Şimdi Ara

USB Belleğimdeki Dosyalar Gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • usb aygıtımı ilk başta açamıyordum.sonra açılmaya başladı ama içindeki dosyalar gözükmüyor.tamam dosyalar silindi desem kullanılan alan resimde gördüğünüz gibi neredeyse tamamen dolu.sonra sağ tıkladığımda aç otomotik kullan yazısı resimdeki gibi çıkıyor.biçimlendir dediğimde dosyalarınız silinir yazısı çıkınca yapmadım.yardımcı olursanız sevinirim.tşk

usb belleğin markası KINGSTON DataTraveler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire_man1 -- 29 Ağustos 2010; 18:30:53 >

• http://www.mavinetbilgisayar.com/sil.rar autorun virüsü bulaşmış verdiğim linkle işini halledersin dostum....
  • çok teşekkür ediyorum yardımınız için fakat dosyanın içinde yer alan oku adlı not defterini okuduğumda aşağıdaki yazıyı gördüm.benim dosyaları silinmeden kurtarmam gerekiyor.ya da yedekleme işini nasıl yapabilirim dosyalar gözükmüyorken.

Dikkat: bu aracı kullanırken tek flash disk takın ve flashtaki dosyalarınızı mutlaka yedekleyin. çünkü format atacağından silinecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire_man1 -- 30 Ağustos 2010; 10:45:25 >
  • bunu normal virüs programları temizliyo autoron trojanı yada virüsü bulaşan bu autornu temizlemeyle ilgili konular forumda mevcut o kadar sıkıntı yapıcak bişey değil yani dosyalar zarar görmüyo

şöyle bişey var eğer bulaşmış olan yerlerde varsa onları siliyo :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: iaslan

http://www.mavinetbilgisayar.com/sil.rar autorun virüsü bulaşmış verdiğim linkle işini halledersin dostum....

Bu link bellek içinide var olan ancak açılmayan bilgileri okunur duruma getirecek..virüs silme içinmi?
  • quote:

aşağıdaki bilgileri sırayla takip edin

1-Sil2009.bat : virüs temizleme aracıdır, virüs olmasa bile çalıştırılmasında bir sakınca yoktur. ama çalıştırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın.

2-Sil2009.bat tekrar çalıştırın ama bu defa bilgisayarı restart etmeyin, hemen ardından kill_amvo_virus_usb_tr.vbs ldosyasını çalıştırın kayıt girmeyi onaylayarak tamamlayın

3- Eğer D,E,F... sürücülerinizde bulunan bazı klasörler virüsler tarafından gizlenebiliyor. ve gizlilik özelliği pasif oldugundan kaldıramayabiliyoruz. böyle klasörleriniz var ise klasörlerin bulundugu sürüceye gizliaktifolsun.bat dosyasını kopyalayıp çalıştırın. O sürücüdeki bütün gizli dosyaları görünür hale getirecektir. Dikkat C sürücüsünde yada windows yüklü oldugu sürücüde çalıştırmayınız. tüm sistem dosyalarını da gözükür duruma getirir.

Not: Eğer gizli klasör probleminz yoksa 3. adımı yapmadan 4. adıma geçin.

4-son olarakta kill_amvo_virus_usb_tr.vbs dosyasını çalıştırıp işlemleri tamamlayın.

bu adımları uyguladım sırasıyla.gerçi içinde sil2009 yerine sil2010 (:)) vardı.ayrıca kill_amvo_virus_usb_tr.vbs dosyası yoktu.
    tekrar yardımınızı isteyeceğim.kusura bakmayın lütfen.

içindeki dosyalar:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosyayı USB'den silemiyorum!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.