Tam olarak bilemiycem agnostik değilim,belki bilimci,laik agnostik ve ateistlerin ata sporu olabilir saygı duymak lazım. ilgili video. Buradan sevgili eşine acemi youtuberlığı için çok teşekkür ediyorum Hep şüphelendiğim bir şey dide tırtıklaya tırtıklaya ni hayet somut delil buldum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 2:2:34 > |
Ünlü agnostik Diamond Tema nın evinde kocaman Hz.İsa nın son yemeği tablosu var.
-
-
Özetinin teki işte
Bu micheal bilmem ne diye bi adam var o da hac takiyor
Özenti genclik hac alip boynuna asiyor
Yıllar evvel çözdüm bu adamı tam bi boş çar agnostisizm gibi saygıdeğer bir ideolojiyi savunması yazık gerçekten deistim falan dese cok iyi olurdu çünkü gelmis gecmis en sacma felsefi akim deizmdir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyse ne ama sorun şu adam dini terimleri hadisleri hatta bizzat Kuran surelerini eğip bükerek manipülasyon yapıyor
Elif lam mim harflerini lat uzza putlarina atıf olarak gösteriyor
Ebu cehili savunuyor
Bunlari hatirliyorum yillar yillar once izlemistim videolarini tam deli sacmasi
Arkaya koyuyor bi tane Atatürk portresi 1 tane bayrak hooop tamam kendini peygamber ilan etse pesinden gidecek olur artık
Özellikle lise duzey çocukları aglarina dusuruyorlar
Gecen orta okula giden bir cocukla muhabbet ettim bir sure yahu cocuklar oyun hamuru gibi hicbir seyden haberleri yok ne dersen inanirlar bunlari görüyorlar ytda adam sanip peşlerine takılıyorlar
Arastirsam nelerini bulurum da gerek yok bosuna bir suru prim verildi zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hep onların bir maske araç olduğunu söyledim burada anlayana,aslında çok büyük skandal yakaladım nedense forum üyelerinin pek ilgisini çekmedi hayret nerdesiniz temacılar? yorumunuzu merakediyorum bari sanat eseri olarak sanatsal koymuş diyin yahu, paralel evrende Atatürk ün dev posteridir belki her şey mümkün.
temadan özenip son akşam yemeği tablosu alın evinize sonsuz laik dine uzak cumhuriyetin temelleri atılmış olur bu sayede olabilir yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 3:5:45 > -
Knk bu ulkede iki kesim var
Dini siyaset gören kesim (sende bunlardansin)
Din düşmanlığını siyaset gören kesim
Bu ikisi toplaninca toplumun yuzde 70 80i ediyor
İki taraf da iflah olmaz keske sizinle ayni toplumda varolmasaydim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o yer 6 nıda sevmiyorum, o asrın denilen tip kim zaten islamcı olup derdi para show olan kanalları asla takip etmem hepsi show.
-
Yer 6 dediğin şu dinci sakallı tipler mi 1 2 kez gördüm resmen dine zarar veriyorlar donanimlari düşük
Asrın tok hic ciddiye alınacak biri değil birkac ay önce kupeyle mavi sacla geziyordu simdi şeriatçı olmuş
Bu youtuberlar icinde din diyanetten anlayan tek adam cemre demireldi zamanında o da kendini çok bozdu cok yanlis isler yapti yanlis gunahlara batti
Bu adamlar İslam davasini guderse sadece İslam'a zarar verir bunlari destekleyen hukumete yakin kaynaklar varsa bence aklinizi basiniza alin "İNSANLARİ BU TİPLERLE DİNDEN SOĞUTUYORSUNUZ OMG"
Dinimizi en guzel yeni rahmetli olan Yusuf Kavakli hoca gibi halim selim dini bütün insanlara pozitif yaklasan insanlar anlatir
Bende yetki olacak var ya bu yazdiklarimin hepsini paketlerim kanal manal acmalarini konusmalarini yasaklarim toplumu germekten baska bir isleri yok
Jahrein erlik falan da aynı şekilde efe aydal bile bunlara göre daha akıllı duzgun biri olarak kalıyor gözümde (film yorumlari haric yav Allah belani vermesin film inceleme be adam iiiiigrenc yorumluyor filmleri) :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Mesele ne tam olarak ? Buradan neyi çözmüş veya nereye var mış oluyorsunuz ?
Leonardo Da Vinci nin 15. yy da çizdiği dünyada ünlük meşhur bir tablonun bu adamın evinde de bulunmasından nereye varıyorsunuz ? Yemek masasının önüne espiri amaçlı koymuştur anca. Hz İsa şarap ve ekmek yiyor sözde o tavloda avareleri ile birlikte.
Ortalama sanat takip edenlerin yapabileceği bir şey. Aynı kaplumbağa terbiyecisi tablosnun herkesin evinde olması gibi bir şey bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 20 Haziran 2024; 3:12:27 > -
bence hiç normal birşey değil sende, sen gördünmü birinin evinde?? ben hayatım boyunca görmedim elitlerin zenginlerin dahil, türkiyede gören varmı? sanat olabilir ama hristiyan olanlar evine koyar genelde, hristiyan inancı tablosudur.
sanatsal değeri ayrı birşey.
fanatik agnostik diye geçinen birinin evinde dini motifli bir tablo olması bile başlı başına absürt bir olay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 3:24:43 > -
koyan varda türkiyede hani bunun avrupa yakası dizisi yada komedi dalga tarzı çizilmişlerini komiklik gırgır için koyuyorlar bu bildiğin orjinal çizim dini tablo orası mutfak değil bence oturma,çalışma odası gibi biryere benziyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 3:41:10 > -
Alakasız çağrışım yapıyorsun. Dünyada en çok tanınan tablolardan birisi o tablo. Hatta 2. sırada ( Ucundan sanat takip edenlerin duvarına konan şeyler bunlar. )
15. yy da yapılan bir tablo din ile flanda alakası yok bilinme nedeni ünlü bir ressam olan Leonarda Da Vinci tablosu adı var ...
Not: Şahsi fikrim oradada Yemek masasının önüne onu koyarak bir nevi DALGA GEÇİYOr... Oradaki resimden hristiyan bu adam mantığına varmıyorsunuz dimi !
-
özkan bence orası mutfakta değil zaten oturma çalışma odası gibi biryer ben hayatımda görmedim türkiyede ,sanat ayrı birşey mona lisada ayrı birşey dini tablo gene bambaşka bir olay.
Diğerlerinden bekliyordum senden gelmesi şaşırttı cidden türkiyede kim koyuyor son akşam yemeğinin orjinal çizimini evine ?
sen bana wikiden bilgi koyuyorsun ben onun kimin çizdiğini dünyada ünlülüğünü biliyorum cahil değilim meraketme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 3:48:52 > -
yani burdan böyle bir çıkarım yapmak. gerçekten dünyadan haberi olmayan kendi minicik fanusunda yaşayan birisi olman lazım ki bu tabloyu görüp böyle bir çıkarım yapasın. bu adamın videolarını izleyen birisi olsan sadece islama değil genel olarak dinlere karşı olan tutumunu bilirdin ve bu tarz bir sanat eserini evinin duvarına asmış olmasından böyle saçma sapan çıkarımlarda bulunmazdın. hem ha mutfağa asmış olsun ha çalışma odasına yani nasıl bir anlam arayışı içerisindesiniz kafam almıyor cidden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen çok normal her angositğin ateistin evinde hz.isa figurlu dünyaca ünlü tablo vardır sanat niyetine çok haklısın
mona lisayı niye koymamış acaba mürekkebimi basımımı bitmiş ilginç.
vinci onu hristiyan inanışına göre bir dükün isteği üzerine çizmiştir baştan aşağı hristiyan inanışı, dini bir tablo her yönüyle evine koyanlarda çok çok yüksek oranda hristiyanlar.
senin evin doludur tabi son akşam yemeği tablosuyla eminim sanat aşkıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 4:6:11 > -
Sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorsunuz gerek yok böyle şeylere. Gereksiz yere adamı ünlü etmekten başka bir şey değil bu hareketler. Adamın kendi söylemleri ifadeleri var neden bir resim ile dini mesaj vermeye çalışsın dalgasında olayın.
ORada kocaman yemek masası var görmüyor musun :D Arkasınada o resmi koymuş güzel bir espiri bile hatta.
Ayrıca DİNİ TABLO NE DEMEK :D Hz İsa öldükten 1400-1500 yıl sonra yapılan tablo nasıl dini oluyor veya dini anlam yüklenebiliyorn !!! Hz İsa sağ iken canlı görerek çizilse bir nebze diyecem.
Not: Son olarak çevremde görmedim müslüman bir aile neden böyle bir tablo alsın kullansın. Ayrıca senin yemeye gittiğin aileler zaten dindar ise duvarına tablo bile asmıyordur caiz değil diye. Hacı dayı namazında teyze sofu amca flan ne bilsin dünyaca ünlü bu tabloyuda assın.
-
mutfak değil orası mutfağa oyle perde konulmaz koca salon perdesi o , masa çalışma masası belki yemekte yiyorlardır orasını bilemem.
sen kaç kişinin gördün mutfağında ? 0,bunun dalga espiri amaçlı çizilenlerini koyuyorlar anca burhan temalı olanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 4:11:1 > -
Tamam reis sensin ne diyeyim adam Hristiyan mış o zaman dağılalım... Bütün sırrı çözdün.
Gerçekten normal değil bu tarz yaklaşım. Adamı sevmeyebilirsin ama bunu yapmak zorunda değilsin.
-
04:52 de çok daha net odanın içinde mutfağa benzetemedim ben ufak çalışma odası gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 4:14:11 > -
hacı ben kendim müslüman bir evde büyüdüm öyle hardcore müslüman bir ailem yok ama cuma namazına bayram namazına gider orucunu tutar zekatını verir kurbanını keser bir ailem var. bizim evde girişte arapça bismillah yazan tablo da var, mevlananın öğütleri de var, kabe desenli porselen de var ama odalarda vitriviusun adamı tablosu da var, ademin yaratılışının resmi de var, ismini bilemdiğim japon budist şinyoist zımbırtıları da var, şimdi benim ailem kripto şintoist budist katolik amerikan ajanı falan mı oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Mesele ne tam olarak ? Buradan neyi çözmüş veya nereye var mış oluyorsunuz ? Leonardo Da Vinci nin 15. yy da çizdiği dünyada ünlük meşhur bir tablonun bu adamın evinde de bulunmasından nereye varıyorsunuz ? Yemek masasının önüne espiri amaçlı koymuştur anca. Hz İsa şarap ve ekmek yiyor sözde o tavloda avareleri ile birlikte. Ortalama sanat takip edenlerin yapabileceği bir şey. Aynı kaplumbağa terbiyecisi tablosnun herkesin evinde olması gibi bir şey bu. |
yani burdan böyle bir çıkarım yapmak. gerçekten dünyadan haberi olmayan kendi minicik fanusunda yaşayan birisi olman lazım ki bu tabloyu görüp böyle bir çıkarım yapasın. bu adamın videolarını izleyen birisi olsan sadece islama değil genel olarak dinlere karşı olan tutumunu bilirdin ve bu tarz bir sanat eserini evinin duvarına asmış olmasından böyle saçma sapan çıkarımlarda bulunmazdın. hem ha mutfağa asmış olsun ha çalışma odasına yani nasıl bir anlam arayışı içerisindesiniz kafam almıyor cidden
|
Özetinin teki işte
Bu micheal bilmem ne diye bi adam var o da hac takiyor Özenti genclik hac alip boynuna asiyor Yıllar evvel çözdüm bu adamı tam bi boş çar agnostisizm gibi saygıdeğer bir ideolojiyi savunması yazık gerçekten deistim falan dese cok iyi olurdu çünkü gelmis gecmis en sacma felsefi akim deizmdir |
Alakasız çağrışım yapıyorsun. Dünyada en çok tanınan tablolardan birisi o tablo. Hatta 2. sırada ( Ucundan sanat takip edenlerin duvarına konan şeyler bunlar. ) 15. yy da yapılan bir tablo din ile flanda alakası yok bilinme nedeni ünlü bir ressam olan Leonarda Da Vinci tablosu adı var ... Not: Şahsi fikrim oradada Yemek masasının önüne onu koyarak bir nevi DALGA GEÇİYOr... Oradaki resimden hristiyan bu adam mantığına varmıyorsunuz dimi ! |
hacı ben kendim müslüman bir evde büyüdüm öyle hardcore müslüman bir ailem yok ama cuma namazına bayram namazına gider orucunu tutar zekatını verir kurbanını keser bir ailem var. bizim evde girişte arapça bismillah yazan tablo da var, mevlananın öğütleri de var, kabe desenli porselen de var ama odalarda vitriviusun adamı tablosu da var, ademin yaratılışının resmi de var, ismini bilemdiğim japon budist şinyoist zımbırtıları da var, şimdi benim ailem kripto şintoist budist katolik amerikan ajanı falan mı oluyor?
|
Benzer içerikler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- erlik gerçek adı
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- kaliforniyum nedir
- trendyol kime satıldı
- yurtdışından telefon getirmek
- 1 milyon tl eft ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X