Şimdi Ara

Üniversite adamı boğuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kalabalık olması insanların soğukluğuyla adamı boğuyor. Derslerin de liseden kat kat zor olması da cabası. Paranız çok olacak yakışıklı olacaksınız aksi takdirde kalabalıklarda kayboluyorsunuz. Yalnızlığı kanıksayarak gidin derim. Arkadaş arayarak ortam arayarak 1.sınıfınızı yakmayın. Trolluyorsam incelsem Allah belamı versin. Bu konularda hevesli arkadaşlar kendini küçük düşürüyorlar. Akışına bırakın 3 4 kisilik bir arkadas grubunuz olacaktir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 13 Eylül 2023; 0:18:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum çok kasıyorsun öncelikle, hayatı da o kulüp senin bu bar benim diye sabahlara kadar içip dağıtmadığın için kaçırdığını sanıyorsun, benden sana tavsiye hiç gerek yok öyle şeylere gençlik enerjini oralarda atmaktansa daha verimli ve daha eğlenceli şeylerle atabilirsin...

naçizane tavsiyem o ortamlar imrelinecek yerler değil, al yanına sevgilini git güzel manzarası olan bi yere veya kalk arkadaşlarınla git şehri gez ne bileyim hangi şehirde olduğunu bilsem daha bir sürü aktivite sayarım sana da.

eğer İstanbuldaysan ve yapılabilecek tek aktiviteyi o görüyorsan sen gerçekten gözlerini açman gerekiyor derim
    niye çirkinliğe yakışıklılığa bu kadar takıntılısınız, bi kere şu var sen önce özgüvenli olacaksın ki karşındakiyle konuşmayı bilesin, kadınlar özgüvene bakar ilk olarak, ikincisi farkını koyucaksın ortaya bu konuşmanla duruşunla ilgilendiğin alanlarla ve kendini ne kadar geliştirebildiğinle alakalıdır.

herşeyden önce özgüvenli ol ve kendinle dalga geçebilmeyi öğren çünkü kendiyle dalga geçebilen biriyle başkaları dalga geçemez geçse bile önemsemezsin.

kendini geliştir, belki şu an senin sevgili olacağın kızlar sadece paran için veya seni kullanmak için sevgili olacak, bilemezsin.

ama kendini geliştirirsen, başarılı olursan, seni herşeyinle isteyecek tonlarca kadın olacak çevrende ve sen seçmeye başlayacaksın.

seçilen olma seçen ol kapişşş ;)

ve şunu aklından çıkarma tip herşey değildir ;)
  • 3 4 iyidir zaten bi tabur insanla arkadaşlık kurmak istemem o kadar kişi dışarı çıkınca polis durdurup kimlik istiyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bertuqwerty B kullanıcısına yanıt

Valla instagramda storylerini gorecen milletin gece kuluplerinde kızlı erkekli. Sonra kyk yurdunda okey oynayip tostunu yiyip icerleyecen. O isler oyle olmuyor gencsin heveslenip istiyorsun.

• Hocam madem böyle bir hevesin var git at hevesini
    Valla böyle şeylere çok merakım yok alkol falan da yok ha eğer merak edersen gidip görürüm
    Okey sevmem ama tost neli ???

• bertuqwerty B kullanıcısına yanıt

Valla hocam yaşamadığın için anlamayabilirsin dediklerimi ama üniversiteye geçince az da olsa hissedersin. Tost işin espirisi tabi.

• Hissedilir tabi ulan ben hayatı kaçırıyor muyum endişesi bu anlıyorum. Büyütülecek bir şey değil

• dostum çok kasıyorsun öncelikle, hayatı da o kulüp senin bu bar benim diye sabahlara kadar içip dağıtmadığın için kaçırdığını sanıyorsun, benden sana tavsiye hiç gerek yok öyle şeylere gençlik enerjini oralarda atmaktansa daha verimli ve daha eğlenceli şeylerle atabilirsin...

naçizane tavsiyem o ortamlar imrelinecek yerler değil, al yanına sevgilini git güzel manzarası olan bi yere veya kalk arkadaşlarınla git şehri gez ne bileyim hangi şehirde olduğunu bilsem daha bir sürü aktivite sayarım sana da.

eğer İstanbuldaysan ve yapılabilecek tek aktiviteyi o görüyorsan sen gerçekten gözlerini açman gerekiyor derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meduca6116 M kullanıcısına yanıt

Çirkin olunca sevgili de olmuyor ki. Arkadaş ortamı da olmuyor. 0 arkadaşım var. Rehberimde ailemden baska kimse yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 13 Eylül 2023; 3:37:0 >
  • niye çirkinliğe yakışıklılığa bu kadar takıntılısınız, bi kere şu var sen önce özgüvenli olacaksın ki karşındakiyle konuşmayı bilesin, kadınlar özgüvene bakar ilk olarak, ikincisi farkını koyucaksın ortaya bu konuşmanla duruşunla ilgilendiğin alanlarla ve kendini ne kadar geliştirebildiğinle alakalıdır.

herşeyden önce özgüvenli ol ve kendinle dalga geçebilmeyi öğren çünkü kendiyle dalga geçebilen biriyle başkaları dalga geçemez geçse bile önemsemezsin.

kendini geliştir, belki şu an senin sevgili olacağın kızlar sadece paran için veya seni kullanmak için sevgili olacak, bilemezsin.

ama kendini geliştirirsen, başarılı olursan, seni herşeyinle isteyecek tonlarca kadın olacak çevrende ve sen seçmeye başlayacaksın.

seçilen olma seçen ol kapişşş ;)

ve şunu aklından çıkarma tip herşey değildir ;)

• bu gsliler niye böyle a

• Gece kulübü kadar boş şey yok, insanlarla tanışmanın o kadar 'normal' yolu varken. Öğrenci kulüplerinin etkinliklerine, kahvaltılarına falan gitsen daha iyi tanışırsın

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

• Yazik la sana. Bir de çocuğu teselli etmeye çalışmışlar verimli değerlendir diye falan dkvkdkv dagin basina sevgilinle çıkınca verimli mi olmuş oluyo

• meduca6116 M kullanıcısına yanıt

Katılmıyorum, hayatın her aşamasında illa verimli olunacak diye bir şey yok. Okul bitip iş hayatına başlayınca zaten ömür verimli olmaya çalışmakla geçiyor.

Okulu , derslerini boşla, nerde sabah orada akşam takıl demiyorum ama, üniversite zamanı eğlenmek ve yeni tecrübeler kazanmak için en uygun zaman. Herkesin eğlence anlayışı farklı tabi ki, kimisi gece hayatını sever, kimisi okulun öğrenci klüplerine katılır, kimisinin hobisi olur, kimisi arkadaşları ile boş muhabbet yapar. Ne yapıp denemek istiyorsanız deneyin, Üniversite hayatınızda hiç bir şey içinizde kalmasın. Belirli bir yaştan sonra iş hayatına atılınca ne vaktin ne de enerjin kalıyor.

Mühendislik okuyorsan zaten 3. 4. sınıfa geldiğinizde de çok vakit olmuyor.

Çok duymuşsunuzdur , klişe ama bu zamanlar bir daha geri gelmiyor, saçma sapan şeylere canınızı sıkıp, moral bozup güzelim üniversite yıllarını harcamayın sonra pişman olursunuz.

Üniversitede 1 senemi boşlayıp gönlümce yaşadım, okulum bu sebeple 1 sene uzamıştı. O zaman buna çok moralim bozulmuştu ancak şuan en ufak bir pişmanlığım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 13 Eylül 2023; 11:49:25 >

• kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

Sirketimiz yok senin gibi oyunda olamiyoruz cakma elon musk seni

• SLDPJKAODFAJLKSŞİ

• kartalım kullanıcısına yanıt

Bunları yaşayamamak üzüyor. Her şey yaşında güzel çünkü. Kiminin maddi durumu buna el vermiyor kiminin dış görünüşü. 30 35 yaşına gelince üzülüyorsun.

• Onu sevmem buna merakım yok, ortamlara girmem okey oynamam alkol sevmem..
    Bu kadar asosyal olursan yurtkur kokusu üzerine sinmiş şekilde bomboş Üniversitenin kapısından girdiğin gibi çıkarsın
    Asosyal adam iş hayatında da boş olur sudan çıkmış balığa döner.
    Okey oynamasan da o ortamda bulunmaya bak, alkol almasan da o masada olmak sana birşey kaybettirmez ,kazandırır.
    Yarın birgün iş çevresiyle bu tür ortamlarda bulunmak zorunda kalırsan mağaradan çıkmış gibi durmazsın.
    Tecrübe en önemli olgudur, edinebildiğin kadar tecrübe edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

Statüm ne ki insanlar benimle alkol masasina otursun ya da okey oynamak istesin. Para ve dış görünüş lazım. Bu ikisinden birine sahip olman lazım. Aksi takdirde asosyal olursun. İnsanlarla öyle ortamlara girmen için onlar için ilgi çeken bir yanın olması şart. Çevre edinmek öyle kolay değil. Üniversitede zilyon tane insan var neden benimle sosyalleşmek istesinler. Ne cok param ne agzim laf yapar ne sempatigim ne de yakisikliyim. Ağzım laf yapsa itici oluyorum uzaklasiyorlar. Yani herkes sosyal olamaz. Yapıyla da alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 15 Eylül 2023; 1:22:3 >
  • Hocam çirkinliği hakikaten fazla abartıyorsunuz. Hadi kızlar konusunda etkiliyor da hangi eleman hemcinsiyle tipsiz diye arkadaş olmaz ki aw

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.