Şimdi Ara

Ünide gruplaşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gruplaşmanın olduğunu biliyordum da bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim, öğrenciler daha ilk günden gruplaşmaya başladılar. Grubu dışındaki insanları da umursamıyorlar baya enteresan bir durum. Çevreyi genişletmek için tek çare kulüp aktivitelerine katılmak gibi görünüyor şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde de öyle eskiden tanıdıklarımla geziyorum, aslında birkaç kişiyle de tanıştım konuştum bir süre ama böyle 4 5 kişilik grup olarak gezme işini yapamıyorum şimdilik, ama hiç umursamama olayıyla karşılaşmadım
    Ben de kulüpleri yarışmaları falan bekliyorum bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 6 Ekim 2023; 12:40:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • üni kesinlikle bktan bir yer.lisedeki samimiyetin 10da biri yok.kutuplaşma çok fazla

• Hala gitmedim üniye 2. Hafta da gitmicem 3. Hafta gitcem çünkğ asosyalim baya kesin havalarda güneşli herkes çimende zıplıyodur gerek yok izlemeye geç giderim daha iyi

• Millet birbiriyle gruplaşmış harbiden beklediğim ortam olmadı dershanedeki ortamı özledim a

• Açıldığından beri ful kızlara yürüdüğüm için maalesef benim de erkek arkadaş grubum olmadı. Oturup çay içebileceğim adam yok

• Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt

Sonuç var mı hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üni arkadaşlık ilişkileri
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.