Üniversite tercihini kıl payı kaçıranlar
-
-
Ben Odtü fiziği 250 kişiyle kaçırdım. Tercih listeme yazmadım ama eğer tutsaydı yazmadığıma pişman olurdum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kuzenim 3 sene önce 0.008 puanla gazi dişi kaçırıp aybü dişe girmişti. herhalde bundan daha üzücüsü olamaz.
-
hocam çok fenaymış sizinki ya. ben de aydın tıpı 2 puanla filan kaçırdım, sağlık olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şimdi baktım 0.48 puanla kaçmış. Diğer örnekleri görünce çok daha fazlaymış
Geçen yıl İTÜ Uzay'ı 39 kişi ile kaçırdım
-
ben böyle virgülle filan kaçırmadım ama 2019 senesinde taüye 390(sözel) puanla giremedim
istediğim bölümün taban sıralaması 360'dı 55k küsürlere denk geliyordu sanırım. o sene sözelde de aşırı yığılma oldu neyse obpyle 14kdan 20kya attı. 35k kişi önündeyim 30 puan da önündeyim yani. O sene öyle taü patladı trend oldu desem yok sanki, millete taü desem o ne yeniyor mu diyorlardı
beykozdan ev filan bakıyorum bi havalara girdim
sonuçlar açıklandı olmadı tabii sonra baktım ki 410 puana çekmiş. Bir bölüm 1 senede 50 puan artar mı ben yazarsam artar :D çöküşüm böyle başladı.
0-1 puan arasında gazi kimya müh kaçırmıştım, şimdi iyi ki gelmemiş diyorum
-
dgkoquote:
Orijinalden alıntı: Rivaul0-1 puan arasında gazi kimya müh kaçırmıştım, şimdi iyi ki gelmemiş diyorum
eyw , üstteki yazdığın yorumla alakalı birşey diyeceğim
sınav sistemini 2019-2020de takip ediyorum sıralamada yığılma ne kadar oluyorsa orantılı bir şekilde tercihlerde de oluyor
-
0.05 ile ytü pc kaçtı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
of çok acı çok.. ben buradan tribe girdim sizi düşünemiyorum
-
:d valla kısmette bu varmış hocam eyv.
O da baya kötüymüş de rekor bende heralde. Sıralamada kaç kişi ediyor baktın mı?
Ben geçen sene yerleştim ben de aydını yazmıştım da hocam 2 puan artık bana çok yüksek geliyor . Muğla tıpı bu puanla kaçırdım aydını da 1 puanla falan işte yani
Valla baktığım site doğruysa 17 kişi.
hocam geçmiş olsun valla :( diğer yazan arkadaşları görünce 2 puan bana da çok fazla geldi gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Odtü bilgisayarı kıl payı tutturabilirdim ama alt sıraya yazmıştım :D
538.78 küsür benim puanım, 538,59468 odtü ceng
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camila8 -- 21 Ekim 2020; 21:29:28 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kuzenim 3 sene önce 0.008 puanla gazi dişi kaçırıp aybü dişe girmişti. herhalde bundan daha üzücüsü olamaz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X