Şimdi Ara

Üniversite Öğrencisine Ticaret Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Anadolu da bir üniversitede okumaktayım. Vaktimde var ve ticaretle uğraşmak istiyorum. Ama büyük değil yani küçük işler çorap, iç çamaşırı vs. elden satış yaparak hem harçlığımı çıkarmak hemde geleceğime ufaktanda olsa yatırım yapmak istiyorum .

Bunun için kafamda bir fikir var sizlere de danışmak istedim.

Dediğim gibi çorap ve iç çamaşırı ticareti yapmak istiyorum . Ürünlerin ağırlığını bayan kısmına kaydırarak satış yapma hedeflerim var. Yani 1000 tane çorap aldım diyelim 800 tanesinin bayan çorabı olması 200 tane de erkek çorabı almayı düşünüyorum . Erkekleri kendim satarım bayanları da tanıdık arkadaşlara payını vererek sattırmayı düşünüyorum. Çorap iç çamaşırı düşünmemin sebebi az maliyetle kar yapılabilecek iş olmasındandır.

Sizlerinde nacizane fikirlerine ihtiyacım var . Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum :)
    Not: Saçma sapan yorumlar yapacak arkadaşlar konuya yazmazsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiDelisii -- 13 Ağustos 2014; 23:13:41 >

• muhabbet tellallığı yap para onda
  • Mısır tezgahı aç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranın onda olması önemli değil, bereketli olması önemli.Git bi sor nakayım muhabbet tellalı kazandığı parayı yetirebiliyormuymuş. Önemli olan hakkı ve helaliyle ticaret ahlakına uycak şekilde birşeyler yapabilmektir. Gelip burda saçma sapan yorumlar yapmayın düzgün yorum yapacak arkadaşlar yazsın lütfen . Bu açılan konu sadece bana değil belki birçok benim gibi üniversite öğrencisine faydalı olabilir
  • çorabı nerede satacaksın ? Sokaktamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

çorabı nerede satacaksın ? Sokaktamı ?

Hayır şöyle düşündüm ben burda fabrika satış mağazalarında alabileceğim en uygun fiyata alarak . Okuduğum şehre götürüp kişiler aracılığıyla yani onlara da kar payı vererek satış yapmak .
  • Dukkan kiralamadan, tezgah acmadan biraz zor dostum. Sana onerim bir yere girip calisman. Kendi bolumunle ilgili bir yer olursa cok daha guzel olur. Sermayen birikirse tezgah acmayi o zaman dusunursun bence. Hayirli kazanclar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evlilik ve ticaret işlerinde pek birşey demem.
    Ama şunu söyleyeyim, "Harçlık çıkarmak için, ticaret yapılmaz."

Ben bilgisayar müh kazandım.2. Sınıfta bırakmayı düşünüyorum.Para ticarette

• Eğer ihraç fazlası malları alıp satabilirsen ekmek yersin. Onun dışında uğraştığına değecek kar bırakmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknolojiDelisii

quote:

Hayır şöyle düşündüm ben burda fabrika satış mağazalarında alabileceğim en uygun fiyata alarak . Okuduğum şehre götürüp kişiler aracılığıyla yani onlara da kar payı vererek satış yapmak .

Fikir mükemmel bende bir ara düşündüm ama vazgeçmiştim. Çorap eskimez ve hep satar yanında fındık getirtip satabilirsin iyi para var onda da
  • quote:

quote:

Buradaki kişiler kim ?

Daha önce bir denemen oldumu ?

Hiçbir dükkan senden ürün almaz. Muhtemelen senden ucuza alırlar zaten.

Seyyar satıcak adamda senden almaz.

Kimi aracı yapıcaksın. Çorap zaten kaç paraki adam aracı olsun ve aracı olmaya değer bir para kazansın ? Pek olası gelmedi bana.

Bayan kuaförleriyle görüşebilirsin ürün satmak istiyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 14 Ağustos 2014; 0:01:27 >

• Ebaydan her turlu mali al cin japonya dan,sahibinden veya gittigidiyordan dukkan ac sat en karli is

• Öğrenciyim
    Instagramdan urun satiyorum ilk baslarda ayda 8 9 kargo gonderiyordum sonra is iyice buyudu şahıs şirketi kurdum haftada 50 60 kargo gonderiyorum getiriside iyi oluyor ayni zamanda haftasonlari. Bir dügün salonu büfesinde caliaiyorim aylik ortalama 4000 4500 gibi bi gelirim oluyor ögrenci icin en ideal ticaret al sat seklinde bir inter satisi yapmak ucuza alip karini koyup satmak

• ya tüm cevrene satsan 200 kişi ola hepsi 4 tane alsa (abartıyorum) anca değer o da bir kere olur sonuçte bir çorap baya gidiyor başka iş bul derim pizzacıda filan çalış
  • Yabancı siteler üzerinden getirdiğin ürünleri internet aracılığı ile satarsın.öğrenci için en mantıklı ticaret bence bu.

• Bakın şöyle açıklayayım . Buradaki fabrikalardan alabilceğim en ucuz fiyata çorap almayı düşünüyorum . Sonra okuduğum kente götürüp . ORdaki arkadaşlara da kar payı vererek satmayı ve sattırmayı düşünüyorum . Önemli olan işi dürüst yapmak sonuçta çorap sektörü ölmeyecek bir sektörtür. Bende burdan nemalanmayı düşünüyorum . Misal vererek 50 kuruşa bir adet çorap aldım diyelim ben bunu tüm masrafları ve karını içine koyarak başka birine vereceğim. O kişi de o malı karını koyarak satıcak 1.5 tl ye diyelim bu şekilde düşünüyorum yani . Amacım küçükten ve batmayacak şekilde ticaret yapmak ve ticareti öğrenmeye çalışmaktır.
  • quote:

Paranın onda olması önemli değil, bereketli olması önemli.Git bi sor nakayım muhabbet tellalı kazandığı parayı yetirebiliyormuymuş. Önemli olan hakkı ve helaliyle ticaret ahlakına uycak şekilde birşeyler yapabilmektir. Gelip burda saçma sapan yorumlar yapmayın düzgün yorum yapacak arkadaşlar yazsın lütfen . Bu açılan konu sadece bana değil belki birçok benim gibi üniversite öğrencisine faydalı olabilir

muhabbet tellalının işçisi ol o zaman .fikir istedin verdik

• quote:

Orijinalden alıntı: angaradtcf

quote:

Paranın onda olması önemli değil, bereketli olması önemli.Git bi sor nakayım muhabbet tellalı kazandığı parayı yetirebiliyormuymuş. Önemli olan hakkı ve helaliyle ticaret ahlakına uycak şekilde birşeyler yapabilmektir. Gelip burda saçma sapan yorumlar yapmayın düzgün yorum yapacak arkadaşlar yazsın lütfen . Bu açılan konu sadece bana değil belki birçok benim gibi üniversite öğrencisine faydalı olabilir

muhabbet tellalının işçisi ol o zaman .fikir istedin verdik

O işler sen ve senin gibi olanlara yakışır haydi kardeş işine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

Öğrenciyim
    Instagramdan urun satiyorum ilk baslarda ayda 8 9 kargo gonderiyordum sonra is iyice buyudu şahıs şirketi kurdum haftada 50 60 kargo gonderiyorum getiriside iyi oluyor ayni zamanda haftasonlari. Bir dügün salonu büfesinde caliaiyorim aylik ortalama 4000 4500 gibi bi gelirim oluyor ögrenci icin en ideal ticaret al sat seklinde bir inter satisi yapmak ucuza alip karini koyup satmak

pazarı nasıl yarattın hocam?
  • Osym nin yaptigi sinavda disaruda su sat.Harbi harbi para var bu suculukta.Binevi ek gelir gibi düsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.