Arkadaşlar merhaba. Genel olarak üni puanlarının ve sıralamanın düştüğü aşikar. ( İstisnalar hariç ) . Örnek vermek gerekirse anadolu üniversitesi iletişimde bir bölüm 2012 de 7 binden alırken bu sene 12 binden alıyor. Bu düşüşün sebebi var mı ? yoksa bu keskin düşüş sadece anadolu üni iletişimemi özel ?
suley56S
kullanıcısına yanıt
Bir çok bölümde düşüş oldu sadece dediğin yere özgü degil , ner yıl açılan kontenjanlar ve yeni üniler tercihte bulunmayan öğrenciler bunun nedeni sanırım @suley56
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: suley56
Arkadaşlar merhaba. Genel olarak üni puanlarının ve sıralamanın düştüğü aşikar. ( İstisnalar hariç ) . Örnek vermek gerekirse anadolu üniversitesi iletişimde bir bölüm 2012 de 7 binden alırken bu sene 12 binden alıyor. Bu düşüşün sebebi var mı ? yoksa bu keskin düşüş sadece anadolu üni iletişimemi özel ?
2012 yılında çoğu öğretmenlikler belli başlı teknoloji fakülteleri kapatıldı. 2013 yılında %25 bi kontenjan artışı oldu tamamen buna bağlı...
Hmm anladım Cevaplar için çok teşkkür ederim. Bende gideceğim bölümde bir sıkıntı var zannettim. eğitim kalitesi düşüşlüğü felan. sağolun tekrar