Şimdi Ara

update 1.1.1 den 1.1.2 ye yukseltmek umarm kımse artık bıse aramaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar baktımkı herkes bu konu ıle ugrasıyor yararlı olacagını sandıgım bır kac bılgı vereyım dedım oncelıkle sızlere rehber olacak vıdeoların lınklerını verecegım sonra gereklı dosyaların lınklerı dosyaları ındırdıkten sonra vıdeo yu takıp ederek herke sanırım 1.1.2 ye ıphonunu yukselte bılecek
    bu arada benım msn adresım

marikoglu@hotmail.com ulasamazsanız 0532 247 73 03

vıdeo bır link: http://www.youtube.com/watch?v=WMG5xoY5vTY

video ıkıncı link :http://www.youtube.com/watch?v=pC-z0nGlUEQ

vıdeoo ucuncu lınk :http://www.youtube.com/watch?v=LJxmrtcT7sw

bu arkadas o kadar guzel anlatmıskı hakını kımse odeyemez ayrıca fondakı muzıgı bılen varsa ındırmek ıserım ınternetten neyse

her anlamda kaynak olacak bır sıtewww.modmyifone.com

programlar

jabreak 1.1.2 :http://conceitedsoftware.com/iphone/1.1.2-jailbreak.zip

ibrick 0.91 :http://ibrickr.com/downloads/ibrickr_v0.91.zip

winscp :http://winscp.net/eng/download.php

anysım 1.1.2 u :http://modmyifone.com/forums/downloads.php?do=file&id=1459

iphone 1.1.1 updatesi :http://modmyifone.com/forums/downloads.php?do=file&id=1355

iphone 1.1.2 updatesi :http://modmyifone.com/forums/downloads.php?do=file&id=1385

evet arkadaslar dedıgım gıbbı vıdeoyu ıyı ızleyın ve takıldıgınız yerde yardım ısteyın pek nete takılamıyorum ıstersenız bana teldende ulasabılırsınız elımden gelen yardımı yaparım bodrumdayım ulasabılen olursa kendımde yapıp yadımcı olabılırım ıyı geceler .... mumkunse knu sabıtlenebılırse mod arkadaslar tesekur ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsen.lupen -- 11 Aralık 2007; 20:56:21 >

• Güzel konu olmuş teşekkürler paylaşım için !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 5 Aralık 2007; 21:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Güzel konu olmuş teşekkürler paylaşım için !
    saol kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cl65amg

saol kardeşim

Alıntıları Göster
    kardeş senin telefonu 1.1.2 ye beraber sana ben yardım ederek yükseltmedikmi :)

eyvallah öğrendiklerini iletiyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

Alıntıları Göster
    Evet kardes dogrudur ever senden aldigim ogrendimim be internette eristigim seyleri paylasmiyorsam sadece kendi isimi gorup cikiyorsam ne kiymeti varki eger konuyu yankis actiysam ozur dilerim lutfen kapatin tekrar ozur dilerim ogrendikleerimi paylastigim icin kardes

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

• quote:

Orijinalden alıntı: arsen.lupen

Evet kardes dogrudur ever senden aldigim ogrendimim be internette eristigim seyleri paylasmiyorsam sadece kendi isimi gorup cikiyorsam ne kiymeti varki eger konuyu yankis actiysam ozur dilerim lutfen kapatin tekrar ozur dilerim ogrendikleerimi paylastigim icin kardes

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

Alıntıları Göster
    arsen kardeş ticari amaç gütmeksizin bilgilerini paylaşman bazı kesimler tarafından hoş karşılanmayabilir. boşver
    bilgilerin için çok saol
    saygılar sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: cl65amg

arsen kardeş ticari amaç gütmeksizin bilgilerini paylaşman bazı kesimler tarafından hoş karşılanmayabilir. boşver
    bilgilerin için çok saol
    saygılar sevgiler

Alıntıları Göster
    reca ederım ama zaten ben herseyı yapabılıyordum benım sorunum kartımın yanı sım kartımda pın kodu oldugu ıcın sorun yasıyordum ama yınede cok tesekur edıyorum dedımya kardesımıze abımıze daha ne dıyeyeyımkı baska arkadaslardada bılgı varsa burdan paylasalım kendımızı gelıstırelım destegıne tesekur ederım cı65amg
  • quote:

reca ederım ama zaten ben herseyı yapabılıyordum benım sorunum kartımın yanı sım kartımda pın kodu oldugu ıcın sorun yasıyordum ama yınede cok tesekur edıyorum dedımya kardesımıze abımıze daha ne dıyeyeyımkı baska arkadaslardada bılgı varsa burdan paylasalım kendımızı gelıstırelım destegıne tesekur ederım cı65amg

Alıntıları Göster
    dostum eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcourb

dostum eline sağlık.

Alıntıları Göster
    Paylaşım için teşekkurler.

1.1.1 den 1.1.2 yukselten arkadaslara bir sorum olacak.

1.1.1 de yuklediginiz prglamlar, cektiginiz resimler, yuklediginiz mp3 ve videolar vs. siliniyormu?

Yani iphone sifirlaniyormu yoksa 1.1.2 ustune yuklenip eski ayar ve datalariniz aynen kaliyormu?

kaliyorsa 1.1.2 ile uyumsuz prgramlari işlemi yapmadan uninsal yapmak lazim tahminimce.
    kalmiyorsada tertemiz sifirlanmis olacak bilgileri senkronize edip geri yukleriz.

Uyumlu programlar çoğalana kadar 1.1.1 de bir süre daha kalmak düşüncesindeyim tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolCat2019

Paylaşım için teşekkurler.

1.1.1 den 1.1.2 yukselten arkadaslara bir sorum olacak.

1.1.1 de yuklediginiz prglamlar, cektiginiz resimler, yuklediginiz mp3 ve videolar vs. siliniyormu?

Yani iphone sifirlaniyormu yoksa 1.1.2 ustune yuklenip eski ayar ve datalariniz aynen kaliyormu?

kaliyorsa 1.1.2 ile uyumsuz prgramlari işlemi yapmadan uninsal yapmak lazim tahminimce.
    kalmiyorsada tertemiz sifirlanmis olacak bilgileri senkronize edip geri yukleriz.

Uyumlu programlar çoğalana kadar 1.1.1 de bir süre daha kalmak düşüncesindeyim tabi

Alıntıları Göster
    Ellerine sağlık kardeş güzel paylaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: neoty

Ellerine sağlık kardeş güzel paylaşım.

Alıntıları Göster
    Bu arada win SCP programında söylediği host name nedir arkadaşlar...
  • quote:

Bu arada win SCP programında söylediği host name nedir arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    saat 4:36 oldu ama sonunda yaptım yardım isteyen arkadaşlara yakupyilmazer@hotmail.com msn adresinden yardımcı olabilirim....Ben çektim başkaları çekmesin valla....
  • quote:

saat 4:36 oldu ama sonunda yaptım yardım isteyen arkadaşlara yakupyilmazer@hotmail.com msn adresinden yardımcı olabilirim....Ben çektim başkaları çekmesin valla....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: neoty

Arkadaşlar bende xendaba arkadaşımızın uzun süren yardımlarından sonra 1.1.2 yapabildim ama şimdi nedense vodafone yazısının yanındaki edge işareti yok oldu. Yani beyaz bir kare var ama içinde E harfi yok. Ayrıca internetede bağlanabiliyorum. Yani sanırım sadece işeret görünmüyor ama çok sinir bozucu
    lütfen yardım!!!

• Peki aynı işlem 1.0.2 den oluyo mu? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ftaha

Peki aynı işlem 1.0.2 den oluyo mu? yardımcı olursanız sevinirim
    kardes bence sen 1.1.2 ykselt daha ıyı olur en azından rahat edersın Ftaha
  • quote:

kardes bence sen 1.1.2 ykselt daha ıyı olur en azından rahat edersın Ftaha

Alıntıları Göster
    ben bi kaç soru sorucam. öncelikle 1.1.1 ile 1.1.2 arasındaki fark nedir yani neden update edelim ne karı ne zararı war? 2. si update edince 1.1.1 de yukledigimiz proglamlar, cektigimiz resimler, yukledigimiz mp3 ve videolar vs. siliniyormu? yukarda aynı soruyu bi arkadaş daha sormuş ama cevap alamamış.. bu konularda bilgi verirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz.5

ben bi kaç soru sorucam. öncelikle 1.1.1 ile 1.1.2 arasındaki fark nedir yani neden update edelim ne karı ne zararı war? 2. si update edince 1.1.1 de yukledigimiz proglamlar, cektigimiz resimler, yukledigimiz mp3 ve videolar vs. siliniyormu? yukarda aynı soruyu bi arkadaş daha sormuş ama cevap alamamış.. bu konularda bilgi verirseniz sevinirim..

Alıntıları Göster
    evet arkadaslar butun yuklemeler sılıbnıyor arkadaslar bole bıseye bas vurmadan once herkes elındekı resımlerı muzıklerı fılmlerı yedeklesın arkadaslar
  • quote:

evet arkadaslar butun yuklemeler sılıbnıyor arkadaslar bole bıseye bas vurmadan once herkes elındekı resımlerı muzıklerı fılmlerı yedeklesın arkadaslar

Alıntıları Göster
    peki uğraşmamıza değermi yani? 1.1.2 nin 1.1.1 den farkı ne? pozitif ve negatif farkları ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz.5

peki uğraşmamıza değermi yani? 1.1.2 nin 1.1.1 den farkı ne? pozitif ve negatif farkları ne?

Alıntıları Göster
    şu andaki en sorunsuz sürüm hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygokhan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

şimdilik 1.1.1 versiyonu en sorunsuz olanı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.