onedio Kanser Tedavisi Gören Usta Oyuncu Aydemir Akbaş Vefat Etti https://onedio.com/haber/kanser-tedavisi-goren-usta-oyuncu-aydemir-akbas-vefat-etti-1240510< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 17 Ağustos 2024; 2:25:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ünlü usta oyuncu Aydemir Akbaş hayatını kaybetti
-
-
Allah rahmet eylesin, maalesef kanser çağımızın kötü bir gerçeği. Düzenli kanser testi yaptırmak lazım, etrafımdaki çoğu kişi kanserin 4.evresinde olduklarında tedaviye başladıkları için vefat ettiler. Kanserde erken teşhis önemli.
-
bu adamı nezaman görsem 80 ler sex filmleri afişleri aklıma geliyor neyse allah günahlarını affetsin allah rahmet eylesin.
-
Geçen gece Kolpaçino 4*4 filminde izlemistim adam epey yaşlanmış çökmüş gibiydi
Birde fanfinifon filmcilerin de nerdeyse hepsi gitti gibi. Hadi çaman Bülent kayabas
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son Kolpaçino filmindeki halini gördükten sonra çok fazla yaşamaz diye düşünüyordum. Huzur içinde uyusun. İhtiyarlayınca kaçınılmaz son maalesef.
vücudumuzda hücre yenilenmesi 50'li yaşlara kadar devam eder. yaşlanma kapıyı çalınca, bu yenilenme de dramatik bir şekilde düşüşe geçer. kanser'den kaçış yok, belki ötelersin ama eninde sonunda..
-
Hadi Çaman'ı ilk defa sizden duydum, araştırdım ve sanki çok az hatırlıyorum
Bende aynı şeyi düşündüm, hatta Kolpaçino 4'e oğlumla gitmiştim, kendisine belki bu son filmi olabilir demiştim, hakikaten de öyle oldu, Allah ona çok sevdiği dostu İbrahim Tatlıses'le aynı filmde oynamayı nasip etti zaten sanırım kadim dostuyla başka filmi yok diye biliyorum
Kanser kimisine bir defa uğruyor kimisini ise yakaladı mı bırakmıyor adam kaç defa en öldürücü en zorlu kanserleri yenmiş ama işte en sonunda vücut tükenmiş ne diyelim Allah taksiratını affetsin.
-
Gec bile kalmıs yas 90
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Ağustos 2024; 11:6:56 > -
Yanlıs bilgi verme hacım her yaslı kanserden ölmüyor genelde kardiyovasküler sebep ancak söyledigin seyden dolayı yani vücuttaki hücre yenilenmelerinin yavaslaması yüzünden ileri yaslarda kanser daha kolay ortaya cıkabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Ağustos 2024; 11:10:50 > -
88
Ben ruha inanmam fakat bir sekilde sonsuz hiclige de inanmam cok karmasik ve cok baska bir tartisma konusu fakat yine doğar nasılsa ya kendisi olarak ya baska bir canlı yahut varlık olarak.. Fakat ben mumkunse dogmamasini tavsiye ederim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Ağustos 2024; 12:0:9 > -
yani aynı kapıya çıkıyor diyuemez miyiz? bir yer aksıyor, diğer tarafı bozuyor. bozulan yer bir başka yeri etkiliyor vs vs. en sonunda da birisi ipi çekiyor. ünvanı da o alıyor.
-
Yok kanser farklı bir sey.. Kanser bazı özel mekanizmaların aksamasından ortaya cıkıyor. Normalde bölünerek yaratılan yeni hücrelerden bazıları hatalı olur bu mutasyonlu hücreleri ortadan kaldıran bir sistem var sen farkında olmadan onlara güzel bir temizlik falan yapılır iste kanser olmazsın yas ilerledikce vücuttaki bu sistem eskisi kadar iyi calısmıyor. DNA onarım mekanizmaları yasla birlikte islevini yitirmiyor fakat eskisi kadar iyi calısmıyor. O yüzden kanser yaslılarda ölüm sebebi olabiliyor.. Tıp okuyan bunu daha detaylı bilir fakat kaba haliyle yaklasık bu sekilde calısır..
Ancak herkeste bu böyle olmaz.. Yani yaslıdır ancak bahsettigim onarım yetenegi hala etkili sekilde calısabiliyordur fakat kardiyovasküler sorunlardan gidebilir, enfarktüs gecirebilir, inme gecirebilir, beyin kanaması gecirebilir genelde bu söyledigim daha olası bir ölüm sebebidir.. Farklı ölüm sebepleri de mevcut olabilir ancak öncelikle damar hastalıgı sonra kanser sonra baska faktörler gibi gibi devreye giriyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Ağustos 2024; 13:7:10 >
-
cwehhennemi girer cennetemi paso rakı sigara içerdi
-
Selametle..
-
Bedevi artiklarini ardinda havlatan bedeni kucuk kalbi buyuk oyuncu...
PLAYTUŞU - videotryoutubeKolpaçino bomba Peh kısa metrajlı filmimizide çektiler Abi allahını seversen bi semte gidelimhttps://www.youtube.com/shorts/WtLOr9FO0Fs?si=thdXyfYzPxlYTjP2SinemaGoyoutubeKolpaçino | Aydemir Akbaş (Sabri Abi) Tüm Sahneleri | Türk Komedi Filmihttps://www.youtube.com/watch?si=If9LBrMMKs6W2RPv&v=kO3f_ZgIPpg&feature=youtu.beTeknolizceyoutubeKolpaçino 3 Devre HD Sabri Aydemir Akbaşhttps://www.youtube.com/shorts/cBzlke-yyO4?si=Vzo7XNwn_aKUX8hJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Ağustos 2024; 16:6:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X