Şimdi Ara

universite okuyorum dondurdum ygs ye gireceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben 2010 lysde yerleşmiştim.sonra 2011 de sadece ygs sınavına girdim,ygsye kayıt olurkende okul adı olan yere yine lise okulum yazılıydı yani değiştirmedim , ve birçok arkdaşımda öle yaptı. şimdi ben bu sene okulu dondurdum yane hazırlığı okudum 1.sınıfı dondurdum ve sınavlara hazırlanıyorum. şimdi ben parayı yatırdım ais ye girdiğimde kayıt olurken orada yne okuduğum lisenin ismi yazıor ve aşşağıda

a.Bir ortaöğretim kurumunu bitirdikten sonra ÖSYM’ce yerleştirilmedim ve önkayıtla kaydolmadım.
    b.Bir yükseköğretim programına(sınavsız geçiş dahil) ÖSYM’ce yerleştirildim, fakat kayıt olmadım.
    c.Bir yükseköğretim programına kayıtlıyım.
    d.Bir yükseköğretim programını bitirdim.
    e.Yükseköğretimden kaydım silindi.

bunlardan hangisini seçeceğime karar veremedm. geçen sene girdiğimde bir yükseköğretim programına kayıtlıyım şıkkını işaretlemiştim.

SORUM 1: Madem "Yüksek öğretim programına kayıtlıyım" ı işaretledim , neden okulum yine lise okulu gösterilebiliyor,sistemin burda çakışması lazım değil mi ?
    SORUM 2: Şimdi eğer yine yüksek öğretim programına kayıtlıyım olarak başvurursam okul puanım gitmemesi lazım çnkü 3 . girişim,1. girişte kazandım yerleştim,2. girişte ölesine girdim, bu 3. girişiim kırılmaması lazım, bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.

• Arkadaşım oradaki lise mezun olduğun okul anlamında bu girdiğimiz sınav öğrenci seçme ve yerleştirme sınavı yani liseden çıkıp üniversiteye gitme anlamında olduğu için sen 5 üniversite bitirip sınava girsen yine liseni yazmak zorundasın.

Bir yükseköğretim programına kayıtlıyım yazanı şaretle yani kodu 6 olan.

Puan kırılmaz zaten sistemde bellidir kimin ne zaman nereye yerleştiği merak etme.

Seninle aynı durumdayım 2010 girişliyim bende aynı şeyleri yaptım sıkıntı yok.Son olarak başvuru merkezinde mi başvurunu yapıyorsun eğer öyleyse diploma ile ilgili birşey isterlerse bildirirmisin bana? benim diplomam öğrenci işlerinde istesem vermezler zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 4 Ocak 2012; 12:49:24 >
  • diploma falan istemiyorlar. bugün başvuru yaptım liseden. adam sadece tc kimlik no mu sordu ve 5 dk de halletti. nüfus cüzdanıma bile bakmadı ve tabi 3 tl yi cebe indirmenin hazzıyla son olarak imzayı çaktı ve yol verdi...diploma falan şehir efsanesi
  • ben gecen sene universitede okurken sınava girdim ve baska bı yer kazandım..korkmayın bir yuksekogretim programında kayıtlıyım olarak kayıt yaptracaksnz puan kesilmesine gelince zaten sistem sizi tanıyor 2011 de bi yerı kazanmadıysanız puanınz falan kesilmez rahat olun =)
  • bende yarın kayıdımı yaptırıp buraya yazarım sonucu
  • Merhabalar,

Arkadaşlar ben şuan da üniversite de okuyorum. Biraz önce bankaya gidip 35TL'yi yatırdım.
    Bu 12-18. öğrenim alanları ne oluyor ? Oraya ne yazmam gerekli ?
    Bireysel başvuru yapıyorum. Çok kısa bir şekilde açıklar mısınız ? Tam olarak ne yapmam gerekli ?
    12-18 alanlar mezun olduğum okul mu okumakta olduğum okul mu ?

Geçen yıl mezun oldum okuldan ve istanbul üniversitesine kayıt yaptım. Ne yazmalıyım oraya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.