Şimdi Ara

Uno 70S SX SXIE Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hangi modellerde karbiratör hangisinde enjeksiyon var acaba? Baktıgım bir SX var ama camları manuel SX'lerde camlar otomatık dıye bılıyordum. Karbirator lpg ıle daha sorunsuz dedıler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uno SX ile SXIE Arasındaki Fark

Uno SX ve SXIE, Toyota Corolla'nın iki farklı versiyonudur. Her iki versiyon da 70 model yılı için üretilmiştir ve bazı önemli farklılıklar vardır.

Motor ve Performans

• Uno SX, 1600 cc 2T-G karbüratörlü motora sahipken, SXIE 1452 cc 12T-U enjeksiyonlu motora sahiptir.
    • SXIE, Uno SX'ten daha düşük beygir gücüne (100 bg'ye karşılık 115 bg) sahiptir.

Transmisyon

• Uno SX, beş ileri manuel şanzımanla gelirken, SXIE dört ileri manuel veya üç ileri otomatik şanzımanla mevcuttur.
    • SXIE'nin otomatik şanzımanı, Uno SX'in manuel şanzımanına göre daha yumuşak bir sürüş sağlar.

Donanım

• Uno SX, SXIE'ye göre daha sportif bir dış tasarıma sahiptir.
    • SXIE, Uno SX'te bulunmayan klima ve elektrikli aynalar gibi daha konfor odaklı özelliklere sahiptir.

Kronik Sorunlar

• Uno SX, karbüratör sorunlarına meyillidir, bu da yakıt verimliliğinde düşüşe ve performans sorunlarına yol açabilir.
    • SXIE'de ise yakıt pompası sorunları daha yaygındır, bu da çalıştırma sorunlarına neden olabilir.

Özet

Uno SX ve SXIE, performans, donanım ve kronik sorunlar açısından farklılık gösterir. Hangi versiyonun sizin için daha uygun olduğu, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır.

• Performans odaklı bir sürüş deneyimi arıyorsanız Uno SX'i tercih edebilirsiniz.
    • Konfor ve kolaylık önceliğinizse SXIE daha iyi bir seçim olabilir.
    • Her iki versiyonun da potansiyel kronik sorunları olduğunu unutmamak önemlidir, bu nedenle düzenli bakım yaptırmanız önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ie yazıyorsa enjeksiyonlu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

Hocam 98 SX diyor IE degıl yanı. Karbıratorlumudur? Ve uno hakkında bılgınız varsa aracın bakımını sureklı yaparım o halde bana masraf acarmı sızce?

• ThePosseidon T kullanıcısına yanıt
    20 sene önce arkadaşımda SX ie vardı memnundu 20 sene geçmiş dönüp baktığım bir araç değil
    bu yaşta araba alıyorsanız ben LPG siz olanı tercih ederim kısıtlı bütceyle araç alıyorsunuz sanayide ömür harcamaya sanayi esnafını zengin etmeye değmez eski araba alıyorsanız boyadan çok aracın temizliği önemli motoru önemli temiz bir LPG siz bulmaya çalışın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • motor kaputunu kaldır distribütör motorun sol önündeyse karbüratörlü, motorun üst sağında yandan çıkmaysa enjeksiyonlu.

oğlana ocak sonu aldım 70s cıncık gibide yaptıydık, ama haziran ayında elveda dedi allahtan kendinde bişey yoktu. kesinlikle bi daha düşün. sıfırken aldığım bir senelikken bende unoyla kaza yaptım aynı hasarı almıştı. eskisi yenisi yok işte. sonuç bu.

Uno 70S SX SXIE Farkı

Uno 70S SX SXIE Farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdindas -- 25 Ekim 2021; 14:16:46 >

• mdindas kullanıcısına yanıt

çok geçmiş olsun. 5 sene kullandım uno sx ie, çok dikkatli sürülmesi gereken bir araç. Hafif olduğu için atik, bir o kadar da güvensiz.

• mdindas kullanıcısına yanıt

benimde ilk aracım metalik gri unoydu. kazalı halini görünce kendim yapmış gibi oldum. kötü olmuş, bu araba hiç güven vermiyor ve sağlam değil maalesef. arabama yağ tenekesi derlerdi kızardım ama haklılık payları da var tabi. büyük geçmiş olsun.

bir keresinde 180 denemiştim. uçuyordu resmen zorlayıp 200'ün üstüne çıksam yerden havalanacaktım. aklım yokmuş o zamanlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Accent Admire 1.6 alınırmı
    10 yıl önce açıldı
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci arabam.Atik eğlenceli bir araç.Vitesler ve ön takımlar narin zorlamaya gelmez.Sekromaç arızası sık görünür.Daha kapıları açıp kapatırken bile teneke hissi verir.Güven vermez ama severek kullandırır.Bana kronik arızalarından dolayı enjeksiyonsuz 70s aldırmışlardı.Sorunsuz uzun süre kullanmıştım

• Arkadaşlar bi tanıdığa Uno düşünüyoruz.. alacağımız aracın şöyle bir durumu var,ne dersiniz alınır mı,bundan dolayı?

Uno 70S SX SXIE Farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 8 Kasım 2021; 9:25:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Kazalarin hepsi 4-5 ay icinde olmuş o ara kim kullandiysa acemiymis. Neticede 20 küsur yasinda alti tabani şasesi çürük olmasin. Kapi ici ve altlarina bakin fiat arabasi çabuk çürür. Bunlar yapilmadan muayeneden gecmez. Görünüşü güzel olsun hallederiz bunlari demeyin sanayiye girince hep ayni parayi aliyorlar. Motor hem benzinde hemde gazda düzgün çalışsın. Vitesler duzgun calissin. Lastikleri iyi durumda olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Uno nun tramerine boyasına bakmanın anlamı yok.

şaseler düzgün olsun, çürük çarık pas küf olmasın, motor bitik olmasın yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.