Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE KAYDI AİLE İLE Mİ TEK Mİ YAPILMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Şehre tek gitmek sorumluluk almak mı yoksa yine aile desteği mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP;
  • Kayıdı ben internet üzerinden yaptım Kırıkkale Üniversitesi için konuşuyorum. Sonra da yine online olarak ders kaydı.Başka da bir işlem yapmadım.
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Yurt yerleştirmesi vs. falan illaki sonunda gitmek gerekecek

• Kayda gelenler kaşarlanmış (2. üni vs.) değilse %80 ailesiyle geliyor zaten. Bunu bu kadar eziklenecek bi durum olarak görmek komik. Çoğunuzun ailesi siz gelme desenizde hiç olur mu oğlum-kızım diyip peşinize takılır zaten.
  • Yakın olmazsa okul gidip bizzat kayıt yapasım var benim tek başıma. Hem okulu öğrenirim hem tek başıma bir şeyler yapmayı gerçi biliyorum ama olsun tecrübe tecrübedir
  • yurda yerleştirmeye ailen gelir tabi ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onca okutmus uğraşmış didinmiş çocuğunun okuluna gelmeyi mi çok görüyor bazıları

• Eray_Yucel E kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam neden eziklenmek olarak göreyim hepsi başımızın tacı. Ben sadece sorumluluk almak konusunda fikrinizi almak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: witcherx

Yurt yerleştirmesi vs. falan illaki sonunda gitmek gerekecek

Derslerin başlayacağı günden bir önceki gün pazar yani gittim yurda hiç bir şey belli değildi kimliğimi kontrol ettiler şimdilik 204 boş geç denildi. 2 gün sonra odalar listeler vb belirlenmişti.Ama ben o günden sonra ayrıldım yurttan , odamın camının dibinde yurdun ışıklı tabelası vardı olduğu gibi odaya geliyordu , indim müdüre bir şey yapamam dedi.Ondan sonra yağmur yağdı camlar kapalı olmasına rağmen odaya su giriyordu , bunuda şikayet ettim aynı cevap , neyse odaya tekrar çıktım bir lavabo ihtiyacımı gidereyim diye bir baktım o da ne tuvalet tıkanmış , oda son noktaydı kaydımı sildirip çıkmıştım.
  • witcherx W kullanıcısına yanıt
    Genelde forumda bu durumu bir zavallılık gibi göstermek isteyenler var. O bakımdan yazdım. 18 yaşına kadar evden ayrı bi yerde kalmadıysan aile desteği ilk çıkışta önemlidir. Sen zaten 2-3-4. sınıflarda onlara gerek kalmadan sorumluluk alırsın ama 1. sınıfta yanında gelmeleri sana bazı şeyleri aşmanda yardımcı olur. Özellikle de başka şehirde bi yer kazandıysan.
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Heves nedir nasıl kursakta bırakılır

• ne güzel işte gelsinler üniversiteni görsünler yaşayacağın şehri görsünler hem onların kafasında şablon oluşur hem de soru işareti kalmaz bunun yanı sıra sen de rahat edersin sürekli sorularla boğuşmazsın

• witcherx W kullanıcısına yanıt
    Ben tek gittim manisa ilçesinden istanbula. Çok üzerinde durulacak bi konu değil bence. ailen heves ettiyse oğlum kızım okucak muhabbeti varsa kırmazsın onları beraber gidersin. Ama git gel bir belge vercen gelcen zaten büyük bi sorumluluk falan değil yani kafana göre.

Ama okula ve yurda kayıt veya giriş yaparken tek girin. Yeni bi ortam resmi yetkililer falan kendi başınıza ağız yapmayı öğrenin. Anne baba senin yerine konuşmayacak artık. Hatta üniversite ve yurda giriş bile yapması zor. Beraber gitseniz bile her işlemi tek başınıza yapın.

• Aile istiyorsa kesinlikle aile ile

• Ben ailemin yanından gitmek istemiyorum. Ha tek yapıyormuyum yaparım ama onlara alıştım. Şöyle birşey var Eskişehirliyim ailem burada 2. Sırada İzmir var İzmir gelse bile teyzem orada gene annem gelicek her ay. Kısacası ailenin değeri bilinmeli dostum.

• Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    benim hayatımda tek yapabildiğim şey laptop kapağını kaldırmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.