Arkadaşlar seneye üniversiteye gireceğim. Şimdiden başka şehirde okursam şöyle ortam böyle partiler diye hayal kuruyorum . Ama öyle olmuyormuş sanırım, gidince açlık parasızlık vırt zırt diyorlar. Gerçektende öyle mi ? Sizce ailemin yanındamı okusam başka şehirdemi daha iyi olur ?
Sanıldığı kadar güzel değil. Tabi senin karakterine de bağlı o. Çok gezip eğlenen bir tipsen sanıldığı kadar güzel olabilir fakat çok sosyal bir insan değilsen bir farkı yok.
Tamamen sana bağlı. Benim senin düşündüğünden daha güzel
Okuyacağın üniyi iyi seç
quote:
Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin
Okuyacağın üniyi iyi seç
Antalyada oturuyorum Büyük ihtimal Akdeniz Veya Pamukkale Olacak gibi. Diğer sıralarda Muğla Sıtkı koçman var
Ailenin yanında oturmak daha iyi ben pişman oldum şehir dısına ciktiğimda duzgun yurt bile bulmasi zor fiyatlar asiri pahali eve ciksan temizliği carti curtu kim uğrasicak en iyisi ailenin yanında oturmak.
quote:
Orijinalden alıntı: Kollegah
Arkadaşlar seneye üniversiteye gireceğim. Şimdiden başka şehirde okursam şöyle ortam böyle partiler diye hayal kuruyorum . Ama öyle olmuyormuş sanırım, gidince açlık parasızlık vırt zırt diyorlar. Gerçektende öyle mi ? Sizce ailemin yanındamı okusam başka şehirdemi daha iyi olur ?
Filmlerdeki gibi değil tabikide , evde kalacaksan yemek derd birkere pek sulu yemek yiyemezsin , bunun dışında , eğlence işi sende biter , ortamını iyi kurarsan herşey yaparsın
Güzel tabi, Başakşehir'de çok iyi üniversiteler var.
quote:
Orijinalden alıntı: dörtçeker
Güzel tabi, Başakşehir'de çok iyi üniversiteler var.
yaşam tarzına uyan bir şehre gidiyorsan güzel. açlığına parasızlığına pisliğine değiyor. eskişehire bekleriz
Yurrta,pislik içinde yatacaksın. Nesi güzel olabilir?
quote:
quote:
Okuyacağın üniyi iyi seç
Antalyada oturuyorum Büyük ihtimal Akdeniz Veya Pamukkale Olacak gibi. Diğer sıralarda Muğla Sıtkı koçman var
Akdeniz aralarında ki en iyi üni.Hem eğitim hemde konum olarak.Elinde çok iyi bir fırsat var değerlendir bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Komutan Kangal
quote:
quote:
Okuyacağın üniyi iyi seç
Akdeniz aralarında ki en iyi üni.Hem eğitim hemde konum olarak.Elinde çok iyi bir fırsat var değerlendir bence.
Alıntıları Göster
nerde okuduğuna ve fakir olup olmadığına bağlı
Sefillik içinde geçiyor la nesi güzel olacak
her sey para
Paran varsa aylik 1.5 2bin lira mesela cok guzel yasarsin.Universitenin keyfini ozaman cikarirsin.Bin lira altindaysa ortalama her ogrenci gibi gecinir ders okul yurt ev sıkıcı ortamlar takilir oyle bitirirsin okulu.Secim senin.Ben 2009 girisliyim mersinden cesmeye geldim uni icin okul uzadi hala bitmedi isi gucu birakip geliyorum iki dersi vermek icin tam bir eziyet keske mersinde okusaydim diyorum okul dibimde dersde kalsa uzasada rahatca gider bitirirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Paran varsa aylik 1.5 2bin lira mesela cok guzel yasarsin.Universitenin keyfini ozaman cikarirsin.Bin lira altindaysa ortalama her ogrenci gibi gecinir ders okul yurt ev sıkıcı ortamlar takilir oyle bitirirsin okulu.Secim senin.Ben 2009 girisliyim mersinden cesmeye geldim uni icin okul uzadi hala bitmedi isi gucu birakip geliyorum iki dersi vermek icin tam bir eziyet keske mersinde okusaydim diyorum okul dibimde dersde kalsa uzasada rahatca gider bitirirdim.
Burdaki liseliler hayallerini tecrübeymiş gibi yazıyorlar bakma sen onlara. Yurtta kalmayı ne sanıyorsunuz anlamıyorum. kendi evinde dışarı çıkmayan tipler yurttayken partiden partiye mi atlayacak sanki.
Evimi özledim.gecen sene de evi terk etmek isteyip buraları yazan bendim, evet.
quote:
quote:
Okuyacağın üniyi iyi seç
eğlenmeyi bilen biriysen Muğlaya bayılacaksın kardeşim aksi taktirde gitme.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC2C81530
Bu mesaj silindi.
parana bağlı bir şey bu aylık 1500 harcarım diyorsan başka şehir iyidir ama bütcen kısıtlıysa 4 kişilik yurt odalarında sürünürsün