almak önemli ?
  • Ekspere sokmam aracımı ne demek la

Nasıl bileceksin aracın sorunlarını?

Motor testi yaptırmam deseydin, boşu boşuna motoru zorlayıp para alıyorlar. Orada motoru bozan da oluyor.

Ama boya değişen durumunu, motorun yağ yakma kaçırma durumunu öğrenirsin en azından.

Ekspere sokmadan araba alma da.

• e36 aldım, tavsiye ederim yan yan girersin okula
  • Vay be öğrenciye bak biz akbil basıyorduk

• Smart

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.