Şimdi Ara

Ünlü agnostik Diamond Tema nın evinde kocaman Hz.İsa nın son yemeği tablosu var. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
1
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O mantıkla Android ya da iOS işletim sistemine ait telefon kullananlarda Yahudi oluyor.

• ikinizede tek cvp vereyim.

müslüman arnavutlar başka ,hristiyan arnavutlar başka oradaki hristiyan ve müslüman nüfus bile bildiğim kadarıyla araları iyi değil.

Osmanlı orayı %55+ la müslüman yaptı türklere osmanlıya karşı empati oldu,atadan hristiyan kalanların bir piskolojisini düşün istersen.  ülkenin yarısından çoğu din değiştirmiş müslüman olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 14:17:43 >
  • Bu tablo en ünlü tablolardan biri.Benim odamda da Rafaello nun Atina Okulu tablosu var.Yazan kişinin heralde çıplak karı kız fotolarıyla dolu evi ki böyle tablolar görünce şaşirmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşeyi de bilme.

Hem doktor, hem hasta, hem siyasetçi, hem bilir kişi.

Son akşam yemeği tablosu varmış. bir daha sana sorar asmadan önce.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

o antik yunan felsefe tablosu o var ilimsel bilimsel bir yanı var o tablonun, sen bunu gördünmü türkiyede evlerde ondan bahset..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 14:24:21 >
  • Demek istediğim bu tablo hristiyanlığın ikonası bir tablodur,ünlülüğünü tartışan yok evet çok çok ünlü,anadoluda halı üstüne bile dokurlar emekçi köylüler turistlere satar.

ama bizim kültürümüzde bu tabloyu evinde sanat dekor amaçlı kullanan insan ben görmedim hatta inançsız sanata düşkün olanlar dahil siz gördüyseniz yazın ıspatlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 15:7:42 >
  • Tüm dinler yasaklanmalı

• Kero, şu konuda özkandan bile laf yemişsin. Hala "ben kimsede görmedim" diyorsun. En fazla apartmandaki komşularına gitmişsindir. Onlar da tabi olmaz. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

senin o tablo baş köşendedir nede olsa sanat tarihi aşığı birisin eminim ben. 

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Argümanların bu kadar mı artık? 

Adamın dediklerine karşı argüman üretemeyince konu açıp algı kasmaya kalkmışsın, özkan dahil pek çok kişiden lafı yemişsin. Hala ısrar etme de konu aşağılara gitsin.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

%90+ nızın o tabloyu sadece dijital led ekranda yada kültürel dergilerde gördüğüne kellemi bile koyarımda neyse boyle msj ların yazılcağını tahmin ettim zaten forumun ruhu bu süpriz değil benim için.

senin amacın o zaten .

işinize gelince hiristiyanlık ikonası tablo bile agnostiğin evine yakışır.  soru şu niye diğer sanat tarihi tablolar adamın niye evinde yok karısı nerdeyse tüm evi belgelemiş, inci küpeli kız, mona lisa ya ayıp olmuş yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 17:11:4 >
    Argümanların her zamanki gibi boş ama sonuçta din konusunda bile olmadık yerlerde "bunların derdi İslam" diye yazıp algı kasmaya çalışan birisin. Doğal olarak burada da mantıklı bir şey diyemezsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Agnostik falan değil bu eleman. Basbayağı atesit. Zaten bir insan ye teist olur ya ateist. Ortayol pratik olarak mümkün değil. Agnostik pratik olarak ateist gibi yaşamak zorundadır... Denizin içinde yüzüp Denizi inkar etmek, veyahut var mı yok mu bilemeyiz demek te klinik vakadır da , neyse oralara girmeyelim şimdi..

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Konuştu felsefe ve psikiyatr ordinaryusu optimist.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 20 Haziran 2024; 17:21:43 >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Olabilirde hocam ama hep dikkat ettim hristiyanların öğretileriyle islamı çürütmeye çalışıyor bir çok yerde yakaladım ben onu ve hristiyanlığa en ufak yalanlaması uyduruk demesi safsata saçmalık demesi gibi bir cümlesi dahi yok sayfasında aksine bazı yerlerde över gibi konuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 21:32:4 >

Hristiyanların ogretileriyle evrimi çürütmeye çalışana bak sen hele  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 20 Haziran 2024; 17:23:34 >
  • Ee bir tabloyu kullanamaz mı? Non-teist biri de benim. Bende severim o tabloyu, assam bana hristiyan mı diyecekler?

Arkeolog olarak konuşuyorum. Siz kafayı yemişsiniz.

• Kültürel olarak Hristiyanlığın kutsal kültür değerlerine saygısı olabilir.
    Hristiyanlıktan dinsizliğe terfi eden Batılıların öğretilerini papağan gibi taklit ederek Türkçe olarak aktarmaktan başka özgün hiç bir fikri olmayan biri işte. İslam'a Türkçe dilinde düşmanlık etmek isteyenlerin koç başı olarak öne sürdükleri biri.
    Hristiyanlık ve Yahudiliği eleştiriyormuş gibi yaparak, dinleri sorguluyorum ayağıyla İslam'a açıktan düşmanlık besleyen biri olsa olsa dinsizlik dininin misyoneri olur. Zaten Türkçe konuşan ateistlerin çoğu ateist değil din düşmanıdırlar.
    Din üzerinden ekmek yiyenleri eleştirenler, dinsizlik üzerinden ekmek yiyenleri alkışlıyor, hatta finanse ediyor.

Bir insan sadece din veya dinsizlik anlatarak varoluyorsa eşit derecede şarlatandır.

İşin en komik tarafı bu tür dinsizlerin İslam'a saldırmasını sözde Müslümanım diyenler savunuyor. Hep söylerim, Türkiye'de müslüman sayısı imansızlardan daha azdır. Bunun gibi tipler bu gerçeğin açığa çıkmasını sağlıyor.

İslam dinine kalbi hiç bir şekilde iman etmeyen ama sosyolojik ortam gereği dinsiz olmayı dillendiremeyenler bunun gibi tipleri kahramanlaştırarak bir çıkış yolu arıyorlar.

Artık Türkiye bu anlamda çok özgürleşti. Artık imansızların kültürel müslümanlıktan vazgeçip müslüman olmadıklarını açıkça dillendirmeleri gereliyor ki bu saçma fanustan çıkalım. Toplumda dinden çıkanlara tepki yok, İslam'a düşman olmak dinsizleşmeye tepki var. Bu gerçeği artık görmemiz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 20 Haziran 2024; 18:32:46 >

• Reborned kullanıcısına yanıt

akp li biri yada mhp ye yakın bir sosyal medya tipinin evinden çıksaydı şu an vatikana kadar yol kurmuştunuz. 

Ne olduğunu bilemem benim ilk şüphemmi sanıyorsun sadece bunu gördüm sandım,yooo 10 ca detaya rastladım hristiyanlığa yakın biri hatta gayet hristiyan dedelerinin öğretileriyle ağzıyla islamı çürütüyor hristiyanlar gibi aynen örnek çakmacı muhammed üst akıl hristiyanlardan arakladı demeye getiriyor yani hristiyanlığın bozulmuş hali demeye getiriyor islama ,bu tamamiyle hristiyanların mesihçilerin kafasıdır. 

hristiyanlığa dair bir adet dahi olumsuz eleştirisi yok mesala romada hapisanede kafayı yemiş paveldan,hayal parest hayalci yalancı havarilerden,hz.isa nın hiç yaşamama ihtimaline,dölsüz hamile kalan maria ya,birde ölü diriltme olayı var bir değinsinde görelim, bakalım bunlar ateistlerin baş konuştuğu konulardan biridir ama bunda o konuda tık yok 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 18:52:31 >

• KuthurErik K kullanıcısına yanıt
    Sana mi soracagiz kimi elestirecegimizi

Allah'ın ergenleri Googlea felsefe yazip cikan yazilardan video yapıyor siz de bi halt yaptıklarını sanacak kadar dunyadan bi habersiniz

A.... dedigin adam hele tam bi soytari ilgi alaka cekmek icin sacini pembe mavi yapan kufe takmadigi yeri kalmayan sesini degistiren her ideolojiyi deneyip en son da taliban kafasina gecmis biri
    Yarin da gene lgbtci olur :D

"Her aptal, mutlaka kendisine hayran olacak başka aptallar bulur. " Soren Kierkegaard

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.