Şimdi Ara

Üniversite Evinde Kolay Hijyen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam. Üniyi kazanınca ailemle anlaştık ben öğrenci evine çıkmış oldum hayırlısıyla :D
    Şimdi şöyle bir olay var; ben daha en baştan bu öğrenci evi olayına dağınık pis başlamayayım diyorum. Arkadaşların evinden biliyorum pis eve giresin gelmiyo sonra. Evi temiz tutmak istiyorum ama tek sıkıntım temizlikten hiç bir şey anlamıyorum. Bu işin çok genel hatlarıyla neler lazımdır, hangi temizlik malzemesi iyidir vs. tavsiyede bulunabilir misiniz bana? Çok sağolun şimdiden :)

• valla ben de benzer bi durumdayım müdür, arkadaşlarımla yaşıyorum 2 senedir ve başta o düzeni tutturmak için baya uğraştık. şimdilerde iş güç herkes bayağı alıştı, ama hayatlarımızın temposu da arttı biraz vakit azalıyor. biz olayı basitleştirmeyi daha iyi bulduk. her malzemenin en iyisini aldık sadece, böylece temizlik daha hızlı ve etkili bitiyor, çileye de dönüşmüyor. tek ihtiyacın bir paspas, elektrik süpürgesi, kova, toz bezi. kovada sulandırmak suretiyle cif'in tüm yüzeyler adlı jelini yerlerde ve mutfak, banyo gibi yerlerde kullanabilirsin. Lavaboyu, banyoyu, tezgahı, yerleri vs. aynı jel hallediyor. Onun dışında vardiyalı çalışın. Aynı anda herkese işin başka bölümü düşsün. Haftada 1 den fazla yapmaya gerek yok zaten. Ekonomik olun, etkili olun, hızlı olun ve hemen bitirin abi her hafta. Biz Pazar günü yapıyoz mesela hep.
  • Döküleni saçılanı anında temizleyin,bana da çok zor gelse de ev kesinlikle temiz kalıyor.Vileda yerdeki kirleri etrafa iteliyor anca temiz değil,insana zor geliyor ama küçük havlu gibi bir bez ayarlayıp elinizle silmeniz daha iyi,hem de ekonomik.zerkeMutfakta da sarı bez yerine havlu gibi olanlardan kullanınÇamaşırları da sırayla yıkayın isterseniz gün gün bölüşün ya da sabah-akşam şeklinde.Bir de her gece tuvalete domestos dökün yatın,leke de olmaz koku da.Çok fazla şey var da zamanla siz de keşfedersiniz zaten
  • Babanin durumu iyiyse ayda bir 100 liraya temizlikci tut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.