Hahahahahahahhahahahahahahahahaha Bu ateistler ne böyle ya sanki hiç günahsız hiç ya İnsan hata yaptığında suçlu kim oluyor ? Din mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ünlü agnostik Diamond Tema nın evinde kocaman Hz.İsa nın son yemeği tablosu var. (7. sayfa)
-
-
Elhamdülillah,parayla dinini para karşılığı yaymaya çalışanlardan etmesin Allah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sana diyorum ki ateist demek günahsız demek mi ? Yani sadece hacı hoca mı el altından günah işliyor?
Her kesimde çürük elma olamaz mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olabilir. ama bir imamın zina yapması ile bir ateistin zina yapması aynı şey midir sence ?
-
Aynı şey , din belli kitap belli , ateist zina yaparsa gayri müslim statüsünde , din adamı yaparsa alacağı ceza X5 normalde , fakat şeriat işlemiyor
aynı şey değil işte anlayamıyorsunuz ki...
ateistin dini mi var kitabı mı var ?
velevki ateistin kitabı var ve orada rastgele sex yapmak sevap napıcan ödül mü vericen ceza mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 24 Haziran 2024; 21:50:11 > -
"Hazret-i Hatice hayatta iken başkası ile evlenmedi."
peki ne oldu sence sonra? neden eşlerinin sayısı 12 ye cariyelerin sayısı 20 küsüre çıktı ?
acaba bazılarının iddia ettiği gibi sorun haticenin mekkenin en zengin tüccarlarından biri olması ama peygamberin o döneme kadar annesi ve babası olmadığı için mal varlığının olmaması ve ebu talibin himayesinde yaşaması mı idi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 24 Haziran 2024; 22:49:58 > -
Aynen tam düşündüğüm şey tam üstüne basmışsın,batılı misyonerlik bağıntılı,bahsettiğim zaten vatikan hristiyanlığı değil daha illuminatik masonik evanjelizm tipinde olanı.
Kuranı ve peygamberi çökertmeye çalıştığı araçlarda direk batılı misyonerlerden duyduğum şeyler birebir aynıları.
Çakmacı muhammed arap topraklarındaki hristiyan din adamlarının etkisinde kalıp din uydurdu genel olarak aşıladığı düşünce bu, misyonerlerin kalıbı bu zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Haziran 2024; 0:49:22 > -
Ateistler kitabı yoksa nasıl argüman üretiyor?
Sana tek soru sen evlisin ve karın başkası ile sex yapıyor ve kendisi ateist olarak tanımlıyor ne dersin eyvallah kanka mi ?
Bekar olsun , toplum da senin benim bacimi kızımı sağ sola Pekkes çekmek ateistler için sevap mıdır ?
Toplum da bekarlar evlendiriliyor ki huzur olsun
Şimdi bu şeriat ile yönetilen ülkede problem olur. Günümüz turkiyesinde herkes için eşit kanun ve kurallar var.
tek soruna cevap verecem ama sorduğun sorunun şartlara göre degişen birden fazla cevabı var.
Öncelikle "velev ki" ne demek onu sözlüğe bakmani öneririm anlamamışsın bunun bir örnek olduğunu bile.
Şimdi iQ seviyen hakkında kafamda soru işareti oluşturan bir konu var.
O da "Ateistler kitabı yoksa nasıl argüman üretiyor?" sorun. Yani bu soruyu neden sorduğunu kafamda bitiremediğim için tek soruya geçemiyorum.
üstelik. Tek soru da sormadın.
neyse
1)Velev ki ! Ben ateistim ve karım da ateist ve yine velev ki bizim bir kitabımız var ve orada başkalarıyla sex serbest. Burada seni ilgilendiren bir şey olmaz sen kendi karına sahip çıkacaksın.
2) velev ki günümüz turkiyesinde ben ateistim karım da ateist Ama kitap falan yok ortada bu bizim ahlak anlayışımız ile ilgili bu durumu ahlaksızlık görmüyorsak devam ke .
3) yine ateistiz ama ben tek eşlilik fikrindeyim eşim ise farklı düşünüyor. Ya evlenmem yada sonradan fark ettiysem boşanırim.
4) ben Müslümanım ama ahlaksızim karım aynı sıkıntı yok. Hatta arada senin karı da kaçamak yapıyor gizli ateist falan 3 lu yapıyoruz onla da nasıl güzel mi ? 😀
Daha onlarca farklı varyasyon olabilir.
Hüküm açısından da seriatla mi yoksa modern hukukla mi yönetiliyoruz bunu da belirtmeniz lazımdı senaryoda.
Sana da tek soru ben sorayım. soru nasil sorulur ogren...
sen Müslümansin karın da Müslüman ve şeriat ülkesinde yaşıyorsunuz böyle dağ başında küçük bir kulübede. Bir gün geldin eve senin karı yatakta benimle. Hemen gittin şikayetçi oldun mahkemeye mahkeme dedi ki 4 şahit getir. Sen dedin ben gördüm yanımda kimse yok hatta dur dur 2 arkadaşın olsun etti 3 şahit, 4 olmadı yani:). Kamera da yok kimsede balığa gittiniz tüm telefonları poşete koydunuz o da su aldı falan. Neyse üstüne üstlük bir de 4. Şahidi bulamadınız diye bir de kadinin iffeti ile oynamaktan iftiradan ceza yediniz ne yapardın? Seriatin kestigi parmak acimaz Allah in dediği neyse o bir daha kine yanımıza mehmeti de alalım 4 kişi basalım evi mi derdin? Yoksa siterim böyle adaleti diyip kendi adaletini mi uygulardin ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 26 Haziran 2024; 10:40:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İslami bir resim olsa kimse sanat demezdi çoktan elemanı yerin dibine sokup çıkarmıştı. Ama tablo hristiyani olunca hemen sanatsal oluyor
-
İslam düşmanı Diamond Tema cezalandırılsın.
-
devlette beceremiyorki hemen tutuklaycaktı bu sürede adam ününü ve parasını x katıyla çarptı durdu.
yakalansada üstü kapalı ettiği için fazla yemez, o sürede bu halk dahada zengin ve ünlü eder onu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Haziran 2024; 17:35:27 > -
İslam düşmanı sizsiniz. Daha dinini bilmiyorsun. Bilmediğin dinine düşsman uyduruyorsun.
Bak adam araştırma makalesi yazmış özetini paylaşıyorum buraya. Diamond tema da hani hadislere göre şeriat ortaya konuluyor ya bugün birisi 6 yaşında bir kızla evlenmek istese şeriat ülkesinde bunu kim engelleyecek bunu ahlaki bulmuyorum dedi adam sadece.
"Bu ilmî Bu araştırmada Hz. Âişe peygamberle evlendiğinde kaç yaşında olduğu
konusu ele almaktadır. Buhârî ve Müslim'in bir rivâyetlerinde peygamber onunla evlendiğinde yaşını altı olduğunu ve yaşını dokuza varınca onunla zifafa girdiklerini söylemektedir.
Buna karşı bazı kimseler, Hz. Âişe’nin on dört yaşındayken onunla evlendiğini
ve on sekiz yaşında beraber olduğunu ileri sürmektedir. İkinci görüş benimseyenlerin
esas aldığı delil, Hz. Âişe ve ablası Esmâ'nın yaşını tarihi mukayeseye tabi tutmalarıdır.
Bunun yanı sıra da birkaç hadisi de delil göstermişlerdir. Bu konudaki araştırma bize
Buhârî rivâyetinin sahîh ve güvenilir olduğunu, hiç çelişki ihtiva etmediğini ve ikinci
iddianın sahiplerinin yaptıkları tarihi mukayesenin yanlış olduğunu، dayandıkları hadisin
sahîh senedinin bulunmaması sebebiyle Buhârî’nin rivâyetiyle çeliştiğini göstermektedir."
Yıl 2018, Cilt: 16 Sayı: 1, 59 - 79, 30.06.2018
Abdulaziz muhammet el-khalef
hadis teknikleri dergisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X