Şimdi Ara

Üniversite Puan Düşüşüyle İlgili Önemli Soru. Deneyimliller İçeri Lütf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Genel olarak üni puanlarının ve sıralamanın düştüğü aşikar. ( İstisnalar hariç ) . Örnek vermek gerekirse anadolu üniversitesi iletişimde bir bölüm 2012 de 7 binden alırken bu sene 12 binden alıyor. Bu düşüşün sebebi var mı ? yoksa bu keskin düşüş sadece anadolu üni iletişimemi özel ?

• suley56 S kullanıcısına yanıt
    Bir çok bölümde düşüş oldu sadece dediğin yere özgü degil , ner yıl açılan kontenjanlar ve yeni üniler tercihte bulunmayan öğrenciler bunun nedeni sanırım @suley56

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suley56

Arkadaşlar merhaba. Genel olarak üni puanlarının ve sıralamanın düştüğü aşikar. ( İstisnalar hariç ) . Örnek vermek gerekirse anadolu üniversitesi iletişimde bir bölüm 2012 de 7 binden alırken bu sene 12 binden alıyor. Bu düşüşün sebebi var mı ? yoksa bu keskin düşüş sadece anadolu üni iletişimemi özel ?

2012 yılında çoğu öğretmenlikler belli başlı teknoloji fakülteleri kapatıldı. 2013 yılında %25 bi kontenjan artışı oldu tamamen buna bağlı...
  • Hmm anladım Cevaplar için çok teşkkür ederim. Bende gideceğim bölümde bir sıkıntı var zannettim. eğitim kalitesi düşüşlüğü felan. sağolun tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.