Şimdi Ara

Üniversite Kopya Muamelesi Savunması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
3
Favori
22.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle son dönemim ve sadece bir dersim var okuku bitirmek için, dersleri erken aldım..

Hoca sınav başında telefonları masaya koyun dedi, ben koymadım, benimle beraber 6 kişi daha koymamış.
    Hoca sınavda bir öğrenciye "Telefonun nerde" demiş. Öğrenci "Cebimde" demiş hoca da gülüp geçmiş böyle bir ortam var.

Sınavda hoca ben yere doğru bakarken kıllandı ve yanıma geldi. Kağıdı çıkar dedi bende kağıt yok diyerek ayağa kalktım. Hoca bişey göremeyince üstümü arattı telefon çıkınca vermemi istedi.
    Bende vermek istemedim sonra masaya bırakırım dedim ve masaya giderken yolda kapatarak masaya diğer telefonların yanına bıraktım.
    Tutanak tuttu, Dekanlığa çıktık niye telefonu ilk anda vermedin çekmedin madem dedi. Bende özel şeylerim var vermek istemedim dedim.

Dersten CC ile geçtim. Dönem biteli 10 gün oldu bugün arandım, disiplin kurulu başkanı beni görmek istiyormuş, büyük ihtimalle savunmam istenecek.

Ben %50 burslu okuyorum ve ceza alırsam bursum kesilecek ve okul uzayacak 6 ay ceza alınca. 30 milyar ödemek zorunda olacağım.

Bu şartlar altında savunmamı nasıl hazırlamalıyım, dikine gidersem kurulda hocanın haklı olacağı kesin. Ortada kopyaya kanıt yok, kural olarak söylenen sınav kuralına uymayan öğrenci mazur görülmüş. Pişmanlık üzerine savunma mı yazmalıyım bilmiyorum. Durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengoo76 -- 29 Ocak 2014; 16:36:32 >

• Kopya cektin mi cekmedin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony_Stark

Kopya cektin mi cekmedin mi
    Telefonda özel bilgilerim var ondan bırakmak istemedim diyebilirsin ama o sınav esnasında kim sırana gelip kurcalayacak derse ne cevap vereceksin bunun cevabını da düşün hocam. Bu tarz aklında sorular üret ve kendince mantıklı cevaplar bul derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony_Stark

Kopya cektin mi cekmedin mi
    şimdi durduk yere 30bin kaçsa iyi mi? verseydin işte telefonu kapatıp, şifre falan koyup. sanki mit'in gizli belgelerini taşıyorsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

şimdi durduk yere 30bin kaçsa iyi mi? verseydin işte telefonu kapatıp, şifre falan koyup. sanki mit'in gizli belgelerini taşıyorsun hocam.

Alıntıları Göster
    Bende bugun telefondan kopya çekerken bütte yakalandım tutanak tutuldu.

son donemım ve 1 dersim vardı büt için o sınavda oldu sizce ? uzaklaştırma alırmıyım arkadaşlar ?
  • Yok hocam öyle değil, dersin slaytları açıktı kopya çekiyordum yani. Kanıt olmasın diye masaya giderken yolda kapatıp verdim.

Özel şeylerim var diyip vermek istemememin sebebi slaytların o esnada açık olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

son donemım ve 1 dersim vardı büt için o sınavda oldu sizce ? uzaklaştırma alırmıyım arkadaşlar ?

Evet alırsın hele direk tutanak falan tuttularsa hiç şansın yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özel üniversitede bu konudan tutanak tutulmuş olan var mı aranızda?
    Ve savunmamı hocayı haksız çıkarmak amacıyla mı yoksa pişmanlık üzerine mi kurmam mantıklı olur, 1 ay ceza alsam sorun olmayacak benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Alıntıları Göster
    çekmişsin işte hala çakallık peşindesin
  • Kardes o 30 milyarın bi kısmını disiplin kuruluna çorba parası olarak ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Kardes o 30 milyarın bi kısmını disiplin kuruluna çorba parası olarak ver
    Arkadaş telefonu sende masaya çıkarsaydın.Bizde de aynısını yapıyorlar.Çıkarıp koy ölmezsin.
    Bende çekmediğim halde böyle muamele gördüm ancak disiplin falan olmadı.Hocalarlada aramız gayet iyi şuan.
    Demek ki insan var insan var....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meissner

Arkadaş telefonu sende masaya çıkarsaydın.Bizde de aynısını yapıyorlar.Çıkarıp koy ölmezsin.
    Bende çekmediğim halde böyle muamele gördüm ancak disiplin falan olmadı.Hocalarlada aramız gayet iyi şuan.
    Demek ki insan var insan var....

Alıntıları Göster
    çektiysende çekmediysende alttan al özür filan dile yanlış anlaşıldım diye vs

• quote:

Orijinalden alıntı: The Camera

çektiysende çekmediysende alttan al özür filan dile yanlış anlaşıldım diye vs

Alıntıları Göster
    ulan ünide lise sanıp böyle gereksiz kopya girişimleri yapıyorsunuz ya vallahi acıyorum hepinize. tutanak tutulan arkadaş 6 ay uzaklaştırman hayırlı olsun. konu sahibi arkadaş çekmeyeceksin kardeşim sende adamlar demiş telefonu koy diye masaya illa bir cinlik yapacaksınız.

sınava girince telefonları kaptıp masaya koyacaksın iş bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

ulan ünide lise sanıp böyle gereksiz kopya girişimleri yapıyorsunuz ya vallahi acıyorum hepinize. tutanak tutulan arkadaş 6 ay uzaklaştırman hayırlı olsun. konu sahibi arkadaş çekmeyeceksin kardeşim sende adamlar demiş telefonu koy diye masaya illa bir cinlik yapacaksınız.

sınava girince telefonları kaptıp masaya koyacaksın iş bu kadar basit.

Alıntıları Göster
    yahu 1 kez mantıklı dusun, telefona gırıs sıfresı koysan yada kapatsan kım gelıp aç sunun sıfresını dıcek ? sadece dıyorum kı kendını kandırıyorsunda kendın harıc kımseyı kandıramazsın bu dedıklerınle,

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

yahu 1 kez mantıklı dusun, telefona gırıs sıfresı koysan yada kapatsan kım gelıp aç sunun sıfresını dıcek ? sadece dıyorum kı kendını kandırıyorsunda kendın harıc kımseyı kandıramazsın bu dedıklerınle,

Alıntıları Göster
    bataryayı ve sim kartı alabilirdin verirken özellikle bataryayı çıkarsan slaytlar kapanabilirdi ve delil olmazdı kurula gidince telefonu vermediğim için pişman olduğumu ve kopya çekmediğimi söylersin tabi vicdan meselesi onu artık kendin karar vericeksin

• quote:

Orijinalden alıntı: freeday

bataryayı ve sim kartı alabilirdin verirken özellikle bataryayı çıkarsan slaytlar kapanabilirdi ve delil olmazdı kurula gidince telefonu vermediğim için pişman olduğumu ve kopya çekmediğimi söylersin tabi vicdan meselesi onu artık kendin karar vericeksin

Alıntıları Göster
    valla orda tanik olarak asistanda olursa pacayi kurtarman imkansiz cunki bizdede var 2 tane cins kilini kipirdatmana izin vermiyorlar hatta arkadsin biri kalkip kagidi verecekken asistan kopya muamelesi koydu hoca dersten biraktşi yeniden girecek asistanlarin bi yerleri neden bu kadar kalkmis anlayabilmis degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

valla orda tanik olarak asistanda olursa pacayi kurtarman imkansiz cunki bizdede var 2 tane cins kilini kipirdatmana izin vermiyorlar hatta arkadsin biri kalkip kagidi verecekken asistan kopya muamelesi koydu hoca dersten biraktşi yeniden girecek asistanlarin bi yerleri neden bu kadar kalkmis anlayabilmis degilim

Alıntıları Göster
    telefonum eski model çıkarmaktan utandım de

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

telefonum eski model çıkarmaktan utandım de

Alıntıları Göster
    Verdiğim kişi eğer galerime girerse kız arkadaşımla özel olan fotoğrafları görmesini istemediğim için vermedim diye savun kendini.
  • quote:

ben ünüi personeliyim. o asistanlar. proffların her yerini yalar gerekirse. şu fino köpeler vadır ya hep bacağının dibinde yürür aynı o tarxzlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

quote:

ben ünüi personeliyim. o asistanlar. proffların her yerini yalar gerekirse. şu fino köpeler vadır ya hep bacağının dibinde yürür aynı o tarxzlar.

Alıntıları Göster
    Aklıma bu geldi

Üniversite Kopya Muamelesi Savunması?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.