Şimdi Ara

Üniversitede kulüplere katılmamak eksiklik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle bilkentli reislerim cevaplasın. Kız bulma ve akademik amaçlar için işe yarar mı? Neyse Akademiyi boş verin karı kız bulma konusunda işlevsel oluyor mu, hangi kulüpleri önerirsiniz? sinema, psikoloji, ys ve edebiyat kulüplerine girdim ama gidesim gelmiyor hiç. Öte yandan veri bilimi, yapay zeka gibi ilgimi çeken kulüplerde hiç kız yok ondan dolayı katılmadım. Zaten bölümde herkes erkek, daha fazla abaza muhabbeti çekemem.

Yorumlarınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01B1D5D9A -- 27 Eylül 2024; 17:36:37 >

• "Kız bulma"
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Akıl uçkurda olunca bölye oluyor maalesef

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

panda hocam sen katıldın mı odtü'de kulüplere, hangileriydi ve yazılım anlamında bi işe yaradı mı?

• Jamser kullanıcısına yanıt

Kanka kızsız hayat çekilmiyor. Bi kız olsa hayatımda, ders aralarında görüşsek, yemeğe gitsek, birlikte çalışsak, kütüphanede sabahlasak fena mı olur? Böyle yalnız dolanmak sıkıyor insanı, motivasyon kaybına sebep oluyor. Olay sadece dikiş değil.

• Erkek olmuyor mu?

• En son Google Developer Groups (eski gdsc) haftalık gidiyordum. Design eğitiminde 3-5 Figma öğrendim.

Yazılım adına da AI, web, mobil takımları var. Haftalık eğitim veriyorlar.

Genel olarak yazılım vb. verilen eğitim adına büyük beklentilere sahip olmam. Sosyal açıdan güzel oluyor.

• Jamser kullanıcısına yanıt

la yok sarmıyo artık.

• Errrkek adamın errrkek sevgilisi olur  

• Dayı kulüp olmayınca karşı cinsi geçtim herhangi biriyle yakınlık kurmak bile çok zor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Kanka hazırlıktan ve bölümden arkadaşım çok. Kulüplere hiç katılmadım, hangileri sarar acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.