Şimdi Ara

Ürkütücü ve gizemli olay tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimi bildim bileli gizemli ve korkunç, kısacası horror türündeki her şeye bayılırım, senelerdir bunları araştırdığım için youtube'da hemen hemen karşımıza çıkan her şeyi izledim, suç işleyen yutubırlardan tut asla izlemeyin denilen oradan oraya dolaşan videolara kadar her şeyi izledim, en son suicidemouse bilmem ne gibi animasyonlara sardım da onlardan da izleyecek pek bir şey kalmadı, böyle şeyleri izleyen varsa tavsiye verir misiniz böyle içerikler için nerelere bakabilirim ne yapabilirim? başka bir şey izlemek sıkıyor

• Biraz sıksa da içerik tarzını değiştirmeni öneririm sen hissetmesen de bilinç altın bu kadar psiklojik korkuyla baş edemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Zaten ruh hastasıyım hocam o yüzden böyle içeriklere bayılıyorum

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Hocam peki kanal önerisinde bulunur musun izleyip takip edelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Twilight Zone

• the.scarface T kullanıcısına yanıt

Nick Crowley

Nexpo

Mr incredible becoming uncanny video serilerini aratıp oradan çeşitli olay, video vb. sıralamalarını bulabilirsin

blameitonjorge

Turkey Tom

şimdilik aklıma gelen bunlar bu kanalları izlerken yanlarda da benzer içerikler çıkıyor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip ve Komik Mekan İsimleri
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Nexpo ya bakınca aklıma NYGMA geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Efsane kanaldır hocam nick in ses tonu daha sürükleyici ama

• Ben de ürkütücü ve gizemli değil miyim hocam?

• Ürkütücü değil ama gizemli cinayetleri vs anlatan bir kanal hoşuna gider bence

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Bu kanallarda rabbit hole diye tabir edilen çözülemeyen gizemli olaylar var ya içine girdikçe daha da karmaşıklaşıyor, Ferrum hocamdan da böyle bir vibe alıyorum evine çay içmeye gidip bütün dh üyelerinin bilgilerini içeren veritabanı bulup birden kafama sopayı yiyip kayıplara karışacakmışım gibi

• gizemli ve ürkütücü içerik olarak ben mağara ölüm hikayelerini anlatan videoları izliyorum. normal mağara ve su altı mağarası dalgıç ölüm hikayeleri.

ama sonra izlemeyi bıraktım çünkü içim karardı yav.

bu izlediğim videoları içeren bi listem var ilgini çekerse paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Ağustos 2024; 6:28:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o tarz filmler izleyebilirsin kitaplar okuyabilirsin..

Agatha Christie

stephen king

takip et bunları..

• X files dizisini takip etmeni öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 29 Ağustos 2024; 9:43:27 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Paylaş hocam severim

hocam bu benim izlemiş olduğum, korkunç ya da gergin videoları içeren liste. yani başka videolar da var. ama çoğu mağara ya da su altı mağarası videosudur. bak bakalım hoşuna gidenleri izle.

bi ara müptelası olmuştum. youtube şerefsiz izledikçe yenisini getiriyodu. sonra içim karardı bıraktım izlemeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Biraz göz gezdirdim bayağı iyi listeye benziyor hocam

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

Kurgusal evrenler pek ilgimi çekmiyor ama bakıcam hocam X files bana daha çok hitap ediyor gibi

• Liveleaks vardı kapandı galiba. Gördüğüm en kötü videolar motorlu testereyle uzuv kesme ve bir çocuğun asansörün arasında ezilmesiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 30 Ağustos 2024; 0:49:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.