Şimdi Ara

üniversitede hoşlandığım kız ve sonrası gelişen olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitenin ilk günü binanın içinde amele gibi dolaşıyordum.(ilk günün heyecanından olsa gerek).Belki biriyle falan tanışırım kız erkek farketmez arkadaşlık ortamı olur diye düşünüyordum. Tanışacak birini bulamadım bari kantine gideyim bi çay içeyim dedim. Kantine gittim herkes en az 2şerli gruplar halinde oturuyor. İçimden dedim ulan şimdi asosyal gibi tek başımamı çay içecem dedim neyse aldım çayı boş masanın bi tanesine doğru ilerlerken yan masadaki 2 erkek 2 kızdan oluşan gruptaki kızın tekiyle gözgöze geldim. Kızı görür görmez içimden ama tanrım böyle kızlar kimlerle çıkıyor acaba diye iç geçirdim. Kız çok güzeldi. Bende bir elektiriklenme oldu ama kızda olduğunu hiç sanmıyorum çünkü o 2 erkekden biri muhtemelen kızın sevgilisiydi.Neyse çayı içtim derse girdim çıktım bidaha kantine indim bi kahve içeyim diye. Kızda kantinde tek başınaydı ve kantinden oda kahve alıyordu. Hemen sohbeti başlatmalıydım. Ve; pardon ne kadar çok ortak yanımız var dedim kıza. oda 'ne gibi' dedi. İkimizde kahve içiyoruz dedim. Kız espriden hoşlanır gibi yaptı sahte bi gülümseme attı neyse tekrar ders falan. Ertesi gün okula köpeğimle gideyim dedim(köpeğimin adı kurt bu arada). fakültenin etrafında köpekle bekliyordum ders başlamadan biraz önce köpeği esnaf ahmet amcaya emanet edip derse girecektim. Bir anda karşımda hoşlandığım kız ve sevgilisi belirdi. Çok sert bakıyorlardı. Sevgilisi bana senmisin lan bu kıza yan gözle bakan dedi. Adam benden kalıplıydı ve her an işimi bitirebilirdi.Kızda bu durumdan zevk alıyordu sevgilisinin beni dövmesini istiyordu adeta. Ortalık iyice gerildi ve bir anda Atılll kurttt!!diye bağırdım kurt adamın yüzüne atladı adamı yere düşürdü. bende kıza daldım ağız burun yer değiştirdi kızda. o gün baya karizma kasmıştım. Ertesi gün adamın bütün arkadaşları beni dövdü şimdi hastanedeyim doktorlar bidaha asla yürüyemeyeceğimi söylüyorlar. Ve kız meseleleri bana göre değilmiş onu anladım.Asosyalliğe devam.1!!1

• Okumayın !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum :(
  • Okuyun güzel csb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamis okumayin

• quote:

Orijinalden alıntı: pcsi olmayan asosyal

Üniversitenin ilk günü binanın içinde amele gibi dolaşıyordum.(ilk günün heyecanından olsa gerek).Belki biriyle falan tanışırım kız erkek farketmez arkadaşlık ortamı olur diye düşünüyordum. Tanışacak birini bulamadım bari kantine gideyim bi çay içeyim dedim. Kantine gittim herkes en az 2şerli gruplar halinde oturuyor. İçimden dedim ulan şimdi asosyal gibi tek başımamı çay içecem dedim neyse aldım çayı boş masanın bi tanesine doğru ilerlerken yan masadaki 2 erkek 2 kızdan oluşan gruptaki kızın tekiyle gözgöze geldim. Kızı görür görmez içimden ama tanrım böyle kızlar kimlerle çıkıyor acaba diye iç geçirdim. Kız çok güzeldi. Bende bir elektiriklenme oldu ama kızda olduğunu hiç sanmıyorum çünkü o 2 erkekden biri muhtemelen kızın sevgilisiydi.Neyse çayı içtim derse girdim çıktım bidaha kantine indim bi kahve içeyim diye. Kızda kantinde tek başınaydı ve kantinden oda kahve alıyordu. Hemen sohbeti başlatmalıydım. Ve; pardon ne kadar çok ortak yanımız var dedim kıza. oda 'ne gibi' dedi. İkimizde kahve içiyoruz dedim. Kız espriden hoşlanır gibi yaptı sahte bi gülümseme attı neyse tekrar ders falan. Ertesi gün okula köpeğimle gideyim dedim(köpeğimin adı kurt bu arada). fakültenin etrafında köpekle bekliyordum ders başlamadan biraz önce köpeği esnaf ahmet amcaya emanet edip derse girecektim. Bir anda karşımda hoşlandığım kız ve sevgilisi belirdi. Çok sert bakıyorlardı. Sevgilisi bana senmisin lan bu kıza yan gözle bakan dedi. Adam benden kalıplıydı ve her an işimi bitirebilirdi.Kızda bu durumdan zevk alıyordu sevgilisinin beni dövmesini istiyordu adeta. Ortalık iyice gerildi ve bir anda Atılll kurttt!!diye bağırdım kurt adamın yüzüne atladı adamı yere düşürdü. bende kıza daldım ağız burun yer değiştirdi kızda. o gün baya karizma kasmıştım. Ertesi gün adamın bütün arkadaşları beni dövdü şimdi hastanedeyim doktorlar bidaha asla yürüyemeyeceğimi söylüyorlar. Ve kız meseleleri bana göre değilmiş onu anladım.Asosyalliğe devam.1!!1

Burayı terket!!!!

• Ilk olarak gecmis olsun kardesim. 2. Olarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Okumayın !!!

Dinleyin kızı görmedim mesajı okudum pişmanım

• ohoo okunmaz bu valla isterdim ama
  • didnt read lol
  • Bu ne iğrenç csb defol bu forumdan

• quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

quote:

Okumayın !!!

• quote:

quote:

quote:

Okumayın !!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okumayın !!!

• Okudum pişmanım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Okumayın !!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Okumayın !!!

Up yaparak insanların saniyelerini çalma

• OKUMAYIN!

• Sonunda bir üni konusu diyip girdim. Daha beter çıktı.

• KAÇIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.