Kendimi bildim bileli gizemli ve korkunç, kısacası horror türündeki her şeye bayılırım, senelerdir bunları araştırdığım için youtube'da hemen hemen karşımıza çıkan her şeyi izledim, suç işleyen yutubırlardan tut asla izlemeyin denilen oradan oraya dolaşan videolara kadar her şeyi izledim, en son suicidemouse bilmem ne gibi animasyonlara sardım da onlardan da izleyecek pek bir şey kalmadı, böyle şeyleri izleyen varsa tavsiye verir misiniz böyle içerikler için nerelere bakabilirim ne yapabilirim? başka bir şey izlemek sıkıyor |
Ürkütücü ve gizemli olay tavsiyeleri
-
-
-
Biraz sıksa da içerik tarzını değiştirmeni öneririm sen hissetmesen de bilinç altın bu kadar psiklojik korkuyla baş edemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten ruh hastasıyım hocam o yüzden böyle içeriklere bayılıyorum
-
Hocam peki kanal önerisinde bulunur musun izleyip takip edelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Twilight Zone
-
Nick Crowley
Nexpo
Mr incredible becoming uncanny video serilerini aratıp oradan çeşitli olay, video vb. sıralamalarını bulabilirsin
blameitonjorge
Turkey Tom
şimdilik aklıma gelen bunlar bu kanalları izlerken yanlarda da benzer içerikler çıkıyor zaten
-
Nexpo ya bakınca aklıma NYGMA geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsane kanaldır hocam nick in ses tonu daha sürükleyici ama
-
Ben de ürkütücü ve gizemli değil miyim hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürkütücü değil ama gizemli cinayetleri vs anlatan bir kanal hoşuna gider bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu kanallarda rabbit hole diye tabir edilen çözülemeyen gizemli olaylar var ya içine girdikçe daha da karmaşıklaşıyor, Ferrum hocamdan da böyle bir vibe alıyorum evine çay içmeye gidip bütün dh üyelerinin bilgilerini içeren veritabanı bulup birden kafama sopayı yiyip kayıplara karışacakmışım gibi
-
gizemli ve ürkütücü içerik olarak ben mağara ölüm hikayelerini anlatan videoları izliyorum. normal mağara ve su altı mağarası dalgıç ölüm hikayeleri.
ama sonra izlemeyi bıraktım çünkü içim karardı yav.
bu izlediğim videoları içeren bi listem var ilgini çekerse paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Ağustos 2024; 6:28:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o tarz filmler izleyebilirsin kitaplar okuyabilirsin..
Agatha Christie
stephen king
takip et bunları..
-
X files dizisini takip etmeni öneririm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 29 Ağustos 2024; 9:43:27 > -
Paylaş hocam severim
-
youtubeMağara - Dalgıç - Dağcılıkhttps://www.youtube.com/playlist?list=PLxcYSueoiArFLc9xJJl6f0hrIlLLVJloX
hocam bu benim izlemiş olduğum, korkunç ya da gergin videoları içeren liste. yani başka videolar da var. ama çoğu mağara ya da su altı mağarası videosudur. bak bakalım hoşuna gidenleri izle.
bi ara müptelası olmuştum. youtube şerefsiz izledikçe yenisini getiriyodu. sonra içim karardı bıraktım izlemeyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biraz göz gezdirdim bayağı iyi listeye benziyor hocam
-
Kurgusal evrenler pek ilgimi çekmiyor ama bakıcam hocam X files bana daha çok hitap ediyor gibi
-
Liveleaks vardı kapandı galiba. Gördüğüm en kötü videolar motorlu testereyle uzuv kesme ve bir çocuğun asansörün arasında ezilmesiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 30 Ağustos 2024; 0:49:10 >
Benzer içerikler
- google earth korkutucu yerler koordinat
- sigara içtikten sonra baş dönmesi
- köprüde burger king nerede
- şapkalı e
- ideal erkek boyu
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X