Şimdi Ara

USB AYGITI TANINMADI..LÜTFEN YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bluetoothla ilgili çok soru soruldu biliyorum ama lütfen yardım..
    Bluetooth cihazını-(billionton marka) usb ye taktıktan sonra usb aygıtı bulamadı yazıyor ve hatayı açtığImda bilinmeyen aygıt yazıyor(Bu bilgisayara takılı usb aygıtlarından birisi düzgün çalışmadığından windows aygıtı tanıyamıyor.).daha önce yükleme yapmıştım telefona hatta arasıra yine yapabiliyorum 5dk gibi süre boyunca ama sonra yine kesiliyor.cihazı bulamıyor lütfen yardım edin.SP2 yüklü bilgisayarımda bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossGB -- 2 Şubat 2006 20:26:07 >

• lütfen yardım arkadaşlar..
  • cihazın yazılımını kaldırın. Cihazı takmadan cd sinden install edin. Cihazı takıp makine yeni donanımı bulunca sürücüsünü yükleyin...
  • işte sorun orda yeni donanımı bulmuyor..cihazın ışığıda yanmıyor..cihaz billionton class 1..
  • arkadaşlar lütfen yardım..
  • xpnin direk tanıması ve kullanıma hazır hale getirmesi gerekiyo. bendeki aynı markada durum boyle. baska bi makinede durumu deneyin. eger aynı sorun olursa bluetoothta sorun var diyebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.