Selam arkadaşlar ben de sizin gibi aşı olmadım, herkesin mutlaka kendince sebepleri vardır aşı olmadığı için onları geçelim. Sizce okullar açılacak mı? (Benim şahsi fikrim açılmayacak) Ama açılırsa siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben normalde yurtta kaldığım için 2 doz olma şartı gibi bir şey koyarlar mı diye düşünüyorum okullar kesin açılacaksa 2. doza yetişmek için bu haftalardan aşı olmak gerekir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üniversiteli olup aşı olmayan arkadaşlara bir şey sorucam
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gerekirse okulu bırakmayı düşünüyorum deney sıvısını zorlayan bir eğitim sistemi bana gerekmez.
-
Değil haftada 2 kere günde 10 kere de PCR testi zorunluluğu olsa ben de aşı olmayacagim özel yurtlarin bazıları pcryi veya aşıyı zorunlu tutabilir aşıyı zorunlu tutan varsa kalmam orda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mert BormannGerekirse okulu bırakmayı düşünüyorum deney sıvısını zorlayan bir eğitim sistemi bana gerekmez.
Bilime inanmayan Üni öğrencisi olarak okulu bırakman tam isabet olacaktır. Güle güle
Ayrıca YÖK yüz yüze eğitim açıklaması yaptı. Aşı yaptırmayanlar kampüse girmek için orasına burasına haftada 2-3 kere çubuk sokturabilir
-
Bilim değil birtakım şirketler. Adamlar aşıda kontrol grubu bile bırakmıyorlar ki görelim gerçekten işe yarıyor mu. Tutturmuşlar herkesi aşılayacağız. Bu bilimsel değildir. Yağmurdan kaçarken aşının saçma sapan yan etkileriyle uğraşacağız gibi görünüyor gelecekte. Yani biz değil siz tabi. "BİLİM" e inananlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bir incelin gözyaşları
Bilim değil birtakım şirketler. Adamlar aşıda kontrol grubu bile bırakmıyorlar ki görelim gerçekten işe yarıyor mu. Tutturmuşlar herkesi aşılayacağız. Bu bilimsel değildir. Yağmurdan kaçarken aşının saçma sapan yan etkileriyle uğraşacağız gibi görünüyor gelecekte. Yani biz değil siz tabi. "BİLİM" e inananlar.yapıldıktan yıllar sonra yan etkisini gösteren bi aşı söyler misin lütfen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ronaldo-9Bilime inanmayan Üni öğrencisi olarak okulu bırakman tam isabet olacaktır. Güle güle
Ayrıca YÖK yüz yüze eğitim açıklaması yaptı. Aşı yaptırmayanlar kampüse girmek için orasına burasına haftada 2-3 kere çubuk sokturabilir
Alıntıları GösterBilim sevdalısı kardeşim sana iki sorum var
1- Ülkemize gelen afganlar aşılı mi?
2-Bazi ülkelerden gelen turistlere Aşılı olup olmadığına bakılmaksızın PCR testi yapmıyor ülkemiz bu turistler yeni bir varyant getirmezler mi?
Olsun bilim adamlarından iyi mi bilcez koyun olmaya devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ronaldo-9Bilime inanmayan Üni öğrencisi olarak okulu bırakman tam isabet olacaktır. Güle güle
Alıntıları Gösterhttps://tr.euronews.com/2020/09/19/tarihte-asilar-ne-kadar-surede-gelistirildi
26,5 sene ortalamaymış geçmişte ama teknoloji gelişti artık daha önce görmedikleri bir virüse karşı 1-1,5 senede aşı üretiyor, test ediyor, onay alıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mrna teknolojisiyle eski teknoloji bir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: OnModOffBilim sevdalısı kardeşim sana iki sorum var
1- Ülkemize gelen afganlar aşılı mi?
2-Bazi ülkelerden gelen turistlere Aşılı olup olmadığına bakılmaksızın PCR testi yapmıyor ülkemiz bu turistler yeni bir varyant getirmezler mi?
Olsun bilim adamlarından iyi mi bilcez koyun olmaya devam
Alıntıları GösterNe alaka ya? Beyniniz sulanmış resmen. Ben bu sordugun 2 soruya haksızsın mı dedim? Aşıyı red etmekle, bu üstteki söyledigin şeylerin ne alakası var ?
-
Ülkeye giriş yapan milyonlarca Afgan erkeğine aşı yapılmadı fakat ondan önce ülkeye zaten yerleşmiş 10 milyon Suriyeli Arap aşılanmadı.
Aşı sadece Türklere.
Bu arada Emine Erdoğan'ın da aşı olduğuna dair medyada hiçbir bilgi yok. Buradan Türkiye'deki 42 milyon kadının simgesi First Lady aşı olmadı sonucu çıkarılabilir. Başka söze gerek yok.
Tüh tüh tüh, vah vah vah...quote:
Orijinalden alıntı: Mert BormannGerekirse okulu bırakmayı düşünüyorum deney sıvısını zorlayan bir eğitim sistemi bana gerekmez.
Ben de aynısını sorguluyorum, düşünüyoruz o halde varız da doğululaşma tehlikesinin farkında mıyız?
"Tehlikenin farkında mıyız?" sorusu zamanının çok ötesinde bir cümle oluverdi
Medyacı, bilimci ve politikacılar "Virüs en cok u.arası yolculuklarda taşınıyor" demiyor mu? Diyor. Ve Afganistan'dan sayısı belirsiz Afgan geliyor. Arkadaş "Ülkemize gelen afganlar aşılı mi?" şeklinde gayet normal soru soruyor. Senin verdiğin cevaba bak: "beyniniz sulanmış resmen" Sizin beyniniz sulanmamış fazla susuz kalmış :)
gir okuluna işine bak kimse seni durduramaz.kararlı olursanız kimse bir halt yiyemez.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/ic_reply.png)
![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/3016937/87c3fc8ea204fbffa0439fb0ff228ab6.jpeg)
Mert Bormann demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Bilime inanmayan Üni öğrencisi olarak okulu bırakman tam isabet olacaktır. Güle güle Ayrıca YÖK yüz yüze eğitim açıklaması yaptı. Aşı yaptırmayanlar kampüse girmek için orasına burasına haftada 2-3 kere çubuk sokturabilir |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X