Şimdi Ara

üniversiteyi kazanmam lazım yardım edecek biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba. annemle yaşıyorum. annem temizlikçi. bende fransız sokağında bir barda çalışıyorum. birbirimizden başka kimsemiz yok. babamı tanıyorum. annem o adam yüzünden kötü günler yaşamış. geçmiş hakkında pek konuşmuyor. annem 1100 tl kazanıyor. bense 1500 tl. bu para ile ayakta durabiliyoruz. annemse benim illa bir üniversiteye girmemi istiyor. bense okumak istemiyorum. okumak güzel bir şeydir ama birçok şeye kızgın olduğum için dandik kalmak istiyorum. hani kızını vermeyeceğiniz tipler olur ya işte onlardan olmak istiyorum. annem ise çok istiyor. hasta ve ölecek diye korkuyorum. bir kez de olsa istediğini yerine getirmek istiyorum. liseyi okumamı istedi bense okumadım. eşofman giymediğim için beni azarlayan hocayı dövüp okuldan ayrıldım. bir kez sormadılar neden almadın ya da giymedin diye. gerçi cevaplamazdım ya neyse. lise iş için gerekli oldu. patron yardım etti. açıktan bitirdim. şimdi annemi kırmadan üni kazanmak istiyorum. öğlen 12 gibi gidiyorum işe akşam 12 gibi dönüyorum. 6 saat uyusam 6 saat boş vaktim oluyor. bu zaman aralığında çalışıp kazanır mıyım? uyku düzenini nasıl ayarlicam hangi kitapları alıcam hiç bilgim yok. burada genç ve sisteme aşina insanlar vardır. hani okula giden düzenli dersane özel ders alan tipler. onlar bir yardım etse de annemi mutlu etsem. bir de hikayemi acıklı falan bulmayın. tanrı acımamış insan başınıza siz mi acıyacaksınız? sadece yardım edin.

• Allah yardımcın olsun bende 2. kez öss yolcusuyum. Kazanan arkadaşlar yardımcı olabilirler belki.
  • sağol. 5 saat uyku sorun yaratır mı?
  • Böyle bi film lardı lan.Senin çözümün Van Damme'da.
  • Hocam ilk önce ne tarz bir bölüm okumak istediğine karar ver, her gün 2-3 saat düzenli bir çalışma ile elbet bulunduğun ilde bir üniversite kazanırsın.
  • elbette 5 saat uyku sorun insanın önce güzelce dinlenmesi gerekiyor sen günlük düzenli bir şekilde 2 saat bile çalışsan faydası olur.Ama önce okumak istediğin bölümü seçmen gerekiyor yoksa üniversite kazanmak okadarda zor bir şey değil.
  • konu anlatımlı kitaplar var elimde, kullanmadığım bu senenin sınav sistemine uygun (lys-ygs) ptt kargoyla kargolarım sana adres verirsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadouken!

sağol. 5 saat uyku sorun yaratır mı?

5 saat uyku çok sorun yaratır,sonuçta uzun bir tempodur çalışmak...
  • nereyi istiyorsun?
    ben biraz aşinayım bunlarla
  • para kazandıracak bir şey olması şart değil. moda fotoğrafçılığı. modern sanatlar gibi şeylerde olabilir. edebiyat olabilir. siz seçin. kolay bir şey olsun.
  • Derdin üniversite okumaksa güzel bi üniversitenin düşük puanlı bi bölümüne girebilirsin, çok zorlamaz sanıyorum günde 2 saat bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 31 Ekim 2010; 12:56:21 >
  • Sanata ilgin var sanırım. Çizimde yapabiliyorsundur herhalde. Şansını yetenek sınavlarında deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Sanata ilgin var sanırım. Çizimde yapabiliyorsundur herhalde. Şansını yetenek sınavlarında deneyebilirsin.

çözdün hemen. sınava girmeme gerek yok mu? 180 dakika olanlardan? sağolun bu arada.
  • YGS a girip belirli bir barajı geçmen gerekiyor sanırım. Sonrada okulların belirlediği tarihlerdeki yetenek sınavlarına kayıt yaptırırsın. Zamanı gelince girersin.
  • Bar gündüzleri tenha olur heralde, orada da ara ara çalışabilirsin. Üniversite olsunda olsun diye gireceksen illaki kazanırsın. yaptığın işe göre yada yeteneklerine göre meslek yüksek okullarına veya 4 yıllık bölümlere girmeye bak, yani mühendis olmk birşey ifade etmiyor açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 31 Ekim 2010; 23:08:55 >
  • quote:

quote:

Sanata ilgin var sanırım. Çizimde yapabiliyorsundur herhalde. Şansını yetenek sınavlarında deneyebilirsin.

çözdün hemen. sınava girmeme gerek yok mu? 180 dakika olanlardan? sağolun bu arada.

yetenek sınavıyal girceksen yani güzel sanatlar bölümüne fln bildiğim kadarıyla ygs den barajı geçmen yeterli onun dışında üniversitenin yaptığı yetenek sınavı var. çizimin eğer iyiyse.. girebilirisn.
  • quote:

quote:

ygs sınavına mecbur girmek zorundasın.Yalnız şunu söylüyüm yetenek sınavları için artık bu iş topile ve paraya bakıyor.Eğer mükemmel çizmiyorsan girmen imkansız.Tabi bu mimarsinan, marmara, eskişehir gibi üniler için.Denendi onaylandı hemde çok kişiyle

• amacın basit bi bölümse bikaç klasik soru kalıbı öğrenipte girebilirsin çalışmana gerek yok. özeldende yardım edebilirim. bide sırf ekol hoca izle int. bu ladar :)
  • Arkadaşım barajı geçip açık öğretime yazılabilirsin onun dışında eğer örğün bir bölüm istiyosan TS'den devam et derim ama bunu yapabilmen için annenin değil önce kendinin istemesi lazım. Önce hedefini belirle sonra onu gerçekten iste en son olarak bu doğrultuda çabala işte bu kadar.
  • bak dostum günde 2-3 saat çalışma yeter sana..
    benim sana şöyle bir fayda olucak ancak arkadaşlar yazmış olabilirler biliyorum sadece internetten ders konusunda ekolhoca.com adresini tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.