< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ünlü agnostik Diamond Tema nın evinde kocaman Hz.İsa nın son yemeği tablosu var. (2. sayfa)
-
-
bak kardeşim şurda asrın da dahil saydığın adamlar hepsi bir şekilde bu konuma gelmişler kimisi bilgisiyle, kimisi istikrarıyla, kimisi karizmasıyla bir şekilde insanların dikkatini çekmiş ve insanları takipçileri yapmayı başarmışlar. saydığın adamlar bir şeyler deniyor, program falan yapmaya çalışıyorlar, kimisi belgesel hazırlıyor, bu işler öyle basit işler değil çok fazla zaman ve emek alan şeyler böyle atıp tutuyorsunuz okudukça delleniyorum. bir de bu nasıl bir düşünme tarzıdır da insanların konuşmasını fikir ve düşünce özgürlüklerini engellemeyi konuşmalarını yasaklamayı içeriyor aklım almıyor. yobazlıktır bu. siz ve sizin gibi kısıtlayıcı insanlar asla bir konuda otorite olamaz sen ne efe aydalın film yorumunu, erliğin ve dianin belgesellerini eleştiremezsin ( eleştirirsin de konuyla ilgili bir kimsenin umrunda olmazsın). sen anca boş boş konuşup cahil cühela kitleleri yanına toplar yobaz yobaz pisletirsiniz bütün camiayı. iki gündür böyle tipleri göre göre usandım bi bitmediniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Puahahahahah adama nereden saldıracağınızı şaşırmışsınız adamın dili kuvvetli kuvvetli olduğu kadarda bilgiside kuvvetli açık saçık ortada ne varsa onu sunuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni nesil gençleri takdir ediyorum doğru yoldalar araştırıyorlar görüyorlar bağnazlık peşinde değiller
Yahu nerdeyse hepiniz tabloyu hayatında sadece dijital ortamda görmüştür bende oyleyim,mona lisa,inci küpeli kız gibi değil bu ütopya kurmayın,Türkiyede ve hristiyan olmayan ülkelerde evde süs, dekor ,sanat, amaçlı görülme olasılığı dibin dibidir yok denecek kadar azdır ,tabi size göre her evde vardır, her evdede görmüşsünüzdür kesin sanat amaçlı her gün hz.isa nın ve 12 havarinin yakışıklı yüzüne bakıp çalışma salonunda çalışma proje yapıyorlardır mümkün tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 10:26:58 >
-
Yahu dunyanin en meshur Da Vinci eserlerinden biri o tablo! Ayrica adamin evinin baska yerinde de islami motifli bir eser, bir baska yerinde antik yunan, misir, mezopotamya, vs eserleri asili olmadigindan nasil eminsiniz?
Bizim modern soslu Turk gorunumlu arapperestlerin canina gerceklerle ot tikadigi icin nefret edilmesi de dogal! Zira dunya uzerinde en az elestirilebilen, kritik edilebilen inanc sistemi muhtemelen islam. Sistem hala alim ve tarikat benzeri yapilarin elinde sekillendirilmeye devam ediliyor, aksi hareket ve elestirilerin onune siddet soslu uyarilar ile gecmeye calisiyorlar.
Lakin araplarin ve arapperestlerin soyledigi "dunyada islama kayis var" iddiasinin pek inandirici olmadigi, aslinda dunyanin bir inanc sistemsizligine dogru gittigi asikar!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 20 Haziran 2024; 10:51:26 > -
Benim iş yerimde de var,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 20 Haziran 2024; 11:13:4 > -
tahmin ettiğim gibi her yol bağdat bekliyordum zatende,iş yerin yabancı bir şirketse yada ceoları ortakları yabancıysa olması kadar doğal birşey yok orası şirket uluslararası bir ortam, kaç kişinin evinde gördün acaba?
sanat aşığı hatta bir tabloya araba parası gömen beyaz yakalıların evinde bile görmedim.
genelde hep inci küpeli kız olur hep fix.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 11:33:51 > -
Özkan'a bile ezilmişsin, kerimcem :). Diyelim ki yüzde yüz haklısın, bu adam gerçekten de Hristiyan, ne değişecek? Buhari'nin kitabındaki malum hadisler silinecek mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen da vincinin tablosu olduğunu,dünyaca ünlü olduğunu bilmiyordum bende, fetullah gülen çizdi diye biliyordum , cahilliğimi giderdiğiniz için tşk ederim, hayatında birinin evinde gördünmü sen ondan bahset.
baştan aşağı dini perspektif ile çizilmiş bir tabloyu yumoşla yumuşatın bakalım nereye kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 11:42:21 > -
Sorduğum soruya cevap vermeye maçan yemiyor mu?
abi sen hayatın boyunca fanusundan çıkmadıysan köyünden şehre inmediysen bir iki tane sosyo ekonomik düzeyi ve geçmişi yüksek olan kişiyi arkadaş edinip azıcık ortamında bulunmadıysan görmezsin zaten kimsenin evinde yani bu tablo üzerinde de değil yani dini motifler içeren tonlarca rönesans tablosu var. illaki birine rastlardın birinin evinde. bu cahilliğinle daha fazla kirletme zihinleri
çok çok çok büyük çoğunuzun bu tabloyu sadece dijital led ekrandan yada en fazla kültürel bir dergiden gördüğünüze ortaya kellemi bile koyarım :) ama ıspatlayamam ben bu yorumları bekliyordum zaten benim için süpriz değil iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 12:13:6 > -
farazi konuşuyorsun, zaten başka türlü de bir argüman sunamazsın.
argüman videoda var nerdeyse tüm evi çekmişler acemilikle bir ek pagan hristiyanlık yunan karışık medusa başı var duvarda, onun dışında aman aman ünlü tablolar sanat eserleri british museum gibi bir ortam göremedim o evde acemi youtuberlıkla gözünden kaçırmış işte eşi.
yine derim yine derim lafımın sonuna kadar arkasındayım hristiyanlığa sempati duyanlar dışında evine koyan yok o tabloyu türkiyede yada hristiyan olmayan ülkelerde ,en falza avrupa yakası burhan modelini koyuyorlardı oda 15 sene önce modaydı şimdi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 13:38:24 > -
Yahu Hristiyan olsa ne olur? Kerimcem zavallısı adamın söylediklerine cevap veremediği için kimliğine saldırıyor bir haftadır.
Murat Kurum Meryem Ana kilisesini ziyaret etmedi mi? Bak bakayım arkasında kimin resmi var?
Ayrıca Arnavutları Sırplar sevmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 20 Haziran 2024; 14:5:46 > -
masadakiler kim tom ve jeryy mi onlara saygı için asılmış resmi karşılama için sen saptırma konusunda top one da 1 numarasın bu forumda daha üstüne birini tanımam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 14:11:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X